Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aklımda kalan ateş yüksekken neden böle bişe oldu 4 aydır düşüşe geçip hasta oluyordum. bu hasta olmamsa neden bu ateş derecesiyle ki
Elimizde test sonucu olsa sebebini rahat aciklayacagim..
Simdi aklini karistirmak istemiyrm. En guzeli kan testi yaptirman.

bana yardımcı olun kızlar fikir verin..

geçen şubatta karar vermiştik 1 senelik evliliğimiz dolduğu için ve hamile kalamadığım için doktora gitmeye.
ben gittim yumurtalarım geç büyüyor geç çatlıyor bende bir sorun olmadığını öğrendik.
daha sonra eşim doktora gitti ve sperm sayısı 96 milyon sadece sorunumuz yavaş hareketlilik %20 ileri hızlı hareketlilik %15 yerinde hareketlilik %20 yani anlayacağınız harekette sorun vardı. ila. kullanmaya başladı ve yanında havuç kürü verdim her akşam. mayıs ayında hamile kaldım. 2 aya herşey galiba normalleşti eşimde.. bebeğimi kaybettiğim için tabiki herşeyi unuttuk.

şimdi de kürtajdan beri deniyoruz olmuyor. ve haftanın 2 3 günü eşim olmuyor çok zor oluyor benm içinde napıcam bilmiyorum eşim tekrardan doktora gidicek bu sıralar bakalım durumlar ne olmuş. ilaçlara tekrar başlıcak elimizden gelen beklemek olucak. bu ateşte de çok mu stres yaptım da böyle oluyor bilmiyorum. napıcam bundan sonra nasıl beklicem onuda bilmiyorumaşılama yaptırsam mı beklesem mi bilemedm

canim aşılama icin erken diye düşünüyorum. bak kurtaj da olmussun biraz zamana ihtiyac var.normal denemeye devam et derim.bi su an ki durumun da neticelensin gerek kalmaz ins.

canim aşılama icin erken diye düşünüyorum. bak kurtaj da olmussun biraz zamana ihtiyac var.normal denemeye devam et derim.bi su an ki durumun da neticelensin gerek kalmaz ins.
evet bende şu eşmn sonuçlara göre karar vermyi düşünüyorm. 2 ay az bir süre artık çok istiyoruz bebek. o da aşılama yaptıralım kurtulalım diyor her ay hüsrana uğradığım kadar o da uğruyor ama belli etmiyor ateş ölçmeye devam etsem mi gene

Kızlar Günaydın dün adet olmam gerekliydi ama olmadım ateşim 36.7 di sabah ölctum 35.9 hala gelen giden yok düşük Isı hamilelik yok demek mi dir varmı aranızda böyle bir durum yaşayan benim üç ay önce bir dusugum var ayrıca

Cok stres yapiyrsan ates olcme cnm. Muhabbete gel.
Esinin sonucuna gore karar verin cnm asilama vs.

Slm kizlar hamilelik var ise gun icerisinde ates kac olmali belli olurmu
Gun icersindeki atesin hicbir anlami yoktur.

Muhtemelen gun icinde gelir adetiniz.

Kizlar nasilsiniz bebekle ugrasmaktan buralara gelemiyorum
kizim 22 gunluk oldu ve hala kendi kilosuna gelemedi mama vermekte istemiyorum hem kimyasal hem kabiz oluyo yavrum mamayla anne sutuyle uc gunde bir yap
io zaten kakasini
cok moralim bozuk ya napicam nasil buyutucem ben bu cocugu
gun icinde bolca emiyo ama yinede kilo alamiyo yavrum
her cocuk hemen kilo almak zorundamiki acaba ya belki benim kizim zayif olucak bilgisi olan varmi
cutem hala buralardamisin kizlar yardim

Masallah size. Hangi ara dogum yaptin sen cnm. Cok sevindim. Saglikla buyut.

Taze anneler kulubune hosgeldin. Lohusaliginda verdigi panik hali mevcut sen de. Inan buyutursun yavrunu telas yapma. Eger kaka yapamiyrsa dr.una danis mutlaka. Bir de kilo almasi lazim guzelim. Soyle diyim, ilk 10 gun dogum kilosunun altinda olurmus, sonra kilo alirmis. Eger gerekiyrsa da mama ver. Sakin engelleme. Tabi dr.a danisip. Ileri de saglik problemi yasamasin. SMA benim bildigim en kaliteli mama. Sen yine emzirirsin ama gun icinde de mama takviyesi yaparsin dedigim gibindr yonlendirir bu konuda.

Benim grafikte hala yumurtlama gununu gostermedi ya neden acaba
Bi de zigzag ciziyo benim grafik nie boyle olduki

Masallah ne guzel bak bebisin olmus. Geldiyse bu dunyaya buyur merak etme. Stress yapma senin de stresin ona gecer.
Olmayanlarin da yuzune gul yarabbim..

kizlar foto eklemeye çalıştım olmus mu bakin bakayim.
olmuş olmuş:) çok tatlı göbeğin
Ayyy insss cnm iki gundur akntm var adet oldm saniorum dvmli wc kosuyorum gelmiyo insallah gelmez
canım kolay gelsin sana zor iş
daha demin pembe akıntım geldi kızlar galiba adet oluyorum
kanama az da olsa başladı canım. çok üzgünüm ya bu aydan çok umutluydum

canım ama daha iki ay olmuş aşılama için erken bence ki hamile kalabiliyorsun, ateş ölçme stres yaptıysa ölçme canım gerçi bende ölçerken hep stresliydim, telaş yapma derim çok erken çünkü, eşinin sonuçları önemli şimdi
Slm kizlar hamilelik var ise gun icerisinde ates kac olmali belli olurmu
tek ölçümle belli olmaz
düzenli ölçüm lazım ama ateşin düşmüş adetin gelir

canım hayırlı olsun bebeğin ne zaman doğum yaptın:) kilo almas lazım canım çok önemli hatta sakın mama vermiycem deme hem emzir hem mama ver canım önemli olan bebeğinin sağlığı aç kalmaması lazım, kaka durumu bebeğin doyduğunun en büyük kanıtı bezi hemen hemen her saat başı dolar yeni doğan bebeğin, dr a danış derim zaten şimdi götürsen dr mama ver der kesin, biberonu anne memesi dokusunda al ki memeni unutmasın

Cok stres yapiyrsan ates olcme cnm. Muhabbete gel.

Evet hep bu stressten ve akla takmaktan basaramiyruz canim. O dusunceleri bi atsak kafamizdan olacaktir ama iste yapamiyorum ben de.
Ne yapsak da ciksa ki acaba bilmiyorum onerisi olan var mu bu konuda

Benim grafikte hala yumurtlama gununu gostermedi ya neden acaba
Bi de zigzag ciziyo benim grafik nie boyle olduki
canım daha göstermez bir kaç günlük ateşten sonra belli olur, zikzak olur normal

slm kızlar nasılsınız?hafta sonu kv deye gittik yazamadım.
cute toparladın mı kendini biraz grip oluyorum yazmıştın?
zebebek gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu.
eflalim sen nasılın kuzum eymen nasıl?
duha tatlım göbiş çok şirin maşallh çok fitsin.

Canım pek iyi değilim çatı kemiklerim çok ağrıyor adım atamıyorum kasığımda basınç var, dünden önceki gece doğum sancım vardı resmen, korkar oldum artık 5 ocağa kadar dursa kuzum çok mutlu olucam

sen nasılsın?

canım geçmiş olsun .kendin yorma artık yat dinlen birde benimde çatı kemiklerim agrıyordu dr a söyledim kalsıyum eksıklıgı dedi ve ilaç yazdı içiyorum suan rahatım bu konuyu sor bır ıstersen..tabı senın dogum yakın o yuzden de de olabılır ama bu kadar asırı olması kalsıyum eksıklıgınden de olabılır belkı..Yvrun zamanında dogar inş canım ya dualarımdasın.

ben iyiym çok şükür.işe gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…