Ohhhh mis sut kokulu. Hımmmmmm afiyetle ye bitir...içimdeki fırtınayi bana sor cutem:).ordaki tarihten once olucak muhtemelen 10 gün diyelim.sonra....cennet kokulum himmm:).
ins canım ins.sağlıklıca yavruma kavusucam ani düşüncem nasipte ne varsa o olucak.amin canim.aslında sezeryandan korkmaktan ziyade normal doğumu yaşamak istiyorum hayırlıysa..ama yavrum iyi olsun onemli olan o.bazen kızıyorum kendime yavrun sanaDuha....
Cnm. Dun yazamadim. Yusufum iyi degildi. Hic kucagimdan inmedi. Sukur bugun iyi.
Kontrol guzel gecmis masallah. Lutfen sezeryandan korkma. Sadece her ikisine de adapte et kendini. Sadece bebeginle kavusmayi hayal et. Yontem onemsiz. Yeterki saglikli olun. Korkma hic cnm. Insallah Allah gonlundekini, sana hayirli olacak sekilde nasip eder.
Kendine kizacak birsey yok cnm. Her kadin gibi dogal olani istemek hakkin. Suclama kendini.ins canım ins.sağlıklıca yavruma kavusucam ani düşüncem nasipte ne varsa o olucak.amin canim.aslında sezeryandan korkmaktan ziyade normal doğumu yaşamak istiyorum hayırlıysa..ama yavrum iyi olsun onemli olan o.bazen kızıyorum kendime yavrun sana
ne zorluklarla nasip oldu.problem ettiğin sey e bak diyorum.
Bence sorun degildir cnm. Bisi olsa dr derdi. Ölcum hatasi da olabilirbir de iki gündür canim yavrum kilo almamis ona canim sıkıyor. normal mi canlar. hatta daga az çıktı gecen 3243 kg di dün 3152 kg çıktı.
ins.zaten takvim e gore de bu kilosu da guzel aslında. dt her seferinde iri bebek yok şekerin varmi diye soruyordu. ben de korktum gecenki kontrolden sonra bebis icin ozel birsürü sey yiyor dikkat ediyordum sut muz vs.biraktim normal olan şeylerden yedim. demekki beslenmenin onemi buyukmus.Bence sorun degildir cnm. Bisi olsa dr derdi. Ölcum hatasi da olabilir
Selam kızlar pc den yazmayı özlemişim telden yazıyorum abuk sabuk çıkıyor deli oluyorum
Bugün böbrek için ultrasonumuz vardı maalesef görülmedi tek böbreğidoğum yaptığım hastanedeki radyoloji uzmanı da görsün istiyor eşim daha önce gebeyken bakan çok iyi bu alanda bir şey değişmeyecek ama...
Çocuk doktorumuz yarın görecek bugün izinliymiş bakalım o ne diyecek
Ben hamdolsun iyiyim tek derdim meme tutmaması onu biliyorsunuz, emirin kaka sorunu hortladı hem de çok fena eymen geldi o altına kaçırmaya başladı ben ne yapıcam bilmem hep eşim ilgileniyor o işe gidince kalakalıcam inşaalla kolayca atlatırız
Saol cnm benim.cute geçmiş olsun yusuf yüzlü kuzuya.
duhacım kolaycacık doğumunu gerçekleştirirsin inşaallah.
mis kokulu yavrunu koklarken benide içinden geçir
aminn.hep aklimdasin hifacim inşallah dua edicem hepinize de.cute geçmiş olsun yusuf yüzlü kuzuya.
duhacım kolaycacık doğumunu gerçekleştirirsin inşaallah.
mis kokulu yavrunu koklarken benide içinden geçir
aminn.hep aklimdasin hifacim inşallah dua edicem hepinize de.
son durum nedir başladın mi aşılamaya
hadi hayırlısı canım guzelll haberini bekliyorum:)bu ay bir sürü destekleyici ilaç verdi.
bi dahaki ay nasip olursa aşılama olucak.
umutsuz olma canım nasipte varsa ağır kaldirman engel degil....ben gebe kaldigim aylar ne temizlikler yapnistim ağır şeyler de kaldirmistim. şu an yavruma kavusnak icin gun sayiyorum....ins mujden verirsin.Kızlar Yarın bat umutsuzum kv deyim bir sürü ağır kaldırdım iş yaptım merdiven inip çıktım hayırlısı olsun inş
canım emirin yaptığı normal bır davranış kardeş gelince böyle gerilemeler olabiliyor elinden geldiğince ona zamn ayırmay çalış bebek uyuduğunda evın işi filan unutup emirle ilgilenmelisin..Selam kızlar pc den yazmayı özlemişim telden yazıyorum abuk sabuk çıkıyor deli oluyorum
Bugün böbrek için ultrasonumuz vardı maalesef görülmedi tek böbreğidoğum yaptığım hastanedeki radyoloji uzmanı da görsün istiyor eşim daha önce gebeyken bakan çok iyi bu alanda bir şey değişmeyecek ama...
Çocuk doktorumuz yarın görecek bugün izinliymiş bakalım o ne diyecek
Ben hamdolsun iyiyim tek derdim meme tutmaması onu biliyorsunuz, emirin kaka sorunu hortladı hem de çok fena eymen geldi o altına kaçırmaya başladı ben ne yapıcam bilmem hep eşim ilgileniyor o işe gidince kalakalıcam inşaalla kolayca atlatırız
gözünaydın cok gecmis olsun.maşallah minnosa kilosu gayet iyi hep zayif diyorlardı yanlis hatırlamıyrsam...ins bi an once toparlanir da yavrunla ilgilenebilirsin.slm kızlar biz geldik,kızlar salı saat 1de doguma girdim oldukça zorlu bi sezeryandı dr.deyişiyle,anca bugün çıkardılar allaha şükür kızım iyi ama ben çok kötüyüm biliyosunuz oldukça riskli bi dogum olacagı söylenmişti kendini zor toparlıcan dedi dr.öylede olacagı ortada zerre toparlanamadım henüz,sütümde dün geldi kızım önce açlıktan aglıyordu şimdide gaz sancıları çok var,3300kg.agırlıgı boyu 50cm,ve çok güzel bi bebek,inanın herkeze dua ettim rabbim kabul eder inşallah
hadi hayırlısı canım guzelll haberini bekliyorum:)
umutsuz olma canım nasipte varsa ağır kaldirman engel degil....ben gebe kaldigim aylar ne temizlikler yapnistim ağır şeyler de kaldirmistim. şu an yavruma kavusnak icin gun sayiyorum....ins mujden verirsin.
hifam sağol canım inşaallan bu ay kullanacağın ilaçlar şifa olur size cennet kokulun gelir
eylül sağol canım bu hayatta herkesin bir sınavı var benim sınavımda çok evlatlarım ihi olsunda bem onlara yetebileyimde önceliğim bu, emir için yeni yapbozlar faaliyetler kitabı aldırıcam eşimin izni pazartesi bitiyor baş başa kalıcam yavrularımla çok çalışmam gerekiyor çooookkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?