tmm cnm yrn sabah yazıcam dua edin nolur yarn yüksek çıkarsa oldu bu iş:)
ölçtm canm yüksek çıktı 36.7 çıktı inşş adet olmam cuteheart yarın adet günüm olduğunu söledi eğer öyleyse hamileyim çnkü adet günüme kdr düşüşe geçiyordu 3 derece düşüyordu günde..Olctun mu canim naptin?
canm bekle bir iki gn sonra belirginleşir adet döngün ne kdr?Kizlar LH testi de yapiyorum ama cift cizgiyi goremedim daha bugun 11. Gun.
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimkızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Cnm. 31.gun tahmini cunku gecen ayki tum.degerlerin yok. Ama bugunku artis guzel olmus.1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7 ateşimm düşcek sandım dün, çıktı bugünde. ve de normalde adetten 1 2 gn önce krem rengi gibi akıntılarım olurdu bgn şeffaf renkte çok yoğun bir akıntım oldu acaba var mı ya
Hayirli olsun.kızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
tamm canm bu zamana kadar adete 2 gün kala düşüyordu ya o yüzden söyledim. testi yapıp yapmama konusunda kararsızım ne zaman yapsam diyeCnm. 31.gun tahmini cunku gecen ayki tum.degerlerin yok. Ama bugunku artis guzel olmus.
Bir de aklinda olsun. Illa 3 gun once dusecek diye kural yok. Adet sabahi bile dusebilir.
rabbim bizede nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah cnmkızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Igneden 14 gun gecsin cnm. Sanirim yarin oluyr dimi. Suan geriye dönup bakamiyrm. Yarin sabahki atesine gore test yaparsin istersen.tamm canm bu zamana kadar adete 2 gün kala düşüyordu ya o yüzden söyledim. testi yapıp yapmama konusunda kararsızım ne zaman yapsam diye
Oy gecmis olsun cnm. Ne yazikki ben bilmiyrm.kızlar yardım edin
bugün nevresimlerimi değiştiricektim.yeni nevresimimi çıkardım.yorganımıda değiştireyim dedim.
bazanın altından yorgan çıkardım.bi baktım nemli gibi.
Allah allah dedim ben mi yanılıyorum acaba? sonra altına baktım ki hafif beyaz küf olmuş.
aşırı değildi ama başlangıç noktasında.
diğer yorganlardada hafif nem var küf yok.
sadece bi tane yorganım küf yapmış.
hepsini çıkardım havalandırıyorum şuan.makinamda çamaşır var şuan.onları çıkarınca baıcam,eğer sığarsa makinada hepsini yıkıcam.
bazanın altını neyle siliyim kızlar.çamaşır suyuyla silip kurulasam.akşama kadar bazayı açık bırakıp havalandırsam,ama sonra tekrar nem küf oluşmaması için ne yapabilirim?
karbonat mı iyi geliyodu.
kafam allak bullak
amin canım inşallahrabbim bizede nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah cnm
ya kıyamam onaKızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Asımın ameliyatı iyi geçmiş çok zor uyandı kuzum şuandada ateşi çıkıp iniyor çok sıçrıyor hala narkoz etkisi var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlarada kolaylık şifa versin hapşurunca çığlık atıyor ameliyat yeri rahatsız oluyor herhalde(
evet canım yapmışsın sonradan okudum ben de :) eline sağlık.sağol canım yaptım gitti:)
maşaallah canım ayy az kaldı sana da canım zamanında gelsin kuzun sağlıkla
sağol canım
sağol canım amin
canım gözü sürekli akıyorsa göz kanalında darlık olabilir emirin vardı tek gözünde, göz masajı var onun tabi eğer öyleyse dr a göster canım kanal darlığı çok olan bir durum, kakasının yeşil olmasına bizim dr çok doyduğu zaman olur demişti tabi pis kokusu varsa bakteri kaynaklı olur
normal canım
dur bir sabah olsun gün içinde ki ölçümler geçersiz
Canım Rabbim daha büyüğünden korusun kuzunu tez vakitte şifa versin yavruna annesi
benim oğlumda senin gibi kar bekliyor hem kardan adam yapacak hem eymen kar çok yağınca gelecek dedik inşaallah o dönem yağarda yalancı olmayız:)
hayırlı olsun canım. amin..kızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
peki canım bugun iğneden sonraki 13. günüm. yarın ateşim yüksek çıkarsa bu şekilde yapayım ben bi testIgneden 14 gun gecsin cnm. Sanirim yarin oluyr dimi. Suan geriye dönup bakamiyrm. Yarin sabahki atesine gore test yaparsin istersen.
Ayy hadi insallah yaölçtm canm yüksek çıktı 36.7 çıktı inşş adet olmam cuteheart yarın adet günüm olduğunu söledi eğer öyleyse hamileyim çnkü adet günüme kdr düşüşe geçiyordu 3 derece düşüyordu günde..
26-27 arasi degisiyorcanm bekle bir iki gn sonra belirginleşir adet döngün ne kdr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?