Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinden sonraki 17. Gunum catlamadan sonraki 15. Gunum gelecekse gelsin su kirmizilar
canım bilgim yok bu konuda

canım ümit hep olsun inşaallah hamilesindir canı gönülden diliyorum

yumurta görünmüyor canım

hadi bakalım düşmedi hala:)

:) az kaldı duham az
çok teşekkür ederim canım inşallah olur ne diyeyim.. arada karnım ağrıyo sonra duruyo. akntılarım devam ediyo bekliyorum bakalım ne olacak sonum:)

Catlatma ignesinden sonraki 17. Gunum catlamadan sonraki 15. Gunum gelecekse gelsin su kirmizilar
Cnm. Ff de cizdirdim. 18.gun diyr o da yumurtaya. Bu grafige ben gebe derim ama luteal fazini bilmiyrz senin. Suan 14.gunun. bekleyelim bakalim. Yani testte cikmasi lazim. Kan da kesin cikar.

Ilk sayfada beni bul. Linke tikla. Senin grafigin suan.
aynen canım ben bile yaptım girip 18 diyor hatta 20yse bekleyecektim 18 görünce dün test yaptım. ben varsa bile geç döllenicek diye tahmin ediyorum canım. diyorum ya geçen seneki gebelğimde de 17. gün döllenmiş doktor söylemişti ve 41. günde değerim 72 çkmıştı geç döllenme demişti geç yumurtladığım için üstüne bile görüyordum . bekleyeceğim bakalım durumlar nasıl olacak

canım hamilelik belirtisinde de karın ağrısı oluyor inşaallah ondandır taze gebe lazım topiğe:)

Cnm. Ff de cizdirdim. 18.gun diyr o da yumurtaya. Bu grafige ben gebe derim ama luteal fazini bilmiyrz senin. Suan 14.gunun. bekleyelim bakalim. Yani testte cikmasi lazim. Kan da kesin cikar.

Ilk sayfada beni bul. Linke tikla. Senin grafigin suan.
eylülde 15. gün yumurtladım 29. gün adet oldum (14.gün yani)
ekimde 20.gün yumurtladım 34.gün adet oldum (buda 14.gün)
kasım 18. gün yumurtladım bugun 15.günüm

canım hamilelik belirtisinde de karın ağrısı oluyor inşaallah ondandır taze gebe lazım topiğe:)
ay inşallah canım ya. normalde kırmızılar geldikten sonra ağrı başlıyor ama bu ay öylesine karnım ağrıyor 2 gün öncede ağırdı adet olucam sandım ateş yüksek olsa dahi olmadım inşallah yanılmammm

canm hesabıma göre 15. gündeyim o günüde sayarak. diğer aylardada o günü sayarak hep 14. günde adet olmuşum.. ben ateş ölçmeye yeni başladığım için yumurtladığım zamanları 3 aydır biliyorum canım. bu ay 1 gün geçmiş gözükyor ama bakalım beklemekte fayda var

Eflosss 5ocakta eymenimiz mi geliyorrrr.saglikka gelsin koca kafali minnos.kiloyu cok takma farkli aletlerde oynama olur.haftada 200gr alir rahat.

Dgrpnr ali yamanini yerim senin.
Boran,rose,duha,dgrpnr,eflos baska kim var hatirlamadigim....dualarim sizinle.
Yusra ve derya nasio acaba.deryos simdi gece gunduzu sasirmistir.

oyy yerim o tombul kuşu benn..maaşallah canım. hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah.
anladım canım o zaman yarın çok önemli senin için, geç döllenme olduğu için de çıkmayabilir testte. inşallah pozitifi görürsün. yeni hamişimiz sen olursun :)
süper canım, güle güle kullan.
canım benim çok sağ ol. dualara ihtiyacımız var gerçekten:) senin minik napıyor, nasıl gidiyor annelik?

Simdi cnm benim. Yumurtayla sperm ilk 5 dk da tuplerde bulusur dollenir. 3-5 gun icersinde rahme ulasir. Yumurta catladiktan 7-10 gun icersinde de rahme yerlesir (implatasyon). Yani senin dollenme zaten 18. Gun olduysa oldu. Yerlsmesi de en gec 28.gunde oldu. O zamandan beri de kana betahcg salgilanmaya basladi. Belki idrara gececek kadar yuksek olmayabilir. O nedenle cikmamis olabilir yabda gebe degilsindir

ukalalik etmek istemem ama gec dollenme demek yumurta her ay 15.gun olirken bu ay 20.gun olur. Iste o zaman gec dollenme denir. Ama senin zaten 18.gun yumurtan. Yani gec dollenme olamaz bu ay cnm.

Digerinde de dr muhtemelen 17.gun demistir. Gec dollenmis demesi degerinin dusuk olmasindandir. Yoksa betahcg cok cok yuksek cikardi.

Yine de 2 gun daha bekleme taraftarinim. Yarin ola hayrola.

Eflal. Surekli dr.lar arasinda gidip gelme guzelim. Birine karar ver cnm. 5 ocak da hayirli olsun. Saglikla gelsin kuzumuz.

anladım canım tşk ederim bekleyeceğim bakalım..

sağol duham doğum tarihimizde belli oldu darısı başına
aminn...su an için normal görünüyor bakalım dr 20 ocak demişti . ama şartlar ne olur bilemiyorum.
cok guzel. saglikla kullanmak nasip olsun canım.
sagol canim duaların için... özlüyoruz seni de en kisa zamanda bekliyoruz aramıza nehir dora Hanımdan fırsat bulursan tabiki.

Kizlar bu isi farkini olcmeden kendimiz hissedebilir miyiz? O kadar belirgin oluyor mu yani?

Eflosss 5ocakta eymenimiz mi geliyorrrr.saglikka gelsin koca kafali minnos.kiloyu cok takma farkli aletlerde oynama olur.haftada 200gr alir rahat.
sağol canım inşaallah alır kuzum
sağol canım nehir dora nasıl sen nasılsın?
sağol canım amin
Eflal. Surekli dr.lar arasinda gidip gelme guzelim. Birine karar ver cnm. 5 ocak da hayirli olsun. Saglikla gelsin kuzumuz.
yok cutem bu gittiğim özelde ki doğumumu bu yaptıracak inşaallah nasip tabi, devlette ki erkek dr dan da vazgeçemiyorum ondan dedim:) aminnn
sağol canım amin
Kizlar bu isi farkini olcmeden kendimiz hissedebilir miyiz? O kadar belirgin oluyor mu yani?

hissedilmez

Ilk yazdiginiza simdi dikkat ettim. 7-8 arasi herhangibir zaman olcum olmaz. 7 olur, 7.05 olur, 7.45 vs vs.... ama bi 7.05 bi 7.45 olmaz. Hep sabit olmali olcum saati.
aa ona dikkat etmiyordum bundan sonra öyle yapayım o zaman çok teşekkürler

kimyasal gebelik nasıl oluyor canım zaten geçen ayki adetimde vardı bir tuhaflık bu ayki döngüyü nasıl etkiler peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…