Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladim canim. hakkinda hayirlisi önemli olan sagliklica kurtulmaniz...

amin canım sağ ol.
kıyamam kuzumaaa.. çok cahilim bu konularda. keşke bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim
anladim canim. hakkinda hayirlisi önemli olan sagliklica kurtulmaniz...
evet canım aynen öyle.

YUSRAAA
Cnm nasilsin bende pek giremiyorum kaka bizimkindede yeşilimsi oluyor bazen onla alakali olduğunu sanmıyorum gaz içinde netten gaz masaji gorduydum onu demiyorum daha rahat cikariyo sayikir 2. Ay asilarini olduk dun ondan huysuzdu biraz 2 gündür
Eğer hastalık belirtisi yoksa bol bolca oku yusra çok nazar degiyo bebeklere

Pinar canim cok sagol dualariniz yeter insallah
amin canım sağ ol.

kıyamam kuzumaaa.. çok cahilim bu konularda. keşke bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim

evet canım aynen öyle.
Canim bizim asimiz 4 aralikta olacak persembeleri oluyor dedi hemsire
Canim nasil bi masaj bende yapayim site adresi yollasan okuyorum surekli canim hergun yasin okuyorum Allah kabul etsin insallah ama her gelen ooo buyuk falan filan iri diyolar hep okuyoz Rabbim esirgesin
Canim sizde de tukuruk mevzusu varmi salyasini akitiyor elini agzina goturunce daha cok oluyor

Kızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Asımın ameliyatı iyi geçmiş çok zor uyandı kuzum şuandada ateşi çıkıp iniyor çok sıçrıyor hala narkoz etkisi var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlarada kolaylık şifa versin hapşurunca çığlık atıyor ameliyat yeri rahatsız oluyor herhalde (

canım tekrar cok geçmiş olsun Asıma .rabbim bir daha yaşatmasın ..

sağol canım yaptım gitti:)
maşaallah canım ayy az kaldı sana da canım zamanında gelsin kuzun sağlıkla
sağol canım
sağol canım amin
canım gözü sürekli akıyorsa göz kanalında darlık olabilir emirin vardı tek gözünde, göz masajı var onun tabi eğer öyleyse dr a göster canım kanal darlığı çok olan bir durum, kakasının yeşil olmasına bizim dr çok doyduğu zaman olur demişti tabi pis kokusu varsa bakteri kaynaklı olur
kızlar bugün yumurtalıklarımda hafif batmalar hissediyorum, normal mi
kasım
http://www.fertilityfriend.com/home/554db9
normal canım
offf offf şimdi bile ateşim 36.6 sabaha aslaa böyle devam etmezzz
dur bir sabah olsun gün içinde ki ölçümler geçersiz
Canım Rabbim daha büyüğünden korusun kuzunu tez vakitte şifa versin yavruna annesi
günaydın herkese...
burda hava yağmurlu ve cok sıkıcı..Kar yağsa da her yer beyaz olup aydınlık olsa diye düşünüyorum :)

benim oğlumda senin gibi kar bekliyor hem kardan adam yapacak hem eymen kar çok yağınca gelecek dedik inşaallah o dönem yağarda yalancı olmayız:)

ayy yağsın ya benim kızda bekliyor karın yağmasını...Yakın olsalarda birlikte kardan adam yapsalar yaşlarıda yakın zaten :)
bende karlar yağıp bitince doğacak dedim şimdi onu bekliyoruz birlikte...

ayy yağsın ya benim kızda bekliyor karın yağmasını...Yakın olsalarda birlikte kardan adam yapsalar yaşlarıda yakın zaten :)
bende karlar yağıp bitince doğacak dedim şimdi onu bekliyoruz birlikte...
ne güzel olurdu arkadaş diye canı atıyor bizimki

aynen canım sabah kalkar kalkmaz soruyor pazarlık yapıyor:)
ben bu yüzden yaş farkı az olsun ıstıyordum ama kısmet olmadı bebiş dogdugunda kızım nerdeyse 5 yasını bitirmiş olacak
.inş kardeşleriyle güzel güzel oynarlarda oyunu da kardeşlerine de doyarlar...

bende öyle düşündüm ama olmadı canım nasip, inşaallah

Canim,benim com gecmis Allah acil sifa verain
kuzum aglayinca gozunden yas geliyor sancisi cok fazla kakasi,sari oldu demek anlik biseydi
Kuzum ya Eren kucagimdan inmek istemiyo ve dik durmak istiyor kanguru alacam tasiyamiyorum bi sure sonra sirtim kollarim cok agriyor onerecegiz marka var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…