Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar banada fikir verin noluur bugün 22. günüm başından beri ateşim en fazla 36.2 oldu hep aynı 36.1 36.0 ne düşüyor ne yükseliyor o zaman bu ay yumurtlamamış mı oluyorum yani

arkadaşlar banada fikir verin noluur bugün 22. günüm başından beri ateşim en fazla 36.2 oldu hep aynı 36.1 36.0 ne düşüyor ne yükseliyor o zaman bu ay yumurtlamamış mı oluyorum yani
Tum degerlerinizi bilirsek yardimci olabiliriz.

Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.

test yaptım ve negatiffff

bekleyeceğim bakalım bir kaç gün daha.. geçen seneki gebeliğimi 41. gün öğrenmiştim ve değerim 72ydi. adetimin 17. gününde döllenmişti bebek. belki bu da geç döllenmedirrr pofff
ins öyledir. hayırlısı olsun canım beklemekte fayda var.
hayırlı cumalar kızlar..
hayırlı cumalar:)
Basim, yuzum cok agriyr. Sanirim nezle tarzi bisiler oldum, burnumda azicik akiyr. Ay hic sevmiyrm su hastaliklari.
geçmiş olsun canim.. hastalığın başlamadan bitsin inş. bebişle daha da zor hastalık.

YUSRA evet cnm salya isi bizdede var bu aralar ellerine takmis durumda becerebilse yumruğunu agzina sokacak o denli istahli yaliyo emiyo netten vaktim ellerini keşfediyor engellemenin diyor

NUKRAA Allah acil şifalar versin oğluna arkadadim sanada dayanma gücü versin bi an önce iyileşecek oğlun bak bebeklerde ki iyileşme hizli inanılmaz bişrcçünkü oğlusun için bol bol sadaka ver cnm hastalıktan fln korur ins

kızlar geçen sene mart 3te adet olmuşum.
17sinde çatlatma iğnesi vurulmuşum.(15.gün)
3 nisanda adet olmuşum. (16.gün) tabi yumurtanın hangi gün çatladığı da belli değil:s

canm hep aynı saatte mi ölçyorsun ölçümlerni yollar msn? aynı saatte ölçyorsan sabahları, yumurtlamamış oluyorsun ama adet döngün ne kadar?

bekleyeceğim bakalım bir kaç gün daha.. geçen seneki gebeliğimi 41. gün öğrenmiştim ve değerim 72ydi. adetimin 17. gününde döllenmişti bebek. belki bu da geç döllenmedirrr pofff
canım bencede bekle inşaallah pozitif olur
bütün ölçümler lazım

geçmiş olsun canım, sinüzüt gibi tarifin, papatya buharı yapsan

kızlar spermiogram testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyordu? bu ay da olmazsa doktor yolu gözüktü bize.. belkide aşılama yaptırıcam artık beklemek çok zor

canm hep aynı saatte mi ölçyorsun ölçümlerni yollar msn? aynı saatte ölçyorsan sabahları, yumurtlamamış oluyorsun ama adet döngün ne kadar?
sabahları 7 8 arası ölçüyorum canım 28 30 günde bir adet oluyorum şu an 8 gün kaldı ölçümlerim şu şekilde:
1. gün 36.6
2.gün 36.5
3.gün 36.4
4.gün 36.3
5. gün 36.2
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.0
10. gün 36.0
11. gün 36.0
12.gün 36.2
13.gün 36.0
14. gün 36.1
15.gün 36.1
16.gün 36.2
17. gün 35.8
18. gün 36.3
19. gün 36.1
20. gün 36.1
21. gün 36.1

geçen ay adetten önceki 3 gün 36.8 di yani isteyince artabiliyorama bu ay yumurtlamadım galiba

geçmiş olsun canım, umarım sonucu iyi gelir oğlunun.
hayırlısı canım, testini tekrarla bence.
geçmiş olsun canım. sinüzitten yüzü ağrır insanın. ben papatya buharı ile atlatıyorum kaçtır, dene istersen.
kızlar spermiogram testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyordu? bu ay da olmazsa doktor yolu gözüktü bize.. belkide aşılama yaptırıcam artık beklemek çok zor
biz özel bir hastanenin tüp bebek ünitesinde yaptırmıştık canım.

Bence en az 35i bekle canim, senin dongulerin gec degilmiydi, biliyorum zor ama biraz daha bekle derim

Kizlar selam
Bugun 12.gun LH testimdeki 2. Cizi hafif belirginlesti yarin belki tam cikar. 3 gundur atesim 36.3 cikiyor bakalim yarin ne olacak

Eklentiler

• 2014-11-28 23.10.33.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…