canım güzel haberlerle gel inşaallah, öyle endişeler çok normal canım ama Ali Yamanın sağlıkla gelecek inşaallah annesi:)
ilk sayfada ayrıntılı yazıyor birde orda ki tabloları incele anlamadığın yerde yine yardımcı oluruz inşaallah, hoş geldin aramıza
merhaba canm hoşgeldin. bizde ateş ölçüyoruz ve de yumurta takibi yaptırıyoruz bazılarımız. her sabah aynı saatte ölçmelisin
Ates degerlerinizin hepsini bize yazabilir, ya da ff e uye olablirsiniz. Ilk sayfada detayli anlatim var.
canım aynen bende tam anlayamamıştım şimdi az çok sora sora anladım. sen ölçülerini yaz yolla buraya benm yolladığım gibiMeraba, hosbuldum canim.
Evet ayni saatte olcuyorum. Ama dusuk olcu mu onemli gun, yoksa yukseldiginde mi onemli gun onu anlayamadim. Cok yazi okudum ama hep celiskili..
1. günümde 36.2canım aynen bende tam anlayamamıştım şimdi az çok sora sora anladım. sen ölçülerini yaz yolla buraya benm yolladığım gibi
Sen 18de catladin cnm. Suan beklemedeyiz.1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7 mesela ben 18. günde yumurtam çatladı yada 20de. birden fırladı görüyor musun
amin canım amin inşnasip canım rabbim ol derse olur.. inşallah güzel haberleri tek tek alıcaz birgün mutlaka
aramıza hoşgeldin :) inş. bu topik uğurlu gelir :)) biraz kendinden bahseder misin?Tesekkur ederim bakacagim
keşke bende biran önce çatlasam da beklemeye geçsem ben ne zaman çatlayacağım canım yaSen 18de catladin cnm. Suan beklemedeyiz.
Cnm sen de pco oldugu icin bilemiyrm ne yazikki.keşke bende biran önce çatlasam da beklemeye geçsem ben ne zaman çatlayacağım canım ya
test adet günümde yapam çıkar mı acabaa? 34. günde?Sen 18de catladin cnm. Suan beklemedeyiz.
bakıcazz görücezzz devamm yolaaa:) ateş ölçmeyeee ovulasyonaaakeşke bende biran önce çatlasam da beklemeye geçsem ben ne zaman çatlayacağım canım ya
Benim yumurtlamadan 5 gun sonra pozitifti. 16da igne 18de catlama. 30.gunden itibaren cikar bencetest adet günümde yapam çıkar mı acabaa? 34. günde?
aaa gerçektenmi:) iğnenin etkisi olur yazmış bazıları kararsız kaldım. geçen ay da test yaptım silik çizgi çıktı meğersem yokmuş boşuna ümitlendim yaaaBenim yumurtlamadan 5 gun sonra pozitifti. 16da igne 18de catlama. 30.gunden itibaren cikar bence
bende bilemiyorum ki gün aşırı devam :)Cnm sen de pco oldugu icin bilemiyrm ne yazikki.
gün aşırı devam bu hafta bakalım nolcak :)bakıcazz görücezzz devamm yolaaa:) ateş ölçmeyeee ovulasyonaaa
aaa gerçektenmi:) iğnenin etkisi olur yazmış bazıları kararsız kaldım. geçen ay da test yaptım silik çizgi çıktı meğersem yokmuş boşuna ümitlendim yaaao zaman 30dan sonra yapıyım ben :)
Bilerek ekledim seni listeme. Orada testlerim var. Bakabilirsin istersen.aaa gerçektenmi:) iğnenin etkisi olur yazmış bazıları kararsız kaldım. geçen ay da test yaptım silik çizgi çıktı meğersem yokmuş boşuna ümitlendim yaaao zaman 30dan sonra yapıyım ben :)
canım pişirip yiyordum tevafuk oldu sen yazınca:) inşaallah sonu bebek olur senin rüyanında
aa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?