tamam canım sağol.. yarın ateşim aynı seyirde kalırsa ihtimall var değilmii düşüşe geçerse anlarım zatenMuhtemelen 31. Gun canim.
Gecmez umarim canim.tamam canım sağol.. yarın ateşim aynı seyirde kalırsa ihtimall var değilmii düşüşe geçerse anlarım zaten
Ilk sayfada var cnm.
adim adim orada yazanlari yap olur.
google chrome dan yapma. Hata verir. Direk explorer dan yap cnm.
Cnm ben yeni devraldim topigi. Oncesindeki arkadaslarin emekleri. Benimde ilk sayfada bir iki anlatimim var cnm.
yaptım bile:)eflal bakma sen kocişe canın nasıl istiyorsa öyle yap.Ybancımıyıza baksak birçok şeyi yapmamamız gerekir takılma sen.
maşaallah canım bebeğineKızlar nasılsıız
Benim iş yerim değişti son haftamı evime yakın bir kurumda Geçiricem. Rica ettim salosunlar kırmadılar :)
Burda da pc yok haber veremedim siZelere.
Şimdi telden yazıyorum eçmişe bakamadıminş herkes iyidir.
P. Tesi kont. Vardı çok şükür iyiyz kızım 2.686 gr. Olmuş :) artık her hafta gidicem p. Tesi tekrar kont + NST çekilecek inş sorunsuz atlatırıZ.
Hepinizi öpüyorum :)
hepinize teşekkür ederim kızlar ciddi ciddi konuşrum oda borçları bahane etti biizm hiç borcumuz bitmiyor ki borç hep var. ama almak istediği yapmak istediği şeyi borçda olsa yapıyor. çocuk için maddiyat lazımmış hepsi bahane biraz zamana bırakacağım
Eflal . Nasilsin az kalmis duruma herkesnasillar ggiremiyorum sıkık merak daediyorum kizlari herkedi "eflalim, post: 37991663, member: 214143"]evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/
Eflal[/QUOTE]Eflal
Eflal . Nasilsin az kalmis duruma herkesnasillar ggiremiyorum sıkık merak daediyorum kizlari herkedi "eflalim, post: 37991663, member: 214143"]
evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/
Suslu eflal. Iyi gunlerde kullanin. Cok guzel olmuslar.evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)
Canım hamdolsun ben iyiyim az kaldı evet, kızlar iyi nukramın oğlu ameliyat oldu bugün kasık fıtığından[/QUOTE]
Gercek?? Oyy Allah acil sifalar versin bi an once iyilesir ins nasi anlamislar acaba?Ahmet Asim.iyi cok.sukur.
Evlerine dönduler
sağol canım:)Suslu eflal. Iyi gunlerde kullanin. Cok guzel olmuslar.
Ahmet Asim.iyi cok.sukur.
Evlerine dönduler
hayırlı olsun, hoş geldiniz.Merhaba ben araniza yeni katildim. Bayagidir takipteyim ama yazma firsatim olmadi. Ates olcme ile yumurta catlama takibi hakkinda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba ? Ben bikac aydir olcuyorum aslinda ama tam catlama ne zaman oluyor net cozemedim acikcasi
sağ ol canım inşallah. hepimizinki sağlıkla gelsin de içimizdeki endişe sona ersin artık:)canım güzel haberlerle gel inşaallah, öyle endişeler çok normal canım ama Ali Yamanın sağlıkla gelecek inşaallah annesi:)
ilk sayfada ayrıntılı yazıyor birde orda ki tabloları incele anlamadığın yerde yine yardımcı oluruz inşaallah, hoş geldin aramıza
hayır olsun inşallah.dün rüyamda balık pişiriyodum yiyodum hergün gördüğümü bebeğe yoruyorum artık
amin canım, hepimize nasip etsin inşallah.canım beniim normal korkuların .bende senin gibiyim.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.
inşallah canım.hayırlı akşamlar...
eflalim maşallah gobuse kiz bir de kiloyu dert ediyor kiloluyum diyorsun benden zayifsin benim kalçam büyüdü genişledi.maşallah top gibi gobus var sadece.
dgrpnr canim o düşünceler ben de var ne yazık ki ama ins hayirlica sağlıklıca yavrularımuzi kucagimiza alıcaz Hepimiz de.
cutem nasılsın ruzgar nasil şöyle yaninda olsam ruzgari mis gibi opsem cok tatli masallah yeni fotosunu koysan da baksam.ozluyoruz.
ve ateş ölçen yum bekleyen yeni canlar allahim sonunuzu hayırli eylesin mujdeyi verin ins . hamisligi size devredelim:).
doktorun sana ayrılman için rapor yazacak zannediyorum ki canım. iş yerine götüreceksin.çalışan canlar.ben ins haftaya 32 oluyrum ya ayrilmayi düşünüyorum gidişat onu gösteriyor. e yine de rapor alicam mi? devam etmesemde calistigim kuruma vermek için...
biraz oluruna bırakın o zaman canım. üzme kendini bu geçici bir durum. erkekler bu konularda biraz anlayışsız olabiliyor.İyi akşamlar kızlar az önce eşimle çocuk konusunda yine tartıştık ben çok faxla kafama yakıyormuşum çocuk olayını bunalmış ben istiyormuşum o istemiyormuş napcakmışız şimdi bul bakalım orta yolu dedi bana 6 senelik evlimiz insan kendini nasıl hazır hissetmez ki ben artık gerçekten çooooooook yoruldum bunaldım an itibari ile çocuk problemini ortadan kaldırdım ilişki durumumuzu gözden geçirmem laxım yoruldum artık bunaldım sinirlerim bozuldu artık yeter ya bıktım tek taraflı düşünmekten usandım bir süre buralarda olmayı düşünmüyorum bende emeğiniz çok kızlar hepiniz hakkınızı helal edin özellikle de cutehart bana çok destek oldun allah raxı olsun benden buraya kadar kızlar
geçmiş olsun canım kuzuna. hiç sorunsuz atlatacak inşallah.Kızlar sayfaya uğrayamıyorum oğlum rahatsız ameliyat olacak kasık fıtığundan inşaallah hepiniz iyisinizdir şuanda da çok ağlıyor uzun yazacaktım ama yazamıyorum hepinizi çok seviyorum
hmmm farklı bir bakış açısı. hiç aklıma gelmemişti :) canım senin vereceğin bir karar, eşinin gönlünü yapmak istersen değiştir. yapması zevkli bir şey sonuçta. ama yok boş ver dersen gayet şık görünüyor.Kızlar ne güzel kapı süsünü tasarlamıştım bir güzel hazırladım yapışması kalmıştı ama benim ne gerek var kocam bu seferde niye taç yaptın biz yabancımıyız dedine yapıyım ben şimdi dediğinde haklı mı ne linki ekliyorum bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/
cok guzel gösterişli olmus harika.ellerine saglik.hic böyle becerilerim yoktur malesef. imrenirim yapanlara
evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)
sagol canim haber verdiğin için . masallah toparlanmis da evine gitmis cok güzel.Ahmet Asim.iyi cok.sukur.
Evlerine dönduler
maşallah Barekallah Ali Yamanimiza hayirlica gelsin inş. yalniz canim tam tarih belli ya sezaryen mi olucan yoksa normal bekliycek misiniz anlamadım ya kusura bakma.iyi haberlerle geldim kızlar, dualarınız için teşekkür ederim.
Ali Yaman 2500 gr olmuş. boyu da 47.2 cm.
doğum tarihimiz de belli oldu, 22 aralık. her şey normal giderse, paşamız beklerse 22 aralıkta kavuşacağım inşallah kuzuma.
tamam canım sağol. dr a gideyim oglumu görmüş olurum hem dr yonlendirir.hayırlı olsun, hoş geldiniz.
kızlar yazmışlar zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
sağ ol canım inşallah. hepimizinki sağlıkla gelsin de içimizdeki endişe sona ersin artık:)
hayır olsun inşallah.
amin canım, hepimize nasip etsin inşallah.
inşallah canım.
doktorun sana ayrılman için rapor yazacak zannediyorum ki canım. iş yerine götüreceksin.
biraz oluruna bırakın o zaman canım. üzme kendini bu geçici bir durum. erkekler bu konularda biraz anlayışsız olabiliyor.
geçmiş olsun canım kuzuna. hiç sorunsuz atlatacak inşallah.
hmmm farklı bir bakış açısı. hiç aklıma gelmemişti :) canım senin vereceğin bir karar, eşinin gönlünü yapmak istersen değiştir. yapması zevkli bir şey sonuçta. ama yok boş ver dersen gayet şık görünüyor.
tmm cnm yrn sabah yazıcam dua edin nolur yarn yüksek çıkarsa oldu bu iş:)Gecmez umarim canim.
Paylas mutkaka merak ediyorum ben de.
hayırlı olsun, hoş geldiniz.
kızlar yazmışlar zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya calisir =QUOTE]
hayırlı olsun, hoş geldiniz.
kızlar yazmışlar zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Tesekkurler, hosbulduk.
evet canım sezaryen olacak.cok guzel gösterişli olmus harika.ellerine saglik.hic böyle becerilerim yoktur malesef. imrenirim yapanlara
sagol canim haber verdiğin için . masallah toparlanmis da evine gitmis cok güzel.
maşallah Barekallah Ali Yamanimiza hayirlica gelsin inş. yalniz canim tam tarih belli ya sezaryen mi olucan yoksa normal bekliycek misiniz anlamadım ya kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?