36.6 sonra bidaha olctum 36.7 :))) napsamki test yapsammi
test yaptım ve negatiffff
Tum degerlerinizi bilirsek yardimci olabiliriz.arkadaşlar banada fikir verin noluur bugün 22. günüm başından beri ateşim en fazla 36.2 oldu hep aynı 36.1 36.0 ne düşüyor ne yükseliyor o zaman bu ay yumurtlamamış mı oluyorum yani
34ç güne kadar bekliycem bakalımBekleyelim canim birkac gun daha. Ama iki ihtimali de dusun lutfen.
ins öyledir. hayırlısı olsun canım beklemekte fayda var.bekleyeceğim bakalım bir kaç gün daha.. geçen seneki gebeliğimi 41. gün öğrenmiştim ve değerim 72ydi. adetimin 17. gününde döllenmişti bebek. belki bu da geç döllenmedirrr pofff
hayırlı cumalar:)hayırlı cumalar kızlar..
geçmiş olsun canim.. hastalığın başlamadan bitsin inş. bebişle daha da zor hastalık.Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
geçmiş olsun tam hastalık zamanlarıBasim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
Canlarim oglumun iki uc gundur cok fena agkiyor gozlerinden yas geliyor gazi var ondan diyorum ama kakasida yeailimsi hasta mi olunca acaba yaatesi yok ama bide bi haftadir agxinda tukutuk biriktiriyor cenesi falan islaniyor bu arada Eren 57 gunluk oldu bunlar normal mi
Pinar canim cok sagol dualariniz yeter insallah
Canim bizim asimiz 4 aralikta olacak persembeleri oluyor dedi hemsire
Canim nasil bi masaj bende yapayim site adresi yollasan okuyorum surekli canim hergun yasin okuyorum Allah kabul etsin insallah ama her gelen ooo buyuk falan filan iri diyolar hep okuyoz Rabbim esirgesin
Canim sizde de tukuruk mevzusu varmi salyasini akitiyor elini agzina goturunce daha cok oluyor
Kızlar Cutem başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Asımın ameliyatı iyi geçmiş çok zor uyandı kuzum şuandada ateşi çıkıp iniyor çok sıçrıyor hala narkoz etkisi var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlarada kolaylık şifa versin hapşurunca çığlık atıyor ameliyat yeri rahatsız oluyor herhalde(
geçmiş olsun canım ya hemen maden suyunun içine limon sık birde aspirin at iç.daha fazla ilerlemesin...Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
canm hep aynı saatte mi ölçyorsun ölçümlerni yollar msn? aynı saatte ölçyorsan sabahları, yumurtlamamış oluyorsun ama adet döngün ne kadar?arkadaşlar banada fikir verin noluur bugün 22. günüm başından beri ateşim en fazla 36.2 oldu hep aynı 36.1 36.0 ne düşüyor ne yükseliyor o zaman bu ay yumurtlamamış mı oluyorum yani
Saol cnm..ama aspirinde limon da yasak bana cnm. Alerjimden dolayi.geçmiş olsun canım ya hemen maden suyunun içine limon sık birde aspirin at iç.daha fazla ilerlemesin...
canım bencede bekle inşaallah pozitif olurbekleyeceğim bakalım bir kaç gün daha.. geçen seneki gebeliğimi 41. gün öğrenmiştim ve değerim 72ydi. adetimin 17. gününde döllenmişti bebek. belki bu da geç döllenmedirrr pofff
bütün ölçümler lazımarkadaşlar banada fikir verin noluur bugün 22. günüm başından beri ateşim en fazla 36.2 oldu hep aynı 36.1 36.0 ne düşüyor ne yükseliyor o zaman bu ay yumurtlamamış mı oluyorum yani
Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
inşallahh. 34. günüme kdr bekliyceğim ümidim hiç yok ama ne yapalım nasipse olurcanım bencede bekle inşaallah pozitif olur
bütün ölçümler lazım
geçmiş olsun canım, sinüzüt gibi tarifin, papatya buharı yapsan
sabahları 7 8 arası ölçüyorum canım 28 30 günde bir adet oluyorum şu an 8 gün kaldı ölçümlerim şu şekilde:canm hep aynı saatte mi ölçyorsun ölçümlerni yollar msn? aynı saatte ölçyorsan sabahları, yumurtlamamış oluyorsun ama adet döngün ne kadar?
geçmiş olsun canım, umarım sonucu iyi gelir oğlunun.slm arkadaşlar,of nezamandır gelemiyorum,heleki son iki gündür çok telaştaydık,oglumun sınavı vardı malum birde başımızda teog,umuz var bu dönemi atlattık rabbim büyük hayırlısıyla ikinci dönemide atlatsaydık,insan çok geriliyor ya,umarım herkez iyidir,inanın biaklımda arada buraya kayıyordu okadar stresin içinde
hayırlısı canım, testini tekrarla bence.test yaptım ve negatiffff
geçmiş olsun canım. sinüzitten yüzü ağrır insanın. ben papatya buharı ile atlatıyorum kaçtır, dene istersen.Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
biz özel bir hastanenin tüp bebek ünitesinde yaptırmıştık canım.kızlar spermiogram testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyordu? bu ay da olmazsa doktor yolu gözüktü bize.. belkide aşılama yaptırıcam artık beklemek çok zor
Bence en az 35i bekle canim, senin dongulerin gec degilmiydi, biliyorum zor ama biraz daha bekle derimbekleyeceğim bakalım bir kaç gün daha.. geçen seneki gebeliğimi 41. gün öğrenmiştim ve değerim 72ydi. adetimin 17. gününde döllenmişti bebek. belki bu da geç döllenmedirrr pofff
Gecmis olsun canim dikkatetBasim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?