Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol canim becerdim sonunda:)
sagol canim...senin gobus de çıkmıştır.

hemde ne zor canım mahfoldum.elle silmeyle uğraşmıcam.yukarıdaki komşumdan halı yıkama makinasını isticem.
onunla halıları koltukları yıkıcam.
sonra perdelere geçicem.kış günü bahar temizliği yapıyorum resmen

evt canm bgn eşmn sonuçları alıcaz inşallah.. stres yapıyorum ama ateşte yumurtanın çatlama günü önemli bnm için bırakmak istemiyorum çnkü başka türlü bilemem

Cok stres yapiyrsan ates olcme cnm. Muhabbete gel.
Esinin sonucuna gore karar verin cnm asilama vs.

Gun icersindeki atesin hicbir anlami yoktur.

Muhtemelen gun icinde gelir adetiniz.
canm yumurtanın çatladığı zamana kadar ölçsem?? ondan sonrası tam strese bağlıyorumm.. bir de bgn mü adetimn 1. günü oluor dünmü canm. lekelenmeler dün geldi bgn sabah gelmiş çnkü uyandıgımda.. daha ölçmye başlamadm yarn başlcam

kolay gelsin hifam.bir de benim eve ugrasa o temizlik ohh süper olur

Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000
HAREKETLİLİK ( MOTİLİTE )
A - Hızlı ileri hareketli (%) : 10
B - Yavaş ileri hareketli (%) : 20
C - Yerinde hareketli (%) : 10
D - Hareketsiz (%) : 60

MORFOLOJİ
Normal yapı (%) : 8 0
Anormal yapı (%) :2 0
MİKROSKOBİ : Her alanda, 6-7 lökosit görüldü.

kızlar bu geçen seneki sonucu bakalım bgnki sonucu kaç çıkacak.. bu arada sperm sayısı 96 milyonmuş değilmi?

canm yumurtanın çatladığı zamana kadar ölçsem?? ondan sonrası tam strese bağlıyorumm.. bir de bgn mü adetimn 1. günü oluor dünmü canm. lekelenmeler dün geldi bgn sabah gelmiş çnkü uyandıgımda.. daha ölçmye başlamadm yarn başlcam​
Keske olcseydin. Kac dereceyle adet oldugunu anlardik. Neyse...
Dr.lar gorus ayriliginda cnm. Kimi lekenin oldugu gune 1 diyr; kimiyse tam kanama oldugu gune diyr. Ff e girsen leke diye, bugune adet 1.gunu der. Sen yine olc o zaman yumurtaya kadar. Sonra bekleriz.

ileri hızında sorun var görünüyor.
evet canım 96 mılyon spermide..
inş bu kez daha iyi gelir sonucu..hareketlilk için içtiği ilacı var mıydı?

ileri hızında sorun var görünüyor.
evet canım 96 mılyon spermide..
inş bu kez daha iyi gelir sonucu..hareketlilk için içtiği ilacı var mıydı?
birde her gece yatmadan havuç suyu sıkıp verdim. bugun sonuçları 3 bçukta alıcaz bakalım ne çıkacak

Alintilamamda soru oluyr kizlar. Sitede sorun var sanirim..herseyi alel acele okuyrm kusuruma bakmayin. Oglum ancak izin veriyr.

Eylul...iyiyim cnm saol. Sukur grip olmadim. 2 gun kotuydum ama gecti.

Eflal... cati agrir artik cnm. Biliyrsun sen de...

Hifa cnm. Allah kolaylik versin..

Fermante... cnm ben hep diyrm. Tabiki aksini dusunen de olur ama ben stresin gebeligi etkiledigine inanmiyrm. Ama kadinin psikolojisini etkiliyr o ayri. O nedenle sakin olun diyrm. Yoksa ben gebe kalamazdim stresten uzuntuden...

tamam canm saati kurmuştum da uyanamadım.. 7de ölçüyordum şimdi 7.45 ölçsem nasıl olur?

ben bugunu baz alarak 1. gün diye yazarım 10. günden snra sizle paylaşmaya başlarm

sevindim canım hasta olmadıgına..geçmiş olsun tekrardan.

çok geçmiş olsun canım ben o çatı agrılarını 5.ayımdan beri yaşıyorum çok şiddetlendi gitgide,2gündürde bel ve bacaklarda sancılar başladı,2gece evvelde kasık takı agrıyla bagırarak uyandım agrıdan agladım dr.um fazla ameliyat geçirdigim için bu agrıların olacagını söyledi ama dahada şiddetlenir ve uzun sürerse bekleme gel dedi,sezeryan günümede herşey yolunda giderse aşagı yukarı ocak 10u
-15 i arası olur dedi

ilacı güzel bence devam etti mi şimdiye kadar..
keçi boynuzu özü ve çakşır otu da verirsen daha da hızlanır..
ilacı mayısa kadar kullandı. hamile kaldığımd bıraktık tabii.. temmuzda kürtaj oldum o zamandan beri içmedi ilacı.. olur diye düşündük düzene girmiştir diye düşündük. kürtajdan beri korunmuyoruz ama bu ay düzenli ilişki olabildi sadece. diğer aylar tam olamadı. bgn sonuçlar çıkacak bakalım gene düşükse kürlere ve ilaca devam edicez. keçiboynuzu özü ve çakşır otunu karıştırıp mı veriyoruz canım? hareketliliğe mi iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…