negatif canımİyi akşamlar kızlar buda bu günkü testim bugün. Sağ tarafımda ağrı var yumyrtluyorum galıba
inşallah canım ya çok ehvam yapıyorum oldu mu acaba oluyr mu kasıklarım ağrıyor acaba dölleniyor mu falan başım ağırdı artkcanım niye stres yapıyorsun ki sen yaa bak büyümüş yumurtan iğneni de olmuşsun oh ne güzel tadını çıkar çalışmada olmuş bol bol dua et :)
inşalllahh güzel haberş alırsın en kısa zamandavalla gidemedim canım olursa süpriz olur herhalde kısmet artık :)
İnş pozitifi görürümnegatif canım
inşallah canım ya çok ehvam yapıyorum oldu mu acaba oluyr mu kasıklarım ağrıyor acaba dölleniyor mu falan başım ağırdı artk
. Sende benim gibi takıntılısın işimiz zor valla sagol canım inş ikimizde hamile kalırız isteyen herkes de kalır çok takmainşalllahh güzel haberş alırsın en kısa zamanda
2 3 güne belli olur canmİyi akşamlar kızlar buda bu günkü testim bugün. Sağ tarafımda ağrı var yumyrtluyorum galıba
kesinlkle canm. geçen sene hiiiiç aklımda olmayan bir zamanlamada hamile kaldım. bunun stresle çok ilgsi var net yani. Sende benim gibi takıntılısın işimiz zor valla sagol canım inş ikimizde hamile kalırız isteyen herkes de kalır çok takma
canm sabahları ölçmeye başla bence:) 7de mesela..O zaman sevindim.umut edebilirim hala :)
Aynen canim ve ben artik soran herkese belkide benim nasibimde bebek sahibi olmak yok diyordum, o kadar umitsizdim ve kafamdan atmistim, tabi bu cokta kolay olmadicadını yerim senin, misafirlerin gitti mi canım, sırada ben olucam bu gidişle sürekli sancım var
canım demek ki gerçekten kafadan çıkarınca oluyor bu iş:)
18. gün diyorum canım
böyle ölçüm doğru değil bu işin kuralı var
canım ilişki düzenli dğeil diye bu kadar stres yapma sakın olacağı varsa oluyor yoksa zaten bir engel çıkıyor rahat ol sen:)
şükür canım normale dönmenize sevindim
çok geçmiş olsun kuzuya annesi şimdi iyi mi?
2 3 güne belli olur canm
inş bu sefer sağlıklı olur canım benimkesinlkle canm. geçen sene hiiiiç aklımda olmayan bir zamanlamada hamile kaldım. bunun stresle çok ilgsi var net yani
Canım nasıl attın kafandan ya destek falan aldın bende psikologa falan mı gitsem acabaAynen canim ve ben artik soran herkese belkide benim nasibimde bebek sahibi olmak yok diyordum, o kadar umitsizdim ve kafamdan atmistim, tabi bu cokta kolay olmadi
canım sen de ateş ölçme yöntemini mi deniyorsun? Bu ay ben de ölçmeye başladım.. Sabahları yataktan çıkmadan ölçüyorum.. Çok yükselince yumurtlama oluyormuş sanırım. Onun la ovulasyon testini aynı anda yapıcam bakalım birbirlerini doğrulayacaklar mı?günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün itibari ile gün aşırı çalışmalara başladım hadı hayırlısı
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Evet canım ateş ölçüyorum bu ikinci ayın geçen ay ovulasyon testiyle bire bir tuttu ateş sma hamile kalamadım bakalım bu ay nolcak burda ki arkadaşlar dağıldın bana hep yardımcı oluyorlar gerisi nasip kısmetcanım sen de ateş ölçme yöntemini mi deniyorsun? Bu ay ben de ölçmeye başladım.. Sabahları yataktan çıkmadan ölçüyorum.. Çok yükselince yumurtlama oluyormuş sanırım. Onun la ovulasyon testini aynı anda yapıcam bakalım birbirlerini doğrulayacaklar mı?
Yok canim destek falan almadim, ugur cosarin " allah de ötesini birak kitabini" okumaya basladim, kendimi vererek okudum ve orda bi kissadan hisse vardi , o kitabi okumaya başladıktan sonra baya sakinlesmistim, sonrada hamile kaldim , düşükle sonuclansada en azından hamile kalabildigimi görmek kendimi teselli etmeme yardimci oldu ,ki suanki hamileligimi öğrenmeden bi hafta önce basur problemin var dereotunun iyi geldiğini duymuştum, amaan nazil olsa bunu yeyince prolaktinim yükselecekdaha bbebeğinin gelmesine cooook var demiştim ki halbuki meleğim benimleymis, bu ve birde bana allah yeter kitaplarini tavsiye derim , özellikle Allah de ötesini Birak kitabini, desteğe gerek kalmiyr, benim dusuncem buCanım nasıl attın kafandan ya destek falan aldın bende psikologa falan mı gitsem acaba
Genelde yumurtlama zamani bir de regl zamani kasik agrisi olurinşallah canım ya çok ehvam yapıyorum oldu mu acaba oluyr mu kasıklarım ağrıyor acaba dölleniyor mu falan başım ağırdı artk
Amin.İnş pozitifi görürüm
. Sende benim gibi takıntılısın işimiz zor valla sagol canım inş ikimizde hamile kalırız isteyen herkes de kalır çok takma
Kendi sahsi fikrimi yazmak istemiyrm. Cokkkkk nadir kisilerde bence stres etkili. Ben stresin etkiledigini pek dusunmuyrm. stres sadece kadina psikolojik baski yapiyr, o nedenle sakincali. Hep yazdim o zamanlar. Stres etkilese ben gebe kalamazdim diye. Cok zorlu bir hastalik sonucu dr gebe kal dedi. Nasil.olurkesinlkle canm. geçen sene hiiiiç aklımda olmayan bir zamanlamada hamile kaldım. bunun stresle çok ilgsi var net yani
cevap için sagol canım o kitap vr bende biraz okudum sonra okuyamadım ben tekrar başlıyayım en iyisi :) ya rabbim nasip edince oluyor işte :)Yok canim destek falan almadim, ugur cosarin " allah de ötesini birak kitabini" okumaya basladim, kendimi vererek okudum ve orda bi kissadan hisse vardi , o kitabi okumaya başladıktan sonra baya sakinlesmistim, sonrada hamile kaldim , düşükle sonuclansada en azından hamile kalabildigimi görmek kendimi teselli etmeme yardimci oldu ,ki suanki hamileligimi öğrenmeden bi hafta önce basur problemin var dereotunun iyi geldiğini duymuştum, amaan nazil olsa bunu yeyince prolaktinim yükselecekdaha bbebeğinin gelmesine cooook var demiştim ki halbuki meleğim benimleymis, bu ve birde bana allah yeter kitaplarini tavsiye derim , özellikle Allah de ötesini Birak kitabini, desteğe gerek kalmiyr, benim dusuncem bu
nebilim cnaım ya çok okudum ben stresten uzak durduğum ay hamile kaldım diye yazıları acaba ben mi çok stres yapıyorum deidm ama seni okuyunca fikrim değişti zor dönemler geçirmişsin ama şimdi iyisin çok şükür cevap için çok sagol ben eşime baskı yapıyorum bunu iç bunu ye diye ama nafile en iyisi tets vermeye ikna etmek sonra ateşle devam :) bu arada çok kilo aldım 12 kilo fazlam varGenelde yumurtlama zamani bir de regl zamani kasik agrisi olur;dollemmede olmaz ki cnm. Tabi benim bildigim.bu
Amin.
Kendi sahsi fikrimi yazmak istemiyrm. Cokkkkk nadir kisilerde bence stres etkili. Ben stresin etkiledigini pek dusunmuyrm. stres sadece kadina psikolojik baski yapiyr, o nedenle sakincali. Hep yazdim o zamanlar. Stres etkilese ben gebe kalamazdim diye. Cok zorlu bir hastalik sonucu dr gebe kal dedi. Nasil.olur
Nasil bakarim. Ya yine hastalanirsam vs dedim..o ay gebe kaldim. 2 ay sonra kalbi durdu yavrumun kurtaj oldum. Sonraki asamalar agirdi. O dertle ki stresini anlatamam yine ayni seyleri yasarsam diye. Yine o ay gebe kaldim. 2 ay sonra gelisimi durdu yine kurtaj oldum. Sonraki asamayi yasayan bilir..omrumde bir daha cocugum olmaz.olsa da yasamaz stresi vs vs...yine o ay gebe kaldim ve oglum geldi sukur..
Kisacasi stres yapmayalim derken daha cok stres yapiliyor. O nedenle stresliyseniz streslisiniz kizlarbence gebe kalmaniza engel degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?