Oy kiyamam cnm. Iyiyiz sukur. Uyumuyr iste. Yorgunum o yuzden. Ekledim cnm bir iki foto.hayırlı akşamlar...
eflalim maşallah gobuse kiz bir de kiloyu dert ediyor kiloluyum diyorsun benden zayifsin benim kalçam büyüdü genişledi.maşallah top gibi gobus var sadece.
dgrpnr canim o düşünceler ben de var ne yazık ki ama ins hayirlica sağlıklıca yavrularımuzi kucagimiza alıcaz Hepimiz de.
cutem nasılsın ruzgar nasil şöyle yaninda olsam ruzgari mis gibi opsem cok tatli masallah yeni fotosunu koysan da baksam.ozluyoruz.
ve ateş ölçen yum bekleyen yeni canlar allahim sonunuzu hayırli eylesin mujdeyi verin ins . hamisligi size devredelim:).
baktim canim çooook güzeller... kuzum ya niye uyumuyor aceba ins uykusu düzene girer rüzgar Yusufumuzun.Oy kiyamam cnm. Iyiyiz sukur. Uyumuyr iste. Yorgunum o yuzden. Ekledim cnm bir iki foto.
Helal olsun cnm. Istedigin zaman gel muhabbete. Illa bebek konusu olmak zorunda degil cnm.İyi akşamlar kızlar az önce eşimle çocuk konusunda yine tartıştık ben çok faxla kafama yakıyormuşum çocuk olayını bunalmış ben istiyormuşum o istemiyormuş napcakmışız şimdi bul bakalım orta yolu dedi bana 6 senelik evlimiz insan kendini nasıl hazır hissetmez ki ben artık gerçekten çooooooook yoruldum bunaldım an itibari ile çocuk problemini ortadan kaldırdım ilişki durumumuzu gözden geçirmem laxım yoruldum artık bunaldım sinirlerim bozuldu artık yeter ya bıktım tek taraflı düşünmekten usandım bir süre buralarda olmayı düşünmüyorum bende emeğiniz çok kızlar hepiniz hakkınızı helal edin özellikle de cutehart bana çok destek oldun allah raxı olsun benden buraya kadar kızlar
Saol cnm benim.baktim canim çooook güzeller... kuzum ya niye uyumuyor aceba ins uykusu düzene girer rüzgar Yusufumuzun.
Sagol canım allah razı olsun insan 6 sene de nasıl hazır olmaz ya ben bunu anlamıyorum kimin eşi 6 senede gaxır hissetmez ki kendiniHelal olsun cnm. Istedigin zaman gel muhabbete. Illa bebek konusu olmak zorunda degil cnm.
Sakinlestiginde dusun cnm. Simdi bi karar verip esinle arani bozma. Erkekler bazen anlayissiz davranabiliyorlar ne yaziki.
Ates degerlerinizin hepsini bize yazabilir, ya da ff e uye olablirsiniz. Ilk sayfada detayli anlatim var.
Bence altinda baska bir neden var cnm. Sakinles ve oyle dusun derim.Sagol canım allah razı olsun insan 6 sene de nasıl hazır olmaz ya ben bunu anlamıyorum kimin eşi 6 senede gaxır hissetmez ki kendini
Sevmiyor belki de beni yoksa neden çocuk istemesin ki borçları söylüyor bana hepsi bahaneBence altinda baska bir neden var cnm. Sakinles ve oyle dusun derim.
teşekkür ederimaramıza hoşgeldin :) inş. bu topik uğurlu gelir :)) biraz kendinden bahseder misin?
olman gereken adet gününün üstüne 5 gün ekle yine regl olmazsan -ki inşAllah olmazsın- öyle dene bencetest adet günümde yapam çıkar mı acabaa? 34. günde?
İyi akşamlar kızlar az önce eşimle çocuk konusunda yine tartıştık ben çok faxla kafama yakıyormuşum çocuk olayını bunalmış ben istiyormuşum o istemiyormuş napcakmışız şimdi bul bakalım orta yolu dedi bana 6 senelik evlimiz insan kendini nasıl hazır hissetmez ki ben artık gerçekten çooooooook yoruldum bunaldım an itibari ile çocuk problemini ortadan kaldırdım ilişki durumumuzu gözden geçirmem laxım yoruldum artık bunaldım sinirlerim bozuldu artık yeter ya bıktım tek taraflı düşünmekten usandım bir süre buralarda olmayı düşünmüyorum bende emeğiniz çok kızlar hepiniz hakkınızı helal edin özellikle de cutehart bana çok destek oldun allah raxı olsun benden buraya kadar kızlar
Canim sevmediginden degil emin ol oyle düşünme. belki de esin de bunaldi ama erkekler pek sıkıntıları ni belli edemezler.ustune gitme ara ara yeri geldikce konuyu gündeme getir.Sevmiyor belki de beni yoksa neden çocuk istemesin ki borçları söylüyor bana hepsi bahane
Allah bu yolda çabalarınizi bosa çıkarmasın ins.mujden cok bekletmeden gelsin ins.teşekkür ederim
inşAllah hepimize uğurlu gelir dualarıma sizleri de ekleyeceğim inşAllah
ben 2 yıldır bebiş peşindeyim ama olmadı bi türlü
doktorlara göre herşey normal bekle olur diyor
ama ben olmasını o kadar çok istiyorum ki sanırım bu nedenle başaramıyorum
eşimin de benim de değerlerim normal çıkıyor
sadece benim birazcık fsh ım yüksek çıkmış, onun için bu ara ilaç kullanıyorum dr kontrolünde, dengeye girince bırakacakmışım
bitkisel karışımlar denedim olmadı
bir ara LH testine takıldım çift çizgiyi sadece 1 kez gördüm o ay da bebiş gelmedi ben de bi daha denemedim
2-3 aydır ates takibine başladım
bakalım ne çıkacak hayırlısı
aynen canm ya geçen seneki hamileliğimi 41. gün öğrendim hemde değerim 72.ydi geç dölleniyo geç çatladığı içinnn hatta üstüne gördüm kahverengi lekelenmelerm bile olduolman gereken adet gününün üstüne 5 gün ekle yine regl olmazsan -ki inşAllah olmazsın- öyle dene bence
tamam bakıyorummm :))Bilerek ekledim seni listeme. Orada testlerim var. Bakabilirsin istersen.
alla alla canm ilginç ya sonuçta bi süreden sonra gerçekten insan çocuk arıyor 6 senedir hiç mi istemiyorSevmiyor belki de beni yoksa neden çocuk istemesin ki borçları söylüyor bana hepsi bahane
canm fsh dengeye girince birşey kalmaz vee engel olmaz:) inşallah en kısa zamanda gelir bebişinteşekkür ederim
inşAllah hepimize uğurlu gelir dualarıma sizleri de ekleyeceğim inşAllah
ben 2 yıldır bebiş peşindeyim ama olmadı bi türlü
doktorlara göre herşey normal bekle olur diyor
ama ben olmasını o kadar çok istiyorum ki sanırım bu nedenle başaramıyorum
eşimin de benim de değerlerim normal çıkıyor
sadece benim birazcık fsh ım yüksek çıkmış, onun için bu ara ilaç kullanıyorum dr kontrolünde, dengeye girince bırakacakmışım
bitkisel karışımlar denedim olmadı
bir ara LH testine takıldım çift çizgiyi sadece 1 kez gördüm o ay da bebiş gelmedi ben de bi daha denemedim
2-3 aydır ates takibine başladım
bakalım ne çıkacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?