Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzulme cnm..cabuk gecer.

Atesinden belliydi cnm gebe oldugun. Masallah. Kan sonucunu da yaz cnm. Hayirli olsun
tamam canm yazarım kaç gündür 36.5te gidiyodu yarını bekliyim dedim ama rüyamda üçüzleri görünce dayanamadım yaptım testi :) çok sağol canm :)

dr a böbreğimle ilgili dr un söylediklerini söyledim.39 a kadar bekliycez gelmezse sancin acikligin olmazsa mecburen sezeryan olucan dedi.çünkü ilk doğumun acikligin yokken suni vermenin bi faydasi olmaz. rahim acici alttan verilen ilac var ama ozelde bulunmuyor cokk pahali bi ilac sadece devlet hast.bulunur dedi....bol bol hurma ye ılık duş al eşinle cinsel ilişki olsun doğumu kolaylaştırmak icin dedi...bebis3152 kilo cikti 12 gun once 3243 kg di.dr bisey demedi bebişim kilo almamış vermiş normal mi bilemedim....nst deyken hemşire sancin mi var sancin cikti dedi dr geldi o ara yok önemli degil o sanci keske sancisi olsa da dogursa dedi keşke hocam dedim:)....Velhasıl kendime söz geciremiyorum önemli olan saglikla yavruma kavusmak diyorum ama içim kesinlikle sezaryen istemiyor. ne yapıcam sezaryan olmak istemiyorummm.
Allah im sana güveniyorum inşallah en kolayindan hayirlica sancım gelicek ve normal oluvak yavruma kavusucam gönlüm bundan yana.dua edin canlarım.

duham inşaallah sağlıklı bir normal doğumduham inşaallah sağlıklı bir normal doğumduham inşaallah sağlıklı bir normal doğumduham inşaallah sağlıklı bir normal doğum olur

sezaryan olursada o da çok rahat olur inşaallah hakkınızda hayırlısı olsu

eşin pek sevinecek

duha canım eşinle ilişki gerçekten işe yarar dene mutlaka..Bu arada ben42. haftada doğum yaptım ve tamamen suni sancı ile ilk doğumum gerçekleşti yalnızca 1cm açıklığım vardı. Bol bol merdiven kullan, bugünden itibaren normal wc kullan, birde kendini iyice sıcak tutmayı unutma canım. Rabbim inş sağlıkla normal doğum yapmayı nasip eder. Unutmadan senin dr un dedıgı ılacı bana özelde verdiler özelde nasıl olmuyormuş anlamadım ...

ins.canım zaten genelde normal wc kullanıyorum gece sadece digerini kullanıyorum.asansör kullanmayim ins bi süre. tenizligimi kendim yaptım hali sildim koltuk sildim vs hem mecburiyetten hem hareket olsun diye.bakalım diğerlerini de deniycem ins.sagol canim....o ilaci bilmiyorum ki neden yok burasi ilce ve hast yeni açıldı ondan heralde.yok dedi dr....suni sanciyla ilk doğumunu yapan birsürü kadin duydum etrafimda nasip bu dr direk uğraşmaya gerek yok sezaryan olursun dedi.

eşim bayram ediyor bu arada aylardir kardes kardes yasayinca.dedim dr iliski önerdi diye sevinçten dört köşe hos karnım burnumda ne derece olabilir orası meçhul...

s.a canlar nasılsınız MAŞALLAH herkez hamile kalmış kimsininde doguma az kalmış RABBİM kolay dogum nasip etsin bebekleri olan bacılar ALLAH analı babalı büyütsün inş bi slm vereyim dedim inş herkez iyidir

aminnn canim.hoş geldin nasılsın. yoktun epeydir....sende durumlar nasıl.

normal olması için herşeyi yapmışssın . inş da olur dualarımdasın.

duham canim Allah en hayirlisiyl kucagina almayi nasip etsin Insallah..
ben 41+1de suni sanciyla dogurdum..ama onden 1 2haftadan once egzersizlere misal apartmani cikip inmek kibrit copu eyilip kalkmak spor hafif hizli yuruyus iliski hurma ilik dus ve s..hepsini yaptim acilmam 4smdi ama sancim yokdu iyneyle baslatildi..cok da uzun surmedi... Insallah sende de sezeryana ihtiyac kalmaz..olsa da lutfen kafana takma topigimizde herkes sezeryanli sukurler olsun hepsi iyi bebisleri de..bunu ben de kafama takmisdim.ama cok gereksizmis...kafan rahat olsun..Allah bebisinI korusun..

haklisin canim.Allah yavrum a saglik versin sağlıklıca kavusalim gerisi teferruat.hayirlisi diyorum.normal olmasa da...

Selam kızlar pc den yazmayı özlemişim telden yazıyorum abuk sabuk çıkıyor deli oluyorum

Bugün böbrek için ultrasonumuz vardı maalesef görülmedi tek böbreği doğum yaptığım hastanedeki radyoloji uzmanı da görsün istiyor eşim daha önce gebeyken bakan çok iyi bu alanda bir şey değişmeyecek ama...

Çocuk doktorumuz yarın görecek bugün izinliymiş bakalım o ne diyecek

Ben hamdolsun iyiyim tek derdim meme tutmaması onu biliyorsunuz, emirin kaka sorunu hortladı hem de çok fena eymen geldi o altına kaçırmaya başladı ben ne yapıcam bilmem hep eşim ilgileniyor o işe gidince kalakalıcam inşaalla kolayca atlatırız

canim.vok geçmiş olsun tekrardan.sağlığı yerinde cok şükür rabnim başka aci gostetmesin.ins hiçbir sıkıntısı olmadan hayatina devam eder.....emir kiskaniyir demek. eltimin kucuk kizi dogum yaptigi gin buyuj kizi da altina yapmisti kiskancliktan kisa zamanda geçmişti ama. emir in zaten böyle bi problemi vardi kıskançlıkla arttı. ins kisa sürede kabullenir de tuvaletine gider.Allah yardımcın olsun eflalcimm.

Eymen den kaynakli cnm Emirin kaka derdi. Esin gidince kv destek versin sana.

Duha....
Cnm. Dun yazamadim. Yusufum iyi degildi. Hic kucagimdan inmedi. Sukur bugun iyi.
Kontrol guzel gecmis masallah. Lutfen sezeryandan korkma. Sadece her ikisine de adapte et kendini. Sadece bebeginle kavusmayi hayal et. Yontem onemsiz. Yeterki saglikli olun. Korkma hic cnm. Insallah Allah gonlundekini, sana hayirli olacak sekilde nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…