canım güzel haberlerle gel inşaallah, öyle endişeler çok normal canım ama Ali Yamanın sağlıkla gelecek inşaallah annesi:)günaydın kızlar. nasılsınız?
bugün randevumuz var. Ali Yaman'ı göreceğiz :) çok heyecanlıyım. inşallah iyidir kuzum.
sona yaklaştıkça endişelerim artıyor kızlar. hep ona bir şey olacak ve kavuşamayacağız düşüncesi var kafamda
unutmaya çalışıyorum, hemen başka şeyler düşünüyorum ama hep aklıma geliyor. normal bir durum bu değil mi kızlar
Merhaba ben araniza yeni katildim. Bayagidir takipteyim ama yazma firsatim olmadi. Ates olcme ile yumurta catlama takibi hakkinda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba ? Ben bikac aydir olcuyorum aslinda ama tam catlama ne zaman oluyor net cozemedim acikcasi
canm hiç belli olmaz ani fırlama olabilir belki sen umudunu yitirmemelisin.. benmde sol kasığım çok ağrıyordu çatlamadan önce. belki büyüyordur böyle düşün. eğer ki adet olursan ki olma inş:) soğan kürüne başla ben ondan 1 ay sonra hamile kaldım içini temizliyor pko luların çok yağtığını okumuştumhepinize günaydın kızlar bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı var ani bı kalkış yaptım oturduğum yerde felaket sızladı bugün ateşim yine düştü ve bugün böyle peçeteye sulu kaygan bi akıntı geliyor . eşim yüzümden bu ay pek çalışma yapamadık malesefdün akşam yine kavga ettim neden buy erkekler kendilerini ne zannediyorlar buda benim ateş tablom kızlar bu aydan pek umudum yok açıkcası oysa ki ne umutlarla bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
merhaba canm hoşgeldin. bizde ateş ölçüyoruz ve de yumurta takibi yaptırıyoruz bazılarımız. her sabah aynı saatte ölçmelisinMerhaba ben araniza yeni katildim. Bayagidir takipteyim ama yazma firsatim olmadi. Ates olcme ile yumurta catlama takibi hakkinda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba ? Ben bikac aydir olcuyorum aslinda ama tam catlama ne zaman oluyor net cozemedim acikcasi
Ates degerlerinizin hepsini bize yazabilir, ya da ff e uye olablirsiniz. Ilk sayfada detayli anlatim var.Merhaba ben araniza yeni katildim. Bayagidir takipteyim ama yazma firsatim olmadi. Ates olcme ile yumurta catlama takibi hakkinda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba ? Ben bikac aydir olcuyorum aslinda ama tam catlama ne zaman oluyor net cozemedim acikcasi
2 ay önce denedim canım soğan kürünü baya işe yaradı bende tekrar dener tabi :) hadi hayırlısı :))canm hiç belli olmaz ani fırlama olabilir belki sen umudunu yitirmemelisin.. benmde sol kasığım çok ağrıyordu çatlamadan önce. belki büyüyordur böyle düşün. eğer ki adet olursan ki olma inş:) soğan kürüne başla ben ondan 1 ay sonra hamile kaldım içini temizliyor pko luların çok yağtığını okumuştum
çok güzel bende şmdi bulayım da koyayım uğur getirsin:))kızlar yeni profil resmim nasıl :) çok beğendim inş. bana uğur getirir :))
inşaallah canım1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
geçen ayda böyle oldu 36.9 a kadar fırladı sonra düşüşe geçtii inşş düşmezzz
kızlar yeni profil resmim nasıl :) çok beğendim inş. bana uğur getirir :))
sagol canım hadi bul sende: )çok güzel bende şmdi bulayım da koyayım uğur getirsin:))
amin canım amin inş. sen kaç kiloyla hamile kaldın canım :)inşaallah canım
çok güzel inşaallah
kesinlikle canım emire ben vermedim, abur cubur tarzı çikolataya falanda iki yaşından sonra başladım ama pişman oldujm bence 3 yaşı beklemek lazım şimdi sürekli istiyor, ilerde zaten engel olamayacağız ne kadar korursak o kadar iyi
bu arada emir ilk çikolatasını yediğinde demişimdir belki ''ımmmmm çikolatada çok güzelmiş demişti''
etmez canım yazık gerçekten çok yazık herkes anne olmamalı bir eğitime tabi tutulmalı bebek isteyenler
sağol taze anne yapıcam tabi emirimede inşaallah, kapılarına asıcam
canım en güzel kararı sen vericeksin bebeğin hakkında Rabbim rızkınızı bollaştırsında sen rahatça bakabil inşaallah
hadi inşaallah canım hep yüksek gitsin pozitifi görelim:)
canım beniim normal korkuların .bende senin gibiyim.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.günaydın kızlar. nasılsınız?
bugün randevumuz var. Ali Yaman'ı göreceğiz :) çok heyecanlıyım. inşallah iyidir kuzum.
sona yaklaştıkça endişelerim artıyor kızlar. hep ona bir şey olacak ve kavuşamayacağız düşüncesi var kafamda
unutmaya çalışıyorum, hemen başka şeyler düşünüyorum ama hep aklıma geliyor. normal bir durum bu değil mi kızlar
canı tuhaf gelebilir ama ben gebe kalmadan önce aynen öyle görmüştüm rüya:) hadi hayırlısıdün rüyamda balık pişiriyodum yiyodum hergün gördüğümü bebeğe yoruyorum artık
aa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemicanı tuhaf gelebilir ama ben gebe kalmadan önce aynen öyle görmüştüm rüya:) hadi hayırlısı
canım pişirip yiyordum tevafuk oldu sen yazınca:) inşaallah sonu bebek olur senin rüyanındaaa gerçekten mi . geçen ay balıkları unluyordum ama pişirmiyordum .)))))))) bu ay pişirdim dün gece ona yordum acaba hazırlandı geliyor mu bebiş diye))))))) siz nasıl gördünüz böylemi
ayy hadi inşallah canımcanım pişirip yiyordum tevafuk oldu sen yazınca:) inşaallah sonu bebek olur senin rüyanında
dün rüyamda balık pişiriyodum yiyodum hergün gördüğümü bebeğe yoruyorum artık
inş. hamilesindir canım :) eflalim de görmüş bak darısı sana :)canı tuhaf gelebilir ama ben gebe kalmadan önce aynen öyle görmüştüm rüya:) hadi hayırlısı
nasip canım rabbim ol derse olur.. inşallah güzel haberleri tek tek alıcaz birgün mutlakainş. hamilesindir canım :) eflalim de görmüş bak darısı sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?