Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm çok iyi kurula ve de dediğin gibi açık kalsın yatak.

evet canım nemli kalırsa daha beter küf olur.
bu arada evimde hiç rutubet küf yok.
ama pimapenlerim gece çok nemleniyo.özellikle yatak odam ve salonum.ikiside aynı yöne bakıyor zaten.
sabah iki tarafında çamları sırılsıklam.elime bez alıp siliyorum dışarıyı görebilmek için düşün yani.
bende onunda etkisi olmuş olabilir.

aynen canm benmkide öyle camlar su gibi oluyor dışarısı görünmüyor. birde sıcakla soğuk bileşiyor küf olabiliyor bende daha karşılaşmadım ama inşallah olmaz. ıslak bırakmamaya gayret et

aynen canm benmkide öyle camlar su gibi oluyor dışarısı görünmüyor. birde sıcakla soğuk bileşiyor küf olabiliyor bende daha karşılaşmadım ama inşallah olmaz. ıslak bırakmamaya gayret et

bi çare bulmak lazım buna.çok canım sıkıldı.bide yattığımız oda sonuçta.hasta olabiliriz.
en son sirkeyle sildim.kuruladım.camlarda açık,akşama kadar havalansın bakalım.

bi çare bulmak lazım buna.çok canım sıkıldı.bide yattığımız oda sonuçta.hasta olabiliriz.
en son sirkeyle sildim.kuruladım.camlarda açık,akşama kadar havalansın bakalım.
aynen canım ya. benm yatak başlığı duvara monte. onun arkasını silemiyorum çok sinirleniyorum rutubet olablir hava almıyor yattığımız oda sıkıntı ya

aynen canım ya. benm yatak başlığı duvara monte. onun arkasını silemiyorum çok sinirleniyorum rutubet olablir hava almıyor yattığımız oda sıkıntı ya

bizimki duvara monteli değil.bazaya monteli.
ama ilişkide tak tak duvara vuruyo
duvara monteli olması daha iyi

kolay gelsin canim. benimde kışın banyoda küf oluyor ozonla temizliyorum başka birşey çıkarmıyor. sonra yine oluyor nemden.cozum bulamiyorum.

eflalim canim sabah okumustum yazdigini demek emirimiz kar istiyor ha yesinler onu. kardeşi de kar cok yaginca gelicek ins supermis.kardesini bekliyor seviyor o zaman...inş doğduğunda kiskanmaz.

Nukrammm bacim gecmis olsun Asim imiza ♥
BACilarim ben kacirmisim neden ameliyat oldu Asim imiz...Kiyamam ya narkoz almis birde

hım tamam o zaman annesi bende durduğu yerde akıyor sandım, canım kanguru için erken ama çok küçük senin kuzun
ay hadi inşaallah vardır canım bebek
kızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
hayırlı olsun canım
canım çamaşır suyuyla sileceksin
amin canım

canım her sabah kalkınca odanı mutlaka havalandır en az 10 dk

eflalim canim sabah okumustum yazdigini demek emirimiz kar istiyor ha yesinler onu. kardeşi de kar cok yaginca gelicek ins supermis.kardesini bekliyor seviyor o zaman...inş doğduğunda kiskanmaz.
hem de nasıl geçen sene resmen yağmadı yağdı eridi azcık burayı bilirsin az çok kar memleketi güya:) o kadar bot aldık falan geçen sene hevesi kursağında kaldı kuzumun, geçen hafta lapa lapa yağdı nasıl sevindi balkon kapısından izledi sonra ben kahvaltıyı hazırlayana kadar çıktılar baba oğul ama erimeye başlamıştı bile eldivenleri ıslanmış nasıl üzüldü anne kar topu olmadı kardan adam olmadı dedi, bekliyor dört gözle de canım kıskanacağı kesin inşaallah bu süreci kolay atlatırız kışı geçirsek hayırlısıyla yazın bahçede oyalanır çok kıskanmaz kışın hep evde olacak
Nukrammm bacim gecmis olsun Asim imiza ♥
BACilarim ben kacirmisim neden ameliyat oldu Asim imiz...Kiyamam ya narkoz almis birde

canım kasık fıtığından oldu

Allahim kurtarsin ins . hayırlı olsun oğluşun...sezaryeni kendin mi istedin?..
sağol canım Allah tüm gebeleri sağ salim kurtarsın inşallah.
evet canım ben kendim istedim, tedavi bebeği benimki, riske atmak istemedim, rahatça gelsin dünyaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…