Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta dollenir ama yaposal bir bozukluk oldugu icin rahme yerlesemeden kanamayla atilir. Genelde de bir sonraki dongude yumurtlama gunu gecikir.

bu da bugünkü ovu. testim bat 7 demekki bu ay da geç yumurtlayacağım dimi?

Eklentiler

• 20141130_165058.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 73
kızlar 5 gibi pembe leke geldi peçeteye şmdi baktım yok gelmiyo tuvaletten snr silince geliyo pembemsi adet midir sizce

Cok guzel.olmuslar cnm.

Testi ne zaman ve nasil yapiyrsun cnm. Bi hatan var senin bence.

verilmis sadakan varmis cnm. Allah korumus. Allah bir daha yasamasin. Gecmis olsun.

Gun icindeki ates olcumlerinin hicbir onemi yoktur.
Cokgecmis olsunnn

çok sağolun kızlar.bugün evin heryerini açtım kayınvalideme gittik.
yeni geldim.hala yanık kokusu hafifte olsa var.
şimdi mutfağı dip köşe temizleyim.belki koku dahada hafifler.
yarında diğer odalara geçicem.

canim adetin geçmedi demi.belki yerleşme lekesi dir ins.kirmilari gormeden umut kesilmez....
canm her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğm zaman geliyor açık renk. ama yerleşme lekesi olsaydı durmaz mıydı bu her sildiğimde geliyor. gittikçe çoğalıcak belkide

canm her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğm zaman geliyor açık renk. ama yerleşme lekesi olsaydı durmaz mıydı bu her sildiğimde geliyor. gittikçe çoğalıcak belkide
Yerlesme lekesi degildir guzelim.
Emin olmak icin ozellikle kan testi yaptirman lazim. Yarin kendin gidebilirsen bir yaptir derim.

Elinde ovulasyon testin var mi? Varsa onu yapip 10dk bekleyip foto cekip ekler misin.

Elinde ovulasyon testin var mi? Varsa onu yapip 10dk bekleyip foto cekip ekler misin.
canm hiçbişe yok geçenki vardı o gün de kullandım off ya. yarın sabah alıcam test gidip eğerki kanama artarsa. ama ümidi kestim yerleşme olsaydı gelirdi bir damlalık birşeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…