ins en hafif kıskançlıkla atlatirsiniz bu süreci de kisa sürede alışır kardeşine.hem de nasıl geçen sene resmen yağmadı yağdı eridi azcık burayı bilirsin az çok kar memleketi güya:) o kadar bot aldık falan geçen sene hevesi kursağında kaldı kuzumun, geçen hafta lapa lapa yağdı nasıl sevindi balkon kapısından izledi sonra ben kahvaltıyı hazırlayana kadar çıktılar baba oğul ama erimeye başlamıştı bile eldivenleri ıslanmış nasıl üzüldü anne kar topu olmadı kardan adam olmadı dedi, bekliyor dört gözle de canım kıskanacağı kesin inşaallah bu süreci kolay atlatırız kışı geçirsek hayırlısıyla yazın bahçede oyalanır çok kıskanmaz kışın hep evde olacak
canım kasık fıtığından oldu
inşallah canım balıklarrr doğru çıkıcakkk galibaaahım tamam o zaman annesi bende durduğu yerde akıyor sandım, canım kanguru için erken ama çok küçük senin kuzun
ay hadi inşaallah vardır canım bebek
hayırlı olsun canım
canım çamaşır suyuyla sileceksin
amin canım
canım her sabah kalkınca odanı mutlaka havalandır en az 10 dk
anladim canim...amin amin tum hamişler sağlıklıca yavrularimizi kucagimiza alalım inşallah.sağol canım Allah tüm gebeleri sağ salim kurtarsın inşallah.
evet canım ben kendim istedim, tedavi bebeği benimki, riske atmak istemedim, rahatça gelsin dünyaya.
hahahha işte duvara monteli ama küf yada rutubet yapabilir diye düşünüyorum zamanla buda dezavantaj :)))bizimki duvara monteli değil.bazaya monteli.
ama ilişkide tak tak duvara vuruyo
duvara monteli olması daha iyi
hım tamam o zaman annesi bende durduğu yerde akıyor sandım, canım kanguru için erken ama çok küçük senin kuzun
ay hadi inşaallah vardır canım bebek
hayırlı olsun canım
canım çamaşır suyuyla sileceksin
amin canım
canım her sabah kalkınca odanı mutlaka havalandır en az 10 dk
kolay gelsin canim. benimde kışın banyoda küf oluyor ozonla temizliyorum başka birşey çıkarmıyor. sonra yine oluyor nemden.cozum bulamiyorum.
hahahha işte duvara monteli ama küf yada rutubet yapabilir diye düşünüyorum zamanla buda dezavantaj :)))
anladım canım seninki iyiymiş yaa benmki 31 34 35 falan:)) senin yumurtlama yakındır bence ateş ölçülerin nasıl
Ilk sayfada tablo da eklisin cnm. Oradan takip edebiliriz.Dun paylasmistim canim 2 gun 36.1 di 2 gun 36.3 oldu
amin canımins en hafif kıskançlıkla atlatirsiniz bu süreci de kisa sürede alışır kardeşine.
hadi inşaallah bugün ki ateşini bekliyorum meraklainşallah canım balıklarrr doğru çıkıcakkk galibaaa
sildim canım.evi zaman zaman havalandırıyorum ama her sabah değil.
neden dersen burda soba yakanlar var.dışardaki is eve girmesin diye açmaya çekiniyodum.
ama rutubetten daha iyidir o koku.
36.6 sonra bidaha olctum 36.7 :))) napsamki test yapsammiamin canım
hadi inşaallah bugün ki ateşini bekliyorum merakla
bende sevmem is kokusunu ama her gün havalandırmak şart canım
yap bence canım merak ediyorum:)36.6 sonra bidaha olctum 36.7 :))) napsamki test yapsammi
amin canım
hadi inşaallah bugün ki ateşini bekliyorum merakla
bende sevmem is kokusunu ama her gün havalandırmak şart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?