Aminnnnrabbim bizede nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah cnm
inşallah canım çok heyecanlıyım ya bu sefer gelir inşallah bebişAyy hadi insallah ya
Oy gecmis olsun cnm. Ne yazikki ben bilmiyrm.
anladım canım seninki iyiymiş yaa benmki 31 34 35 falan:)) senin yumurtlama yakındır bence ateş ölçülerin nasıl26-27 arasi degisiyor
canm çok iyi kurula ve de dediğin gibi açık kalsın yatak.sağol canım.çamaşır suyuyla silicem şimdi.
çok canım sıkıldı.bütün gün bunlarla uğraşıcam mecbur.
canm çok iyi kurula ve de dediğin gibi açık kalsın yatak.
aynen canm benmkide öyle camlar su gibi oluyor dışarısı görünmüyor. birde sıcakla soğuk bileşiyor küf olabiliyor bende daha karşılaşmadım ama inşallah olmaz. ıslak bırakmamaya gayret etevet canım nemli kalırsa daha beter küf olur.
bu arada evimde hiç rutubet küf yok.
ama pimapenlerim gece çok nemleniyo.özellikle yatak odam ve salonum.ikiside aynı yöne bakıyor zaten.
sabah iki tarafında çamları sırılsıklam.elime bez alıp siliyorum dışarıyı görebilmek için düşün yani.
bende onunda etkisi olmuş olabilir.
aynen canm benmkide öyle camlar su gibi oluyor dışarısı görünmüyor. birde sıcakla soğuk bileşiyor küf olabiliyor bende daha karşılaşmadım ama inşallah olmaz. ıslak bırakmamaya gayret et
aynen canım ya. benm yatak başlığı duvara monte. onun arkasını silemiyorum çok sinirleniyorum rutubet olablir hava almıyor yattığımız oda sıkıntı yabi çare bulmak lazım buna.çok canım sıkıldı.bide yattığımız oda sonuçta.hasta olabiliriz.
en son sirkeyle sildim.kuruladım.camlarda açık,akşama kadar havalansın bakalım.
aynen canım ya. benm yatak başlığı duvara monte. onun arkasını silemiyorum çok sinirleniyorum rutubet olablir hava almıyor yattığımız oda sıkıntı ya
hayırlı olsun oğluşun.kızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Merhaba. dogum yaptin mi?.cinsiyeti neydi bebişin canim.hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim
yapmadım canım. haftaya perşembe olacak bir aksilik çıkmazsa sezeryan.Merhaba. dogum yaptin mi?.cinsiyeti neydi bebişin canim.
kolay gelsin canim. benimde kışın banyoda küf oluyor ozonla temizliyorum başka birşey çıkarmıyor. sonra yine oluyor nemden.cozum bulamiyorum.kızlar yardım edin
bugün nevresimlerimi değiştiricektim.yeni nevresimimi çıkardım.yorganımıda değiştireyim dedim.
bazanın altından yorgan çıkardım.bi baktım nemli gibi.
Allah allah dedim ben mi yanılıyorum acaba? sonra altına baktım ki hafif beyaz küf olmuş.
aşırı değildi ama başlangıç noktasında.
diğer yorganlardada hafif nem var küf yok.
sadece bi tane yorganım küf yapmış.
hepsini çıkardım havalandırıyorum şuan.makinamda çamaşır var şuan.onları çıkarınca baıcam,eğer sığarsa makinada hepsini yıkıcam.
bazanın altını neyle siliyim kızlar.çamaşır suyuyla silip kurulasam.akşama kadar bazayı açık bırakıp havalandırsam,ama sonra tekrar nem küf oluşmaması için ne yapabilirim?
karbonat mı iyi geliyodu.
kafam allak bullak
Allahim kurtarsin ins . hayırlı olsun oğluşun...sezaryeni kendin mi istedin?..yapmadım canım. haftaya perşembe olacak bir aksilik çıkmazsa sezeryan.
oğlan benim ki de
hım tamam o zaman annesi bende durduğu yerde akıyor sandım, canım kanguru için erken ama çok küçük senin kuzunCanim,benim com gecmis Allah acil sifa verain
kuzum aglayinca gozunden yas geliyor sancisi cok fazla kakasi,sari oldu demek anlik biseydi
Kuzum ya Eren kucagimdan inmek istemiyo ve dik durmak istiyor kanguru alacam tasiyamiyorum bi sure sonra sirtim kollarim cok agriyor onerecegiz marka var mi
ay hadi inşaallah vardır canım bebek1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7 ateşimm düşcek sandım dün, çıktı bugünde. ve de normalde adetten 1 2 gn önce krem rengi gibi akıntılarım olurdu bgn şeffaf renkte çok yoğun bir akıntım oldu acaba var mı ya
hayırlı olsun canımkızlar selam ben geldim.Bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm.İnşallah oğluşum geliyor.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
canım çamaşır suyuyla sileceksinkızlar yardım edin
bugün nevresimlerimi değiştiricektim.yeni nevresimimi çıkardım.yorganımıda değiştireyim dedim.
bazanın altından yorgan çıkardım.bi baktım nemli gibi.
Allah allah dedim ben mi yanılıyorum acaba? sonra altına baktım ki hafif beyaz küf olmuş.
aşırı değildi ama başlangıç noktasında.
diğer yorganlardada hafif nem var küf yok.
sadece bi tane yorganım küf yapmış.
hepsini çıkardım havalandırıyorum şuan.makinamda çamaşır var şuan.onları çıkarınca baıcam,eğer sığarsa makinada hepsini yıkıcam.
bazanın altını neyle siliyim kızlar.çamaşır suyuyla silip kurulasam.akşama kadar bazayı açık bırakıp havalandırsam,ama sonra tekrar nem küf oluşmaması için ne yapabilirim?
karbonat mı iyi geliyodu.
kafam allak bullak
amin canımya kıyamam onaallahım tez zamanda şifa versin Asım'cığa.
evet canım yapmışsın sonradan okudum ben de :) eline sağlık.
evet az kaldı, heyecanlı bekleyişin son virajındayız:) inşallah seninki de zamanında ve sağlıkla gelir canım benim.
hayırlı olsun canım. amin..
evet canım nemli kalırsa daha beter küf olur.
bu arada evimde hiç rutubet küf yok.
ama pimapenlerim gece çok nemleniyo.özellikle yatak odam ve salonum.ikiside aynı yöne bakıyor zaten.
sabah iki tarafında çamları sırılsıklam.elime bez alıp siliyorum dışarıyı görebilmek için düşün yani.
bende onunda etkisi olmuş olabilir.
hem de nasıl geçen sene resmen yağmadı yağdı eridi azcık burayı bilirsin az çok kar memleketi güya:) o kadar bot aldık falan geçen sene hevesi kursağında kaldı kuzumun, geçen hafta lapa lapa yağdı nasıl sevindi balkon kapısından izledi sonra ben kahvaltıyı hazırlayana kadar çıktılar baba oğul ama erimeye başlamıştı bile eldivenleri ıslanmış nasıl üzüldü anne kar topu olmadı kardan adam olmadı dedi, bekliyor dört gözle de canım kıskanacağı kesin inşaallah bu süreci kolay atlatırız kışı geçirsek hayırlısıyla yazın bahçede oyalanır çok kıskanmaz kışın hep evde olacakeflalim canim sabah okumustum yazdigini demek emirimiz kar istiyor ha yesinler onu. kardeşi de kar cok yaginca gelicek ins supermis.kardesini bekliyor seviyor o zaman...inş doğduğunda kiskanmaz.
Nukrammm bacim gecmis olsun Asim imiza ♥
BACilarim ben kacirmisim neden ameliyat oldu Asim imiz...Kiyamam ya narkoz almis birde
sağol canım Allah tüm gebeleri sağ salim kurtarsın inşallah.Allahim kurtarsin ins . hayırlı olsun oğluşun...sezaryeni kendin mi istedin?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?