- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
Hayır canım bu ay adet Ken 2 3 gün içtim sonra bıraktım inofolik kullanıyorum. Ama akıntı yok yumurtlarken akıntım olurduDün çatlamış olabilir cnm bugünü de değerlendirin yine hayıt suyu mu içtin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bu ay adet Ken 2 3 gün içtim sonra bıraktım inofolik kullanıyorum. Ama akıntı yok yumurtlarken akıntım olurduDün çatlamış olabilir cnm bugünü de değerlendirin yine hayıt suyu mu içtin
Bide kuzum gecen aya göre fark var bu ay 36.5 lada hep geçen ay 36.5 a çıkmamıştı bileDün çatlamış olabilir cnm bugünü de değerlendirin yine hayıt suyu mu içtin
Hayır canım bu ay adet Ken 2 3 gün içtim sonra bıraktım inofolik kullanıyorum. Ama akıntı yok yumurtlarken akıntım olurdu
Kesin Çatladı diyemeyiz ama Artış onu gösteriyor.2 güne anlarız anlık bir Yükseliş mi yoksa ovu mu oldu?Bide kuzum gecen aya göre fark var bu ay 36.5 lada hep geçen ay 36.5 a çıkmamıştı bile
Teşekkür ederim :)Kesin Çatladı diyemeyiz ama Artış onu gösteriyor.2 güne anlarız anlık bir Yükseliş mi yoksa ovu mu oldu?
Ateş'i mevsim Değişikliği yada saat farkı varsa etkileyebilir.
Hadi gözün Aydın cnm 14 ü discard eder misin tablo bu şekilde çok garip duruyor takip zorlaşıyor.ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var Orayı işaretlegünaydın ve FF cizgimi 15. güne cekti bakalım durumum ne olacak :)
canım nerde tam olarak bulamadımHadi gözün Aydın cnm 14 ü discard eder misin tablo bu şekilde çok garip duruyor takip zorlaşıyor.ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var Orayı işaretle
Temperature discartedcanım nerde tam olarak bulamadım
tesekkurler yaptım :)Eki Görüntüle 1900788
Temperature discarted
Şimdi daha iyi duruyortesekkurler yaptım :)
ateş gayet net cnm ya bir iki tık daha düşüp regl gelecek gibi duruyorBenim sabah akıntımda çok az leke vardı acaba erken mi gelecek bu ay ateşten hiç bişey anlamadım
merhaba ff göre depo 13 desin eğer hasta olursan cok da erken sayılmaz ama dilerim yerleşmeden dolayı olusan bir lekelenmedir :)Benim sabah akıntımda çok az leke vardı acaba erken mi gelecek bu ay ateşten hiç bişey anlamadım
Canim yaptim ama cizgimi catlamadan onceye cekti..catlama 14.gun ayin 16 oldu..nolcakkk?Melissa81 cnm 10 daki discard ı kaldır 18 i discard et
İnşallah öyle olur ama dediğin gibi takip önemli aylarca boşa beklemektense en azından günü tutturabildiğimden emin olurum :) Teşekkürler bilgi içinbi süre sonra kendi istatiğini çıkartıyorsun diyebiliosun ki ben 19-22 arası yumurtluorum mesela klasik anlayış var ya 30 günde regl geliyosa 11_21 arası gün aşırı diye ama o ay 23te yumurtladığını düşün takip iyi bişey kafayı sıyırmadıktan sonrainşallah çok bişey öğrenmeden hamile kalırsın gerek kalmaz bunlara
Ayın 18 değil o discard ı kaldır regl 18 discard et regl14 e W yada E girCanim yaptim ama cizgimi catlamadan onceye cekti..catlama 14.gun ayin 16 oldu..nolcakkk?![]()
Düşük düşük gitti relg yaklasinca yükseldi onu anlamadımŞimdi daha iyi duruyor
ateş gayet net cnm ya bir iki tık daha düşüp regl gelecek gibi duruyor
hey maşallahhhhhhhhhhh ..Darısı başımıza olsun gülüm inşallah...Benim son çatlamada akşam ateşinden anlamıştım catlama olduğunu öncesinde akşam ateşi 36.5 filân çıkarken çatlama sonrası 37 yi buluyorduhatta o akşam annemlerde idim kendi kendime tüh bu gece de çalışırdık demiştim
ama önceki gece gec olduğu için sabaha kadar yatmistim sabah banyo yapmıştım spermler yetişmiş sanırım
![]()