Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar LH testi de yapiyorum ama cift cizgiyi goremedim daha bugun 11. Gun.

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7 ateşimm düşcek sandım dün, çıktı bugünde. ve de normalde adetten 1 2 gn önce krem rengi gibi akıntılarım olurdu bgn şeffaf renkte çok yoğun bir akıntım oldu acaba var mı ya

Olctun mu canim naptin?
ölçtm canm yüksek çıktı 36.7 çıktı inşş adet olmam cuteheart yarın adet günüm olduğunu söledi eğer öyleyse hamileyim çnkü adet günüme kdr düşüşe geçiyordu 3 derece düşüyordu günde..

Cnm. 31.gun tahmini cunku gecen ayki tum.degerlerin yok. Ama bugunku artis guzel olmus.

Bir de aklinda olsun. Illa 3 gun once dusecek diye kural yok. Adet sabahi bile dusebilir.

Cnm. 31.gun tahmini cunku gecen ayki tum.degerlerin yok. Ama bugunku artis guzel olmus.

Bir de aklinda olsun. Illa 3 gun once dusecek diye kural yok. Adet sabahi bile dusebilir.
tamm canm bu zamana kadar adete 2 gün kala düşüyordu ya o yüzden söyledim. testi yapıp yapmama konusunda kararsızım ne zaman yapsam diye

tamm canm bu zamana kadar adete 2 gün kala düşüyordu ya o yüzden söyledim. testi yapıp yapmama konusunda kararsızım ne zaman yapsam diye
Igneden 14 gun gecsin cnm. Sanirim yarin oluyr dimi. Suan geriye dönup bakamiyrm. Yarin sabahki atesine gore test yaparsin istersen.

kızlar yardım edin
bugün nevresimlerimi değiştiricektim.yeni nevresimimi çıkardım.yorganımıda değiştireyim dedim.
bazanın altından yorgan çıkardım.bi baktım nemli gibi.
Allah allah dedim ben mi yanılıyorum acaba? sonra altına baktım ki hafif beyaz küf olmuş.
aşırı değildi ama başlangıç noktasında.
diğer yorganlardada hafif nem var küf yok.
sadece bi tane yorganım küf yapmış.
hepsini çıkardım havalandırıyorum şuan.makinamda çamaşır var şuan.onları çıkarınca baıcam,eğer sığarsa makinada hepsini yıkıcam.

bazanın altını neyle siliyim kızlar.çamaşır suyuyla silip kurulasam.akşama kadar bazayı açık bırakıp havalandırsam,ama sonra tekrar nem küf oluşmaması için ne yapabilirim?
karbonat mı iyi geliyodu.
kafam allak bullak

Oy gecmis olsun cnm. Ne yazikki ben bilmiyrm.

ya kıyamam ona allahım tez zamanda şifa versin Asım'cığa.
evet canım yapmışsın sonradan okudum ben de :) eline sağlık.
evet az kaldı, heyecanlı bekleyişin son virajındayız:) inşallah seninki de zamanında ve sağlıkla gelir canım benim.
kızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
hayırlı olsun canım. amin..

Ayy hadi insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…