• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@kushi canim senin tablo cok guzel ilerliyor maasAllah.. dpo kacta test yapmayi dusunuyorsun??

@Melissa81 canım senin cizgiyi niye cekmedi ff? Bugun dusuk cikinca mi acaba ya.. bence igne ertesi gun catlamiss.. :)

LeYLa_21 LeYLa_21 abla hadii yuksek ateslerrr diliyorum sana bundna sonra.. 9 ay düşmesin inşallah

@elmol canim son kararin ne simdi? Gelmis kirmizilar..

xpreiaZ xpreiaZ senin tablo da ritme girmis.. hadi hayirlisi olsun senin hakkinda da.. rahat takilinca olur diye dusunuyorumm..

@hapsuu canim 34 derece girmissin bi gunde o yanlis olmus herhalde?
Yarınki ateşi ben de merak ediyorum ovu testleri kafamı karıştırdı. Rahat olduğumda da olmadı ki , nasip...

Ya ben kesin yaptıracağım gibi ama yapışıklık var yada yok onu işlem sırasında görür gerekirse müdahale eder.ama ben istiyorum ki Dr çıplak gözle görsün ne var ne yok içime girsin iyice.başka bir sıkıntı da olabilir belki bu hist sırasında gözükecek bilemiyoruz ki.sonuçta bu kürtajlar rahim içini olumsuz etkiliyor ister istemez.tanı Amaçlı da Yapılıyor bu işlem
Evet ki ikimizde de yapışıklık olduğu kesin ama düşüklerimizin sebebi de o mu vede hamile kalmakta zorlanmalarımızın onu bilmiyorum.. inş sebep olur da gelir artık bebekler...

Bu iş tamamdır.. Az önce test yaptım kopkoyu :)))
2016-10-20_23.50.42.webp

Ben bu aksam kocama youtube den rahim filmi izlettim bilsin başımıza neler geliyo diye :) yanda bebeğin anne karnında ki 9 aylık gelişimi ile ilgili bir video vardı onu tıkladı izledi ne güzel dimi dedi ya ben çok üzülüyorum bu adam hiç duygularını yansıtmazdı ne oldu ona kayıplar onu ümitsizliğe mi itti çok üzülüyorum :110:

Benim eşim bi kere bile daha açıp bakmadı bebekle ilgili birşey.. ne baktı ne okudu.. hoş yanımda da değil hafta içi ama ne bileyim ilgili olmasını isterdim..benden bi ay geride gelen hamile bi arkadaş var onun eşi kitap okuyor her gün vitaminlerini alıp almadığını soruyor filân.. benimki hala korku ile yaşıyor. Geven hafta doktora gidiyoruz hep içimde korkuyla gidiyorum su doktora ömrümde bu kadar gerilmedim diyor.. erkekler çok çok daha farklı bizden.

Evet oldu işte :KK9: belki de ben de hala yumurtlamadım testim akşam yine negatifti. O zaman sana iyi çalışmalar :-)
Sağol canım sabah çalışacam inşallah.. Demin ateşimi ölçtüm hep 36.3 çıkıyordu bu gece 36.7 çıktı. Sabah yüksek çıkacak anlaşılan Sabaha karşı çatlar büyük ihtimal.. Sağ yumurtalığımda acayip ağrı var.. Çatlıyor sanırım... Ağrım var ama çok mutluyum... :halay::halay: sende takibe devam et canım... Yumurtlarsın muhakkak çalışmalarınıda gün aşırı yap.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah.... :anne::nazar::KK200:

Benim eşim bi kere bile daha açıp bakmadı bebekle ilgili birşey.. ne baktı ne okudu.. hoş yanımda da değil hafta içi ama ne bileyim ilgili olmasını isterdim..benden bi ay geride gelen hamile bi arkadaş var onun eşi kitap okuyor her gün vitaminlerini alıp almadığını soruyor filân.. benimki hala korku ile yaşıyor. Geven hafta doktora gidiyoruz hep içimde korkuyla gidiyorum su doktora ömrümde bu kadar gerilmedim diyor.. erkekler çok çok daha farklı bizden.
Aslında ilgileniyor ama sana yansitmiyor canım baksana endişesi ne kadar yüksek Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım sabah çalışacam inşallah.. Demin ateşimi ölçtüm hep 36.3 çıkıyordu bu gece 36.7 çıktı. Sabah yüksek çıkacak anlaşılan Sabaha karşı çatlar büyük ihtimal.. Sağ yumurtalığımda acayip ağrı var.. Çatlıyor sanırım... Ağrım var ama çok mutluyum... :halay::halay: sende takibe devam et canım... Yumurtlarsın muhakkak çalışmalarınıda gün aşırı yap.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah.... :anne::nazar::KK200:
Benim son çatlamada akşam ateşinden anlamıştım catlama olduğunu öncesinde akşam ateşi 36.5 filân çıkarken çatlama sonrası 37 yi buluyordu ;) hatta o akşam annemlerde idim kendi kendime tüh bu gece de çalışırdık demiştim :KK48: ama önceki gece gec olduğu için sabaha kadar yatmistim sabah banyo yapmıştım spermler yetişmiş sanırım :rapci:

Ayy kızlar bu gece hiç uyuyamadım ayaklarımın dibi saatlerce kar yada buza basıp soğuk yakar ya öyle yanıyor hani çok acı biber ayikladik mı parmaklar yanar ya aynen öyle değişik bi hal dışarı atmak bile fayda etmiyor oyyy :mad:

Bebek işinden kafayı yemedi ama ayaklarının dibine biber sürülmüş yanıyor hissinden Bakırköylük olan bir Neslihan vardı diye anarsınız beni kızlar kafayı yemek üzereyim defalarca yıkadım geçmiyor :kızgın:

Evet ki ikimizde de yapışıklık olduğu kesin ama düşüklerimizin sebebi de o mu vede hamile kalmakta zorlanmalarımızın onu bilmiyorum.. inş sebep olur da gelir artık bebekler...
İnşallah cnm inşallah Dr bu düşüklere neden olur dedi.hatta ben düşük Yapmıyorum ki kürtaj olmak zorunda kalıyorum dedim.düşük illa kanla dışarı atılması değilki kürtaj da Bizim için düşük sayılır dedi.biz sebepler dairesinde önümüzdeki engelleri kaldıralım gerisi zaten Rabbimin takdiri

Ben bu aksam kocama youtube den rahim filmi izlettim bilsin başımıza neler geliyo diye :) yanda bebeğin anne karnında ki 9 aylık gelişimi ile ilgili bir video vardı onu tıkladı izledi ne güzel dimi dedi ya ben çok üzülüyorum bu adam hiç duygularını yansıtmazdı ne oldu ona kayıplar onu ümitsizliğe mi itti çok üzülüyorum :110:
Cnm şimdi bir de eşini düşünüp vicdan yapma .evet zor onun için de zor ama bizim elimizde olan bir mevzu değil maaalesef.

Ya her erkek farklı gösteriyor tepkisini cnm.benim eşim biliyorum ki çok istiyor.ama Salı günü kontrole gideceğiz.isteksiz isteksiz Konuşuyor.sen bu hastaneyi nerden buldun nereden gideceğiz.?ne bileyim buna benzer abuk subuk sorular.artık sinirlendim Kalkıp. sen çocuk istiyor musun istemiyor musun? Ha yok istemiyorsan ben de ona göre davranayım.şu kız olmasa asla senin için kılımı dahi kıpırdatmam.dedim.adam 180 derece Değişti geldi gönlümü Aldı hastaneye kadar bu konuda konuşmadı.

Yani bunlar çok garip ne istedikleri belli ne istemedikleri.biz istiyoruz ki ben nasıl istiyorum çabalıyorum o da en az benim gibi çaba göstersin.ama yok hepsi aynı değil bunların:))o Yüzden varsın kitap okumasın ama benek doğunca iyi bir baba olsun ne yapalım

Hadi sonunda test koyu çıktı gözün aydın

Bebek işinden kafayı yemedi ama ayaklarının dibine biber sürülmüş yanıyor hissinden Bakırköylük olan bir Neslihan vardı diye anarsınız beni kızlar kafayı yemek üzereyim defalarca yıkadım geçmiyor :kızgın:
Allah Allah biye oldu ki?

Back
X