Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun canım.
sende bir an önce toparlanırsın inşaallah

hifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyor:)

mecburen süper anne oldum kimseden hayır yokmuş tabi bundan sonra bendende

hifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyhifam seviyor dokunmak istiyor hep bazen suyunu çıkarıyor:)

mecburen süper anne oldum kimseden hayır yokmuş tabi bundan sonra bendende

ah canim kimin ne oldugu böyle zamanlarda belli oluyor....ameliyat olduğumda annem o kadar iyi bakmisti ki yine annem olsun o yeter bana hem musait. bi kardeşim var oda tatile denk geliyo sefil olmaz nişanlısınn yanina gider. kv nasıl olur bilmiyorum ilk kez dogurcam icin yasayip gorcem.ama eltimin dedigine gore dogumnda kv gitti sezeryandi sabaha kadar uyudu bebege ben kalktım o halimde demişti. senin kv yapmazdı aslında cok iyu bakar diyordun.yardimci olmuyor mu anneni zaten soylemistin gelmez diye. .

azıcık sitemli gördüm seni canım.yanında kimse yokmu?

duham senin doğum ne zaman?
takvimde 15 gün kaldı diyor ama belki sabırsız davranır senin kuzu :)

duham senin doğum ne zaman?
takvimde 15 gün kaldı diyor ama belki sabırsız davranır senin kuzu :)
canim bekliyorum bakayim kısmet ne zaman.ne kadar cabuk olursa iyi olur.böbreğimde sıkıntı varya.en fazla 10 günüm var:) dr beklemiyo...sancilarim da başladı ufaktan ins cok bekletmez.

canim bekliyorum bakayim kısmet ne zaman.ne kadar cabuk olursa iyi olur.böbreğimde sıkıntı varya.en fazla 10 günüm var:) dr beklemiyo...sancilarim da başladı ufaktan ins cok bekletmez.

hayırlısıyla gelsin inşaallah canım.
çok az kalmış valla.heyecan doruktadır şimdi

yapayalnızım kızlar annem gelip gidiyor babamdan dolayı düzenli kalamadı kv gilde kazıl attı gelmediler doğru düzgün hastalık bahanesiyle ayrıntıları pc açınca yazıcam eflal yine bahtsız bedevi değişmedi arttı olumsuzluklar ilk gece kucağımda oğlum saatlerce oturdum gerisini siz düşünün...

canim benimm.Yardimcin Allah olsun.sana guc kuvvet versin maddi manevi.şaşırdım kv ne herkese hakettigi kadar deger vercen demekki...

Kiyamam sana. Yok arkadas kimin kvsine iyi desek çozutuyr sonradan. Insallah annen gunduzleri biraz biraz ugrayabilir sana cnm. Allah yardimcin olsun. Zor biliyrm ama gozunde buyutmemeye calis, yoks altindan kalkirmiyr.

gözünaydın cok gecmis olsun.maşallah minnosa kilosu gayet iyi hep zayif diyorlardı yanlis hatırlamıyrsam...ins bi an once toparlanir da yavrunla ilgilenebilirsin.

Allah razı olsun canım.
sende bir an önce toparlanırsın inşaallah
sagolasınız kızlar oldukça zor iyileşecege benziyorum,ama haria bişey bu bebiş allah herkeze nasip etsin

sagolasınız kızlar oldukça zor iyileşecege benziyorum,ama haria bişey bu bebiş allah herkeze nasip etsin
Hayirli olsun cnm. Gule gule buyut bebegini. Ama ismini bize yazmadin daha dimi. Ben mi kacirdim yoksa.

sağolun canlarım sizin desteğiniz ailemden daha çok güç veriyor

annem gelmiyor artık en son perşembe gündüz gelmişti evi çok sapa çift vasıta değişiyor öncedem tekti öyle olsa gelirdi kv le konuşmadım gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum belkide o da eflal niye böyle yapıyor diyordur onla konuşayım yazıcam size durumannem gelmiyor artık en son perşembe gündüz gelmişti evi çok sapa çift vasıta değişiyor öncedem tekti öyle olsa gelirdi kv le konuşmadım gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum belkideannem gelmiyor artık en son perşembe gündüz gelmişti evi çok sapa çift vasıta değişiyor öncedem tekti öyle olsa gelirdi kv le konuşmadım gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum belkide o da eflal niye böyle yapıyor diyordur onla konuşayım yazıcam size durumannem gelmiyor artık en son perşembe gündüz gelmişti evi çok sapa çift vasıta değişiyor öncedem tekti öyle olsa gelirdi kv le konuşmadım gelince yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum belkide o da

canim eltin ne alemde hic gelmiyor mu...ah ah o dogurdugunda kv ler ondan cikmiyordu herseyine kosuyorlardi.canim demekki gerçekten sana guveniyirkar eflal kendini becerir diyorlar.maşallah sen yinede idare edetsin kendini sıkma o tatli canını.lohusa görmeye gelen oluyor mu.bir de misafirle mi uğraşıyorsn.

duham eltim bir kere geldi bende ona iki kere gitmiştim zaten

dediğin doğru büyük ablamda senin gibi diyor her işini kendin yapıyorsun bir ah demiyorsunki yardım etsinledediğin doğru büyük ablamda senin gibi diyor her işini kendin yapıyorsun bir ah demiyorsunki yardım etsinledediğin doğru büyük ablamda senin gibi diyor her işini kendin yapıyorsun

mesajım saçma çıkıyor

kv annemin gelmediği zamanlar geldi inkar edemem sabah işimi yaptı evine geçti aramızda bir yanlış anlama olduğunu düşünüyorum bunca senedir tanıyorum bu kadar yanılmış olamam

hastalanınca aradı gelemiycem yavrum bir işe dokunma sen ben yarın yaparım dedi bende tamam anne sen düşünme ben zaten kendi işimi yapıyorum dedim o da biliyorum maşaallah yapıyorsun dedi sonra zaten gelemedi

evli görümcem benim doğum yaptığım gün annesigile kalmaya geldi kocası şehir dışına çıkınca hep kalmaya gelir o gelince küçük görümceme bir haller oluyor ablasına deli oluyor kv min gelmesine o engel oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…