Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ya. Bi test daha yapsan da simdi sevinsek. Yani icim hep gebelik var diur. Umarim yanilmam.

Cnm ya. Bi test daha yapsan da simdi sevinsek. Yani icim hep gebelik var diur. Umarim yanilmam.
Bgn evde yokum canm arkadasmdaym ama yatn atesm gene bole olrsa gdip yapcam.. 36.6 nin altina inerse adet geliyor mu demek mesrla 36.5 fln olursa

cok gecmis olsun canım. Allah beterinden korumuş.insanlik hali unutabiliyoruz malesef.
ayy bu markaya da guvenemezsek.herseyini kendin yapican doğal doğal.
Günaydın canim.mutlu pazarlar.
Bgn evde yokum canm arkadasmdaym ama yatn atesm gene bole olrsa gdip yapcam.. 36.6 nin altina inerse adet geliyor mu demek mesrla 36.5 fln olursa
ah canim ins gelmesin o kirmizilar da bebis gelsin.

Insallah canm. Peki ben bu durumda adet gunumu gecirmis mi oluyorum yarn mi adet gunum oluyor
2 ay yazmistin hani. Yumurtadan sonra 14.guj adet oldum diye. O zaman senin adet gunun gecti cnm. En en en gec 16gundur bu sure.

Evet canim biliyorum zaten ben de ogle saatlerinde yapiyorum. Genelde de bir onceki gunle ayni saate denk getirmeye calisiyorum. Ama damla sayisinin ayni olmasi gerektigini bilmiyordum. Bugun ogleden sonra tekrar deneyecegim.

Pozitif ciktigi gun ve ertesi gun birliktelik olmasi gerekiyor dogru muyum?

Bir de bir yerde okumustum yumurtlama yakin oldugu gunler gunde 2 kez testi deneyin diye. O nedenle dun aksam tekrar yaptim ve cizgi duzgun cikti.

Dun ates cikmisti bugun dususe gecti
Yumurtlama oldu mu dersiniz

Eklentiler

• 2014-11-30 11.47.08.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 119
ayy canım güzel gidiyor ateşin
inşaallah cutem yanılmazsın:)
Kizlar zynpykta nin grafigi.

dpo15te bugun.

Eki Görüntüle 1320015
gebe tablosu değil mi cutem:) ayyyy ne güzel

canım iki üç gün sonra belli olur

ayy canım güzel gidiyor ateşin

inşaallah cutem yanılmazsın:)

gebe tablosu değil mi cutem:) ayyyy ne güzel

canım iki üç gün sonra belli olur
Ayyy insss cnm iki gundur akntm var adet oldm saniorum dvmli wc kosuyorum gelmiyo insallah gelmez

Insallah canm cok heyecanlym insallah gelmez kirmizilar

Gunde 1 kez yeter bence cnm. Pozitif cikinca o gun calis. Sonra da 36 saat gecsin oyle calis. Yani her gun olmasin cunku spermlerin dinlenmesi lazim.

Suan yumurta daha catlamadi atese gore.
Ovulasyon testi sadece yumurtanin yaklastigini gosterir. Catlayip catlamadigini kesin gostermez. Ama ates yontemi kesin gosterir. Onunla da iciniz rahat etmezse, yumurtadan 7 gun sonra kanda progesteron hormonu baktirip kesin kesin emin olunabilir.

bu pozitif olabilir. tam çıkmamış ya çizgi o nedenle biraz sıkıntı ettim. ama ateşten anlarız.

bu geçersiz. çünkü saat 23:00 de yapmışsın.
Bugun gunduz 3te yaptim. Cizgi silinmeye basladi

Eklentiler

• 2014-11-30 16.52.42.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…