Yumurta dollenir ama yaposal bir bozukluk oldugu icin rahme yerlesemeden kanamayla atilir. Genelde de bir sonraki dongude yumurtlama gunu gecikir.
Bana pozitif gibi geldi.bu da bugünkü ovu. testim bat 7 demekki bu ay da geç yumurtlayacağım dimi?
Bu negatif cnm. Bu aksam iliski olsun guzelim bence.Bugun gunduz 3te yaptim. Cizgi silinmeye basladi
Tamam canim. Hadi ins.Bu negatif cnm. Bu aksam iliski olsun guzelim bence.
canm bencede sen adete yakın yumurtluyrsun bu ay. baya belirginleşmiş çizgibu da bugünkü ovu. testim bat 7 demekki bu ay da geç yumurtlayacağım dimi?
belki bebişin yerleşmesidir canımm devamı gelmez inşallahhkızlar 5 gibi pembe leke geldi peçeteye şmdi baktım yok gelmiyo tuvaletten snr silince geliyo pembemsi adet midir sizce
Bat 7 ne demek cnmbu da bugünkü ovu. testim bat 7 demekki bu ay da geç yumurtlayacağım dimi?
Cok guzel.olmuslar cnm.
Testi ne zaman ve nasil yapiyrsun cnm. Bi hatan var senin bence.
verilmis sadakan varmis cnm. Allah korumus. Allah bir daha yasamasin. Gecmis olsun.
Gun icindeki ates olcumlerinin hicbir onemi yoktur.
Cokgecmis olsunnn
günaydın kızlar, mutlu pazarlar...
ay canım ucuz atlatmışsınız, çokk geçmiş olsun.
sabah 6-8 arası bir saat seçip hep aynı saatte, yataktan kalkmadan ölçüm yapmanız gerekiyor. bu ölçümler işimize yaramaz.
canımm maden suyu iç dengeler
yumurta yakındır canım
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim korumuş, safer ayı biliyorsun bela çok oluyor 100 defa her gün La havle ve... okumak lazımmış biliyorsundur gerçi
düzenli ölçüm olmadan yorum yapamıyoruz ateşin illa yüksek gitmesi gerekmiyor herkesin vücut ısısı farklı misal benim ki düşük
ayyy cutem ben kullanmıştım emire
cok gecmis olsun canım. Allah beterinden korumuş.insanlik hali unutabiliyoruz malesef.
ayy bu markaya da guvenemezsek.herseyini kendin yapican doğal doğal.
Günaydın canim.mutlu pazarlar.
ah canim ins gelmesin o kirmizilar da bebis gelsin.
Adet olmayabilir. Bi kan ya da idrar testi yapsan suan keske.kızlar 5 gibi pembe leke geldi peçeteye şmdi baktım yok gelmiyo tuvaletten snr silince geliyo pembemsi adet midir sizce
eşim almıyo test of of. o da napsın sıkıldı her ay aynı hüsrandanAdet olmayabilir. Bi kan ya da idrar testi yapsan suan keske.
her sildiğime var lekeler. peçetede olmuyo ama sildiğimde geliyo. adet galiba bu sefer de olmadıAdet olmayabilir. Bi kan ya da idrar testi yapsan suan keske.
canim adetin geçmedi demi.belki yerleşme lekesi dir ins.kirmilari gormeden umut kesilmez....her sildiğime var lekeler. peçetede olmuyo ama sildiğimde geliyo. adet galiba bu sefer de olmadı
eksik yazmışım canım ya bat 7 aralık yazacaktm 6 gün kaldıBat 7 ne demek cnm
canm her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğm zaman geliyor açık renk. ama yerleşme lekesi olsaydı durmaz mıydı bu her sildiğimde geliyor. gittikçe çoğalıcak belkidecanim adetin geçmedi demi.belki yerleşme lekesi dir ins.kirmilari gormeden umut kesilmez....
Yerlesme lekesi degildir guzelim.canm her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğm zaman geliyor açık renk. ama yerleşme lekesi olsaydı durmaz mıydı bu her sildiğimde geliyor. gittikçe çoğalıcak belkide
Elinde ovulasyon testin var mi? Varsa onu yapip 10dk bekleyip foto cekip ekler misin.canm her tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğm zaman geliyor açık renk. ama yerleşme lekesi olsaydı durmaz mıydı bu her sildiğimde geliyor. gittikçe çoğalıcak belkide
canm hiçbişe yok geçenki vardı o gün de kullandım off ya. yarın sabah alıcam test gidip eğerki kanama artarsa. ama ümidi kestim yerleşme olsaydı gelirdi bir damlalık birşeydiElinde ovulasyon testin var mi? Varsa onu yapip 10dk bekleyip foto cekip ekler misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?