Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tesekkur ederim bakacagim

merhaba canm hoşgeldin. bizde ateş ölçüyoruz ve de yumurta takibi yaptırıyoruz bazılarımız. her sabah aynı saatte ölçmelisin

Meraba, hosbuldum canim.
Evet ayni saatte olcuyorum. Ama dusuk olcu mu onemli gun, yoksa yukseldiginde mi onemli gun onu anlayamadim. Cok yazi okudum ama hep celiskili..

Meraba, hosbuldum canim.
Evet ayni saatte olcuyorum. Ama dusuk olcu mu onemli gun, yoksa yukseldiginde mi onemli gun onu anlayamadim. Cok yazi okudum ama hep celiskili..
canım aynen bende tam anlayamamıştım şimdi az çok sora sora anladım. sen ölçülerini yaz yolla buraya benm yolladığım gibi

canım aynen bende tam anlayamamıştım şimdi az çok sora sora anladım. sen ölçülerini yaz yolla buraya benm yolladığım gibi
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7 mesela ben 18. günde yumurtam çatladı yada 20de. birden fırladı görüyor musun

Sen 18de catladin cnm. Suan beklemedeyiz.

Benim yumurtlamadan 5 gun sonra pozitifti. 16da igne 18de catlama. 30.gunden itibaren cikar bence
aaa gerçektenmi:) iğnenin etkisi olur yazmış bazıları kararsız kaldım. geçen ay da test yaptım silik çizgi çıktı meğersem yokmuş boşuna ümitlendim yaaa o zaman 30dan sonra yapıyım ben :)

aaa gerçektenmi:) iğnenin etkisi olur yazmış bazıları kararsız kaldım. geçen ay da test yaptım silik çizgi çıktı meğersem yokmuş boşuna ümitlendim yaaa o zaman 30dan sonra yapıyım ben :)

Igneden en az 12 gun gecmeli. 16da igne 30da 14gun gecmis oluyr. Onun etkisi gecmis olur cnm.

Bilerek ekledim seni listeme. Orada testlerim var. Bakabilirsin istersen.

canım pişirip yiyordum tevafuk oldu sen yazınca:) inşaallah sonu bebek olur senin rüyanında
aa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemi

ay bende rüyamda balık görmek istiyorummmmm

Buda 19 gün testim ben koyulaşsın diye beklerken çizgi iyice gitti

Eklentiler

• image.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    131,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…