Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk sayfada var cnm.
adim adim orada yazanlari yap olur.
google chrome dan yapma. Hata verir. Direk explorer dan yap cnm.

Cnm ben yeni devraldim topigi. Oncesindeki arkadaslarin emekleri. Benimde ilk sayfada bir iki anlatimim var cnm.

himm bilmiyordum kim yaptiysa eline saglik

eflal bakma sen kocişe canın nasıl istiyorsa öyle yap.Ybancımıyıza baksak birçok şeyi yapmamamız gerekir takılma sen.
yaptım bile:)
maşaallah canım bebeğine

en iyisi canım zamana bırakmak

Eflal
evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/
Eflal . Nasilsin az kalmis duruma herkesnasillar ggiremiyorum sıkık merak daediyorum kizlari herkedi "eflalim, post: 37991663, member: 214143"]
evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/
[/QUOTE]
Eflal

Eflal[/QUOTE]
Canım hamdolsun ben iyiyim az kaldı evet, kızlar iyi nukramın oğlu ameliyat oldu bugün kasık fıtığından

["eflalim, post: 37991663, member: 214143"]

[/QUOTE]

Canım hamdolsun ben iyiyim az kaldı evet, kızlar iyi nukramın oğlu ameliyat oldu bugün kasık fıtığından[/QUOTE]

Ahmet Asim.iyi cok.sukur.
Evlerine dönduler
Gercek?? Oyy Allah acil sifalar versin bi an once iyilesir ins nasi anlamislar acaba?

hayırlı olsun, hoş geldiniz.
kızlar yazmışlar zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
sağ ol canım inşallah. hepimizinki sağlıkla gelsin de içimizdeki endişe sona ersin artık:)
dün rüyamda balık pişiriyodum yiyodum hergün gördüğümü bebeğe yoruyorum artık
hayır olsun inşallah.
canım beniim normal korkuların .bende senin gibiyim.rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.
amin canım, hepimize nasip etsin inşallah.
inşallah canım.

çalışan canlar.ben ins haftaya 32 oluyrum ya ayrilmayi düşünüyorum gidişat onu gösteriyor. e yine de rapor alicam mi? devam etmesemde calistigim kuruma vermek için...
doktorun sana ayrılman için rapor yazacak zannediyorum ki canım. iş yerine götüreceksin.
biraz oluruna bırakın o zaman canım. üzme kendini bu geçici bir durum. erkekler bu konularda biraz anlayışsız olabiliyor.
Kızlar sayfaya uğrayamıyorum oğlum rahatsız ameliyat olacak kasık fıtığundan inşaallah hepiniz iyisinizdir şuanda da çok ağlıyor uzun yazacaktım ama yazamıyorum hepinizi çok seviyorum
geçmiş olsun canım kuzuna. hiç sorunsuz atlatacak inşallah.
hmmm farklı bir bakış açısı. hiç aklıma gelmemişti :) canım senin vereceğin bir karar, eşinin gönlünü yapmak istersen değiştir. yapması zevkli bir şey sonuçta. ama yok boş ver dersen gayet şık görünüyor.

iyi haberlerle geldim kızlar, dualarınız için teşekkür ederim.
Ali Yaman 2500 gr olmuş. boyu da 47.2 cm.
doğum tarihimiz de belli oldu, 22 aralık. her şey normal giderse, paşamız beklerse 22 aralıkta kavuşacağım inşallah kuzuma.

cok guzel gösterişli olmus harika.ellerine saglik.hic böyle becerilerim yoktur malesef. imrenirim yapanlara
Ahmet Asim.iyi cok.sukur.
Evlerine dönduler
sagol canim haber verdiğin için . masallah toparlanmis da evine gitmis cok güzel.
maşallah Barekallah Ali Yamanimiza hayirlica gelsin inş. yalniz canim tam tarih belli ya sezaryen mi olucan yoksa normal bekliycek misiniz anlamadım ya kusura bakma.

tamam canım sağol. dr a gideyim oglumu görmüş olurum hem dr yonlendirir.

evet canım sezaryen olacak.
normal doğumu yapamayacağım panik atağım var. hamileliğimin başlarında bayağı cesaretim vardı yaparım diyordum ama yaklaştıkça yapamayacağımı anladım. nefes alamıyorum o anı düşündükçe

Nukram gecmis olsun canim
Cutem haberaiz birakmadin sagol
Eflamin bayildim harika olmislar guule gyle kullanin

Pinae masallah Ali Yamana sahlikla kavusun insallah
Missy canim sen nasilsin kuzular nasil
Kizlar nukra missy ve bwnle birlikte olan kutsal ask ve deniz vardi onlardan haber varmi hic

Canlarim oglumun iki uc gundur cok fena agkiyor gozlerinden yas geliyor gazi var ondan diyorum ama kakasida yeailimsi hasta mi olunca acaba ya atesi yok ama bide bi haftadir agxinda tukutuk biriktiriyor cenesi falan islaniyor bu arada Eren 57 gunluk oldu bunlar normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…