anladim canim. hakkinda hayirlisi önemli olan sagliklica kurtulmaniz...evet canım sezaryen olacak.
normal doğumu yapamayacağım panik atağım var. hamileliğimin başlarında bayağı cesaretim vardı yaparım diyordum ama yaklaştıkça yapamayacağımı anladım. nefes alamıyorum o anı düşündükçe
amin canım sağ ol.Nukram gecmis olsun canim
Cutem haberaiz birakmadin sagol
Eflamin bayildim harika olmislar guule gyle kullanin
Pinae masallah Ali Yamana sahlikla kavusun insallah
Missy canim sen nasilsin kuzular nasil
Kizlar nukra missy ve bwnle birlikte olan kutsal ask ve deniz vardi onlardan haber varmi hic
Canlarim oglumun iki uc gundur cok fena agkiyor gozlerinden yas geliyor gazi var ondan diyorum ama kakasida yeailimsi hasta mi olunca acaba yaatesi yok ama bide bi haftadir agxinda tukutuk biriktiriyor cenesi falan islaniyor bu arada Eren 57 gunluk oldu bunlar normal mi
evet canım aynen öyle.anladim canim. hakkinda hayirlisi önemli olan sagliklica kurtulmaniz...
normal canm büyüyorlar daha birşey yok devam:)kızlar bugün yumurtalıklarımda hafif batmalar hissediyorum, normal mi
kasım
http://www.fertilityfriend.com/home/554db9
Canim bizim asimiz 4 aralikta olacak persembeleri oluyor dedi hemsireamin canım sağ ol.
kıyamam kuzumaaa.. çok cahilim bu konularda. keşke bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim
evet canım aynen öyle.
YUSRAAA
Cnm nasilsin bende pek giremiyorum kaka bizimkindede yeşilimsi oluyor bazen onla alakali olduğunu sanmıyorum gaz içinde netten gaz masaji gorduydum onu demiyorum daha rahat cikariyo sayikir 2. Ay asilarini olduk dun ondan huysuzdu biraz 2 gündür
Eğer hastalık belirtisi yoksa bol bolca oku yusra çok nazar degiyo bebeklere
canım tekrar cok geçmiş olsun Asıma .rabbim bir daha yaşatmasın ..Kızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Asımın ameliyatı iyi geçmiş çok zor uyandı kuzum şuandada ateşi çıkıp iniyor çok sıçrıyor hala narkoz etkisi var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlarada kolaylık şifa versin hapşurunca çığlık atıyor ameliyat yeri rahatsız oluyor herhalde(
sağol canım yaptım gitti:)hayırlı olsun, hoş geldiniz.
kızlar yazmışlar zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
sağ ol canım inşallah. hepimizinki sağlıkla gelsin de içimizdeki endişe sona ersin artık:)
hayır olsun inşallah.
amin canım, hepimize nasip etsin inşallah.
inşallah canım.
doktorun sana ayrılman için rapor yazacak zannediyorum ki canım. iş yerine götüreceksin.
biraz oluruna bırakın o zaman canım. üzme kendini bu geçici bir durum. erkekler bu konularda biraz anlayışsız olabiliyor.
geçmiş olsun canım kuzuna. hiç sorunsuz atlatacak inşallah.
hmmm farklı bir bakış açısı. hiç aklıma gelmemişti :) canım senin vereceğin bir karar, eşinin gönlünü yapmak istersen değiştir. yapması zevkli bir şey sonuçta. ama yok boş ver dersen gayet şık görünüyor.
maşaallah canım ayy az kaldı sana da canım zamanında gelsin kuzun sağlıklaiyi haberlerle geldim kızlar, dualarınız için teşekkür ederim.
Ali Yaman 2500 gr olmuş. boyu da 47.2 cm.
doğum tarihimiz de belli oldu, 22 aralık. her şey normal giderse, paşamız beklerse 22 aralıkta kavuşacağım inşallah kuzuma.
sağol canımcok guzel gösterişli olmus harika.ellerine saglik.hic böyle becerilerim yoktur malesef. imrenirim yapanlara
sagol canim haber verdiğin için . masallah toparlanmis da evine gitmis cok güzel.
maşallah Barekallah Ali Yamanimiza hayirlica gelsin inş. yalniz canim tam tarih belli ya sezaryen mi olucan yoksa normal bekliycek misiniz anlamadım ya kusura bakma.
sağol canım aminNukram gecmis olsun canim
Cutem haberaiz birakmadin sagol
Eflamin bayildim harika olmislar guule gyle kullanin
Pinae masallah Ali Yamana sahlikla kavusun insallah
Missy canim sen nasilsin kuzular nasil
Kizlar nukra missy ve bwnle birlikte olan kutsal ask ve deniz vardi onlardan haber varmi hic
canım gözü sürekli akıyorsa göz kanalında darlık olabilir emirin vardı tek gözünde, göz masajı var onun tabi eğer öyleyse dr a göster canım kanal darlığı çok olan bir durum, kakasının yeşil olmasına bizim dr çok doyduğu zaman olur demişti tabi pis kokusu varsa bakteri kaynaklı olurCanlarim oglumun iki uc gundur cok fena agkiyor gozlerinden yas geliyor gazi var ondan diyorum ama kakasida yeailimsi hasta mi olunca acaba yaatesi yok ama bide bi haftadir agxinda tukutuk biriktiriyor cenesi falan islaniyor bu arada Eren 57 gunluk oldu bunlar normal mi
normal canımkızlar bugün yumurtalıklarımda hafif batmalar hissediyorum, normal mi
kasım
http://www.fertilityfriend.com/home/554db9
dur bir sabah olsun gün içinde ki ölçümler geçersizofff offf şimdi bile ateşim 36.6 sabaha aslaa böyle devam etmezzz
Canım Rabbim daha büyüğünden korusun kuzunu tez vakitte şifa versin yavruna annesiKızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Asımın ameliyatı iyi geçmiş çok zor uyandı kuzum şuandada ateşi çıkıp iniyor çok sıçrıyor hala narkoz etkisi var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlarada kolaylık şifa versin hapşurunca çığlık atıyor ameliyat yeri rahatsız oluyor herhalde(
günaydın herkese...
burda hava yağmurlu ve cok sıkıcı..Kar yağsa da her yer beyaz olup aydınlık olsa diye düşünüyorum :)
sağol canım yaptım gitti:)
maşaallah canım ayy az kaldı sana da canım zamanında gelsin kuzun sağlıkla
sağol canım
sağol canım amin
canım gözü sürekli akıyorsa göz kanalında darlık olabilir emirin vardı tek gözünde, göz masajı var onun tabi eğer öyleyse dr a göster canım kanal darlığı çok olan bir durum, kakasının yeşil olmasına bizim dr çok doyduğu zaman olur demişti tabi pis kokusu varsa bakteri kaynaklı olur
normal canım
dur bir sabah olsun gün içinde ki ölçümler geçersiz
Canım Rabbim daha büyüğünden korusun kuzunu tez vakitte şifa versin yavruna annesi
benim oğlumda senin gibi kar bekliyor hem kardan adam yapacak hem eymen kar çok yağınca gelecek dedik inşaallah o dönem yağarda yalancı olmayız:)
sağol canım yaptım gitti:)
sağol canım
sağol canım amin
canım gözü sürekli akıyorsa göz kanalında darlık olabilir emirin vardı tek gözünde, göz masajı var onun tabi eğer öyleyse dr a göster canım kanal darlığı çok olan bir durum, kakasının yeşil olmasına bizim dr çok doyduğu zaman olur demişti tabi pis kokusu varsa bakteri kaynaklı olur
normal canım
Canım Rabbim daha büyüğünden korusun kuzunu tez vakitte şifa versin yavruna annesi
benim oğlumda senin gibi kar bekliyor hem kardan adam yapacak hem eymen kar çok yağınca gelecek dedik inşaallah o dönem yağarda yalancı olmayız:)
ne güzel olurdu arkadaş diye canı atıyor bizimkiayy yağsın ya benim kızda bekliyor karın yağmasını...Yakın olsalarda birlikte kardan adam yapsalar yaşlarıda yakın zaten :)
bende karlar yağıp bitince doğacak dedim şimdi onu bekliyoruz birlikte...
bizimde öyle akşam olunca bugün bir yere gitmedik diyor hergün gezmeye gidelim istiyor :)ne güzel olurdu arkadaş diye canı atıyor bizimki
aynen canım sabah kalkar kalkmaz soruyor pazarlık yapıyor:)bizimde öyle akşam olunca bugün bir yere gitmedik diyor hergün gezmeye gidelim istiyor :)
ben bu yüzden yaş farkı az olsun ıstıyordum ama kısmet olmadı bebiş dogdugunda kızım nerdeyse 5 yasını bitirmiş olacakaynen canım sabah kalkar kalkmaz soruyor pazarlık yapıyor:)
bende öyle düşündüm ama olmadı canım nasip, inşaallahben bu yüzden yaş farkı az olsun ıstıyordum ama kısmet olmadı bebiş dogdugunda kızım nerdeyse 5 yasını bitirmiş olacak
.inş kardeşleriyle güzel güzel oynarlarda oyunu da kardeşlerine de doyarlar...
inş canım. rabbim bunlara sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin.bende öyle düşündüm ama olmadı canım nasip, inşaallah
amin canım amin:)inş canım. rabbim bunlara sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin.
Canim,benim com gecmis Allah acil sifa verainKızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
kuzum aglayinca gozunden yas geliyor sancisi cok fazla kakasi,sari oldu demek anlik biseydisağol canım yaptım gitti:)
sağol canım
sağol canım amin
normal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?