selam,
benim ates değerlerim alttaki gibi
dünden beri LH ölçmeye de başladım
geçen ay olmadı inşAllah bu ay tutar
Eki Görüntüle 1314435 Eki Görüntüle 1314436
Bu ay cok sık olmus iliski. Bu kadar zorlamayin kendinizi (ama istiyrsaniz o baskateşekkür ederim
inşAllah hepimize uğurlu gelir dualarıma sizleri de ekleyeceğim inşAllah
ben 2 yıldır bebiş peşindeyim ama olmadı bi türlü
doktorlara göre herşey normal bekle olur diyor
ama ben olmasını o kadar çok istiyorum ki sanırım bu nedenle başaramıyorum
eşimin de benim de değerlerim normal çıkıyor
sadece benim birazcık fsh ım yüksek çıkmış, onun için bu ara ilaç kullanıyorum dr kontrolünde, dengeye girince bırakacakmışım
bitkisel karışımlar denedim olmadı
bir ara LH testine takıldım çift çizgiyi sadece 1 kez gördüm o ay da bebiş gelmedi ben de bi daha denemedim
2-3 aydır ates takibine başladım
bakalım ne çıkacak hayırlısı
Kızlar sayfaya uğrayamıyorum oğlum rahatsız ameliyat olacak kasık fıtığundan inşaallah hepiniz iyisinizdir şuanda da çok ağlıyor uzun yazacaktım ama yazamıyorum hepinizi çok seviyorum
canım ateşin düşüp ertesi gün birden yükseldiğin gün yumurta çatlamış oluyor, ateşin düştüğün gün yani çatlamış oluyor, birde ilk sayfa da ki tablolara bak incele öyle öyle ve tabi ki en başta cutem ve diğer arkadaşlar sayesinde öğrendik bizde:)Meraba, hosbuldum canim.
Evet ayni saatte olcuyorum. Ama dusuk olcu mu onemli gun, yoksa yukseldiginde mi onemli gun onu anlayamadim. Cok yazi okudum ama hep celiskili..
:) inşaallah görürsün canımay bende rüyamda balık görmek istiyorummmmm
sağol canım bu sefer benimde kalça büyüdü, ilk gibi olsaydı kilom bu sefer az gerçi ilktede çok belli etmiyorsun diyorlardı e haliyle bundan 10 kilo daha az dı kilom hamile kaldığımda:)hayırlı akşamlar...
eflalim maşallah gobuse kiz bir de kiloyu dert ediyor kiloluyum diyorsun benden zayifsin benim kalçam büyüdü genişledi.maşallah top gibi gobus var sadece.
dgrpnr canim o düşünceler ben de var ne yazık ki ama ins hayirlica sağlıklıca yavrularımuzi kucagimiza alıcaz Hepimiz de.
cutem nasılsın ruzgar nasil şöyle yaninda olsam ruzgari mis gibi opsem cok tatli masallah yeni fotosunu koysan da baksam.ozluyoruz.
ve ateş ölçen yum bekleyen yeni canlar allahim sonunuzu hayırli eylesin mujdeyi verin ins . hamisligi size devredelim:).
çok tatlısınız anne oğul maşaallahOy kiyamam cnm. Iyiyiz sukur. Uyumuyr iste. Yorgunum o yuzden. Ekledim cnm bir iki foto.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum 6 sene uzun bir süre , bir erkeğin bebek istememesi ilginç ciddimiydi öfkeyle mi söyledi eşin, peki daha öncede oldu mu böyle bir muhabbet, her zaman gel canım ateş ölçmesende habersiz bırakmaİyi akşamlar kızlar az önce eşimle çocuk konusunda yine tartıştık ben çok faxla kafama yakıyormuşum çocuk olayını bunalmış ben istiyormuşum o istemiyormuş napcakmışız şimdi bul bakalım orta yolu dedi bana 6 senelik evlimiz insan kendini nasıl hazır hissetmez ki ben artık gerçekten çooooooook yoruldum bunaldım an itibari ile çocuk problemini ortadan kaldırdım ilişki durumumuzu gözden geçirmem laxım yoruldum artık bunaldım sinirlerim bozuldu artık yeter ya bıktım tek taraflı düşünmekten usandım bir süre buralarda olmayı düşünmüyorum bende emeğiniz çok kızlar hepiniz hakkınızı helal edin özellikle de cutehart bana çok destek oldun allah raxı olsun benden buraya kadar kızlar
geçn ay 14. gün olmuş canım ateşin düşmüş ver ertesi gün fırlamışselam,
benim ates değerlerim alttaki gibi
dünden beri LH ölçmeye de başladım
geçen ay olmadı inşAllah bu ay tutar
Eki Görüntüle 1314435 Eki Görüntüle 1314436
sakin kafayla konuşun canımSevmiyor belki de beni yoksa neden çocuk istemesin ki borçları söylüyor bana hepsi bahane
canım rahim filmi çekindin mi peki?teşekkür ederim
inşAllah hepimize uğurlu gelir dualarıma sizleri de ekleyeceğim inşAllah
ben 2 yıldır bebiş peşindeyim ama olmadı bi türlü
doktorlara göre herşey normal bekle olur diyor
ama ben olmasını o kadar çok istiyorum ki sanırım bu nedenle başaramıyorum
eşimin de benim de değerlerim normal çıkıyor
sadece benim birazcık fsh ım yüksek çıkmış, onun için bu ara ilaç kullanıyorum dr kontrolünde, dengeye girince bırakacakmışım
bitkisel karışımlar denedim olmadı
bir ara LH testine takıldım çift çizgiyi sadece 1 kez gördüm o ay da bebiş gelmedi ben de bi daha denemedim
2-3 aydır ates takibine başladım
bakalım ne çıkacak hayırlısı
Kızlar sayfaya uğrayamıyorum oğlum rahatsız ameliyat olacak kasık fıtığundan inşaallah hepiniz iyisinizdir şuanda da çok ağlıyor uzun yazacaktım ama yazamıyorum hepinizi çok seviyorum
Kesikli cizgi: muhtemelen o gun yani 14.gun (altta day yazan kisimdan bahsediyrm) yumurtladin demek. Akinti girmedigin icin (watery, eggwhite) kesin dememis. Kesin o gun deseydi kesintisuz cizgi olurdu. Bence 14.gun catlamis yumurtan... 13 ve 14u aksam iliski olmus. Aslinda zamanlama cok guzel; kismet olmamis demekki. Atesin dusup ani yukselmis. O nedenle dustugu gun yumurta catlamis diyrz.
Ff gecen ayki verilerine gore; sana bu adet dongunde de 11-12-13.gunleri yesil yapmis. Sana diyrki yumurta geliyr calis.
14.gune acik yesil yapmis. Diyorki yumurtanin catlama gunu.
Dpo:days past ovulation demek. Yani yumurtlamadan adete kadar gecen gun sayisi demek. Iste bu sure sabittir. 1-2gun oynar bazen. Dongunuzde 26 gunmus. Dpo12de adet olmussunuz. Demekki bu ay 16.gyn yumurta olursa 28.gun; 12.de olursa 24.gun adeti bekleyeceksiniz. Ates olctukce dpo gun uzunlugunuzu daha iyi anlariz ki insallah bebek gelir gerek kalmaz.
Gebelik icin yumurta catlamadan iceride sperm olmasi, gebelik sansini yukseltir. O nedenle ates ziplama yapmadan (ortalama 0.2lik fark) gun asiri iliski onerilir. Isi sansa birakmamak icin de ates yukselse de birkac kez daha iliskiye devam edilir.
İnşaallah çok güzel geçer ameliyatı kuzunun,nukranın yüreği ağzındadır şimdiAhmet Asimi ameliyata aldilar suan kizlar.
Evet canim farkindayim ama denk geldiBu ay cok sık olmus iliski. Bu kadar zorlamayin kendinizi (ama istiyrsaniz o baska)...
Gun asiri olsun. 1gun olsun 1gun olmasin. Sperm kalitesi de artar.
Ff linkimizi de atarsaniz daha rahat takip ederiz.
Gecmis olsun. Allah şifasini versin ins.Ahmet Asimi ameliyata aldilar suan kizlar.
Çok saol canim ya ne guzel anlatmissin, ellerine saglik, agzina saglik. Beni cok guzel aydinlattin.. vaktini ayirdigin ve bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim.
Evet cekindim canimcanım ateşin düşüp ertesi gün birden yükseldiğin gün yumurta çatlamış oluyor, ateşin düştüğün gün yani çatlamış oluyor, birde ilk sayfa da ki tablolara bak incele öyle öyle ve tabi ki en başta cutem ve diğer arkadaşlar sayesinde öğrendik bizde:)
:) inşaallah görürsün canim
geçn ay 14. gün olmuş canım ateşin düşmüş ver ertesi gün
canım rahim filmi çekindin mi peki?
Ilk sayfada var cnm nasil yapacaginEvet canim farkindayim ama denk geldi
Artik gun asiri devam eder sanirim
Linki nasil paylasacagimi bilemedigim icin resim olarak yolladim canim.
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6((((((((( inişş mi varrr kızlarrr çok moralim bozulduuu
evt yumurta takibi yaptırdım sonra büyüdüğünde iğnemi vurdu doktorDoktor kontrolunde mi ovitrelle yaptin canim?
aynen onu bende merak ettimDoktor kontrolunde mi ovitrelle yaptin canim?
Keske ff e uye olsan da grafik cizdirsen cnm. Gecen aykilerle kiyaslamak lazim.1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6((((((((( inişş mi varrr kızlarrr çok moralim bozulduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?