Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ins canım ins.sağlıklıca yavruma kavusucam ani düşüncem nasipte ne varsa o olucak.amin canim.aslında sezeryandan korkmaktan ziyade normal doğumu yaşamak istiyorum hayırlıysa..ama yavrum iyi olsun onemli olan o.bazen kızıyorum kendime yavrun sana
ne zorluklarla nasip oldu.problem ettiğin sey e bak diyorum.

bir de iki gündür canim yavrum kilo almamis ona canim sıkıyor. normal mi canlar. hatta daga az çıktı gecen 3243 kg di dün 3152 kg çıktı.

Kendine kizacak birsey yok cnm. Her kadin gibi dogal olani istemek hakkin. Suclama kendini.

bir de iki gündür canim yavrum kilo almamis ona canim sıkıyor. normal mi canlar. hatta daga az çıktı gecen 3243 kg di dün 3152 kg çıktı.
Bence sorun degildir cnm. Bisi olsa dr derdi. Ölcum hatasi da olabilir

Bence sorun degildir cnm. Bisi olsa dr derdi. Ölcum hatasi da olabilir
ins.zaten takvim e gore de bu kilosu da guzel aslında. dt her seferinde iri bebek yok şekerin varmi diye soruyordu. ben de korktum gecenki kontrolden sonra bebis icin ozel birsürü sey yiyor dikkat ediyordum sut muz vs.biraktim normal olan şeylerden yedim. demekki beslenmenin onemi buyukmus.

canım iyi olmana sevindim.
emirin durumu iyi olmamış.hangisiyle uğraşıcağını şaşırmışsındır.
en kısa zamanda herşey toparlanır inşaallah.

cute geçmiş olsun yusuf yüzlü kuzuya.
duhacım kolaycacık doğumunu gerçekleştirirsin inşaallah.
mis kokulu yavrunu koklarken benide içinden geçir

cute geçmiş olsun yusuf yüzlü kuzuya.
duhacım kolaycacık doğumunu gerçekleştirirsin inşaallah.
mis kokulu yavrunu koklarken benide içinden geçir
aminn.hep aklimdasin hifacim inşallah dua edicem hepinize de.
son durum nedir başladın mi aşılamaya

Kızlar Yarın bat umutsuzum kv deyim bir sürü ağır kaldırdım iş yaptım merdiven inip çıktım hayırlısı olsun inş

bu ay bir sürü destekleyici ilaç verdi.
bi dahaki ay nasip olursa aşılama olucak.
hadi hayırlısı canım guzelll haberini bekliyorum:)
Kızlar Yarın bat umutsuzum kv deyim bir sürü ağır kaldırdım iş yaptım merdiven inip çıktım hayırlısı olsun inş
umutsuz olma canım nasipte varsa ağır kaldirman engel degil....ben gebe kaldigim aylar ne temizlikler yapnistim ağır şeyler de kaldirmistim. şu an yavruma kavusnak icin gun sayiyorum....ins mujden verirsin.

canım emirin yaptığı normal bır davranış kardeş gelince böyle gerilemeler olabiliyor elinden geldiğince ona zamn ayırmay çalış bebek uyuduğunda evın işi filan unutup emirle ilgilenmelisin..

eymen için meme tutuma konusunda önerim olamayacak maalesef cunku bende bunu başaramamış ve 6 ay boyunca sağıp vermiş bir anneyim maalesef.Ama son noktaya kadar vazgeçme derim.
Böbrek konusunda da rabbim şifa versin inş..

slm kızlar biz geldik,kızlar salı saat 1de doguma girdim oldukça zorlu bi sezeryandı dr.deyişiyle,anca bugün çıkardılar allaha şükür kızım iyi ama ben çok kötüyüm biliyosunuz oldukça riskli bi dogum olacagı söylenmişti kendini zor toparlıcan dedi dr.öylede olacagı ortada zerre toparlanamadım henüz,sütümde dün geldi kızım önce açlıktan aglıyordu şimdide gaz sancıları çok var,3300kg.agırlıgı boyu 50cm,ve çok güzel bi bebek,inanın herkeze dua ettim rabbim kabul eder inşallah

gözünaydın cok gecmis olsun.maşallah minnosa kilosu gayet iyi hep zayif diyorlardı yanlis hatırlamıyrsam...ins bi an once toparlanir da yavrunla ilgilenebilirsin.

hifam sağol canım inşaallan bu ay kullanacağın ilaçlar şifa olur size cennet kokulun gelir

eylül sağol canım bu hayatta herkesin bir sınavı var benim sınavımda çok evlatlarım ihi olsunda bem onlara yetebileyimde önceliğim bu, emir için yeni yapbozlar faaliyetler kitabı aldırıcam eşimin izni pazartesi bitiyor baş başa kalıcam yavrularımla çok çalışmam gerekiyor çooookkk:)

inşaallah canım.hakkımızda hayırlısı

boran canı çok geçmiş olsun inşaallah çabuk toparlanırsın

bebeğinide sağlıkla huzurla büyüt inşaallah

inşaallah canım.
profilindeki gibi tam süperanne olmuşsun
sen güçlüsün her işin altından kalkarsın eflalim.
eymen kardeşini seviyomu,araları nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…