Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım güzel haberlerle gel inşaallah, öyle endişeler çok normal canım ama Ali Yamanın sağlıkla gelecek inşaallah annesi:)

ilk sayfada ayrıntılı yazıyor birde orda ki tabloları incele anlamadığın yerde yine yardımcı oluruz inşaallah, hoş geldin aramıza

canm hiç belli olmaz ani fırlama olabilir belki sen umudunu yitirmemelisin.. benmde sol kasığım çok ağrıyordu çatlamadan önce. belki büyüyordur böyle düşün. eğer ki adet olursan ki olma inş:) soğan kürüne başla ben ondan 1 ay sonra hamile kaldım içini temizliyor pko luların çok yağtığını okumuştum

merhaba canm hoşgeldin. bizde ateş ölçüyoruz ve de yumurta takibi yaptırıyoruz bazılarımız. her sabah aynı saatte ölçmelisin

Ates degerlerinizin hepsini bize yazabilir, ya da ff e uye olablirsiniz. Ilk sayfada detayli anlatim var.

2 ay önce denedim canım soğan kürünü baya işe yaradı bende tekrar dener tabi :) hadi hayırlısı :))

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8

geçen ayda böyle oldu 36.9 a kadar fırladı sonra düşüşe geçtii inşş düşmezzz

kızlar yeni profil resmim nasıl :) çok beğendim inş. bana uğur getirir :))

inşaallah canım
kızlar yeni profil resmim nasıl :) çok beğendim inş. bana uğur getirir :))

çok güzel inşaallah

kesinlikle katılıyorum canım.
millet daha nasıl çocuk yapıldığını bilmeden evleniyo.
misal ben her gün hamile kalınabilir sanıyodum
bi çok şeyi sizden öğrendim valla.Allah razı olsun

canım beniim normal korkuların .bende senin gibiyim.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.

canı tuhaf gelebilir ama ben gebe kalmadan önce aynen öyle görmüştüm rüya:) hadi hayırlısı
aa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemi

aa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemi
canım pişirip yiyordum tevafuk oldu sen yazınca:) inşaallah sonu bebek olur senin rüyanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…