Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hiç bilmiyorum ki tüp bebek üniteleri falan of of çok uzak gibi geliyor ama mecburuz artık beklemek çok zor.. nolucaksa olsun birşeyler olsun yeterki aşılama falan

aynen canm galiba öyle olmuş. 18den sonrası fırlasaymış 17de yumurtlamışsın derdik ama 19 20 21 çok düşük olmuş topikteki diğer arkadaşlarda belki yorum yaparlar bence yumurtlama olmamış ama.. ilk başlar çok yüksek sonra düşüş acaba adete yakın mı yumurtluyorsun

bilmiyorumki geçen ay adetten 2 gün önce yaptığım ovu. testi pozitifti ama o zaman ateş de yüksekti doktorda neı bir şey söylemedi adet olursan klomene başla dedi inşallah geç yumurtlarım da gerek kalmaz

Kizlar selam
Bugun 12.gun LH testimdeki 2. Cizi hafif belirginlesti yarin belki tam cikar. 3 gundur atesim 36.3 cikiyor bakalim yarin ne olacak
Henuz yumurta yok. Gun asiriya devam cnm.

Ates girdigin yerde tests kismi var. OPKyi bul. - yap. Ovulasyon testin negatif demek

bilmiyorumki geçen ay adetten 2 gün önce yaptığım ovu. testi pozitifti ama o zaman ateş de yüksekti doktorda neı bir şey söylemedi adet olursan klomene başla dedi inşallah geç yumurtlarım da gerek kalmaz
Bu ay yumurta henuz yok.

Grafige ilk baktigimda aklima geldi ama kafanizi kariatirmamak icin demedim. Ovulasyon testinin adete 2 gun kala pozitif olmasi da dusuncemi kuvvetlendirdi. Ben siz gecen ay kimyasal gebelik yasasmis olabilirsiniz. Eger bu ay dongunuz uzarsa, bu ihtimal iyice kuvvetlenecek benim icin.

Dgrpnr....
Canim masallah Ali Yamana. Iyi olmaniza cok sevindim.

Ilk yazdiginiza simdi dikkat ettim. 7-8 arasi herhangibir zaman olcum olmaz. 7 olur, 7.05 olur, 7.45 vs vs.... ama bi 7.05 bi 7.45 olmaz. Hep sabit olmali olcum saati.

Ates olcumune yeni baslayan arkadaslarim..

Bizim dongumuzun uzunluk ya da kisaligini yumurtlama gunumuz belirler. Erken yumurta olursa dongumuz kisalur, gec yumurtlarsak uzar. Amma luteal fazimiz sabittir. Yani yumyrtadan adete kadar gecen sure. Misal benim.11-12 gun arasinda degusir. Eger yumurta gunumuz kesin biliniyrsa ve luteal faz gunumuz de biliniyrsa, benim adet dongum su kadar gundu o nedenle daha adet olmam diye beklemek anlamsiz olur. Ornek.vereyim...

Benim luteal fazim (ff dpo diye yaziyr) 11-12gun ortalma (bu sure herkes de farkli olup 10-16 gun arasinda degisir). Haziran 2013 15.gun yumurtladim. 15+12=27.gun adet oldum. Temmuz 2013 de 12.gun yumurtladim. 12+12=24.gun adet oldum. Bu durumda temmuzda da test yapmak icin ya da adet icin 27.gunu beklemem anlamsiz olur. Umarim aciklayici olabildim.

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1*****
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4****
20.günümde 36.4
21.günümde 36.7****
22.günümde 36.5
23.günümde 36.5
24.günümde 36.6
25.günümde 36.6
26.günümde-----
27.günümde 36.7
28.günümde 36.8
29.günümde 36.6
30.günümde 36.7
31.günümde 36.6
32.günümde 36.6 bgnde bole

aminn arkadaşım inşallah

bende hiç bilmiyorum ki tüp bebek üniteleri falan of of çok uzak gibi geliyor ama mecburuz artık beklemek çok zor.. nolucaksa olsun birşeyler olsun yeterki aşılama falan
sadece bu işi yapan özel merkezler de var. bulunduğun yerde araştırmanı yapabilirsin önce. her şey gönlünce olsun canım.
Dgrpnr....
Canim masallah Ali Yamana. Iyi olmaniza cok sevindim.
:) teşekkür ederim canım. sen nasıl oldun, ağrın var mı hala?
dpo 14 tesin, acaba yumurtadan sonra kaçıncı gün adet oluyorsun canım biliyor musun onu?
2 gün daha beklemekte fayda var. umarım hamilesindir canım.

hepinize de güzel bir haftasonu olsun inşallah:)

hayırlısiyla zaman su gibi akip geçse de dogursam diyorum artik...müthiş yorgunum her yerim ağrıyor elim ayagim yanıyor ağırlaşmak neymiş bi kaç haftadır iyi anladim annelerin hakki ödenmez canim annem birde bizi iki tane taşımış ne büyük mukafat....ev iyi bi temizlik istiyor ama yapıcak yok...en son gebe kaldigim ay köklü bi temizlik yapmıştım ta 8 ay gecti.

olsun kuzum hiç bulaşma temizliğe.
ailenden birileri gelebilicekse gelsin.kimse gelemiyosada temizlikçi tut bi günlüğüne.

olsun kuzum hiç bulaşma temizliğe.
ailenden birileri gelebilicekse gelsin.kimse gelemiyosada temizlikçi tut bi günlüğüne.
iki ablam var desem yaparlar ama ben çekiniyorum.aslında eşim yardim etse perdeleri takmak gibi yapamiycam şeylere ben yaparım yavas yavas ama esim yapmaz yapsa da ömrümü alir...

Cnm. Ff de cizdirdim. 18.gun diyr o da yumurtaya. Bu grafige ben gebe derim ama luteal fazini bilmiyrz senin. Suan 14.gunun. bekleyelim bakalim. Yani testte cikmasi lazim. Kan da kesin cikar.

Ilk sayfada beni bul. Linke tikla. Senin grafigin suan.

Sabah kontrolüm vardı, yeni dr umuza gittik, sezaryan tarihim 5 ocak, normale yanaşmadı o da, oğlumun başı iri boyunu tekrar tekrar ölçtü dr, biraz şaşırdı boyu kısa başı karnı büyük dedi, bende hep iki hafta önde çıkıyor başı ve karın çevresi ama boyu haftasında çıkıyor dedim, hem ilk bebeğimizinde başı iriydi dedim, eşimin başı büyük bu oğlum da ona çekmiş, tamam o zaman dedi, desenize benim gibi koca kafalı dedi:) normalmiş yani, kilosu bir hafta önceyle aynı çıktı bende endişelendim cihaz farklı dr farklı bebeğin normal hatta iri dedi zaten istesende bu koca kafayı normal doğuramazsın dedi:) köfte gibi dudakları var oğlumun tıpkı abisine benziyor:) nst ye girdim 30-40-50-80 de sancım çıktı ama düzenli değildi dr önemsemedi, nst için erken başladım bebek iri olduğu için dedi halbu ki ben bir aydır giriyorum devlette:)

Hafta içi devlette ki dr uma gitmek istiyorum kilosuna birde o baksın acaba fazla mı ölçüyor, eşim de ne gerek var dr a güven normal dedi diyor ama güvenemem ilk oğlumda ki gibi hataya düşmek istemiyorum

3 tüp kan verdim trambositim yükselmiş şükür henüz dr la istişare etmedim

kızlar spermiogram testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyordu? bu ay da olmazsa doktor yolu gözüktü bize.. belkide aşılama yaptırıcam artık beklemek çok zor
canım bilgim yok bu konuda
inşallahh. 34. günüme kdr bekliyceğim ümidim hiç yok ama ne yapalım nasipse olur
canım ümit hep olsun inşaallah hamilesindir canı gönülden diliyorum
yumurta görünmüyor canım
hadi bakalım düşmedi hala:)

:) az kaldı duham az

maşallah Barekallah eymen e.hayirli olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah eflalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…