Yaptik birseyler vesoncumla :))
Benimki de 30lari buluyo.. bide gebe kaldim 30.gun ... simdi tirsiyorum ama, gec yumurtlama oldugu icin mi sagliksiz acaba diyee .....Klomen kullandım da takipsiz günde 1 tane kullandım. Kendi haline bırakınca benim ovu 25ten aşağı olmuyor. Zalım pcos
Aynen canim bencede hatta gece yatarken cok sisti gobusum kasiklarimda cok agridi sabaha kalktigimda gecmisti agrilarimm..atesim bana oyun oynuyor :)Kiz o kesin igne sonrasi gun catladii... FF ZORUN NE BENLE DE :)))
Kızlar ben şaka maka unuttum ateş ölçmeyi:)) demek ki Allahtan.. bi de regl olmama ragmen aliskanlik olunca ezanın sesine uyanıyorum aklıma ilk duâ etmek geliyo.. dilim alismis,
rabbi hebli min ledünke zurriyeten tayyibaten inneke semiuddai, ya rabbi colugu cocugu olanlara karsidan bakip sessizce gozyasi akitan nice evlatsiz yuvalara sen hikmetini yaşat diye duâ ediyorum.. insAllah tum isteyenlerle beraber nasip olur.. Rabbim aratmaz.. :)
Bugün kimseler yokelmol sende son durum nedir canım?
Ben varım tatlım.. Şimdi ölçüm yaptım 36.9 ateş..sabaha karşı çatlayacak galiba..Bugün kimseler yok
Ben çaya abandım rahat rahat yarın iş yok doyasıya içiyorum şimdi ölçsem 40 çıkarBen varım tatlım.. Şimdi ölçüm yaptım 36.9 ateş..sabaha karşı çatlayacak galiba..
inşallah güzel sonuçlarla dönersin :)Ben çaya abandım rahat rahat yarın iş yok doyasıya içiyorum şimdi ölçsem 40 çıkar(uykumu kaçırıyor da akşam çayları sabaha kadar debeleniyorum yatakta akşam 2 bardak çay içtiğimde)
Çok heyecanlıyım ben 29 ekim için, İstanbul tüp bebek merkezine giderken de çok ümitli idim ama fena moralim bozulmuştu inş bu defa umut verici şeyler olur... bir arpa boyu yol alırız hiç değilse
Başladım klomene canım herşey normaldi cumaya ılk kontrol inşallah bi defa geç büyümez hemencecik olurum ignemielmol sende son durum nedir canım?
Al benden de o kadar Türk kahvesi içtim az önce sadece cuma ve cumartesi gecelerine özel çay kahve yoksa uyuyamam kocakarı gibi kaçar uykularım :))Ben çaya abandım rahat rahat yarın iş yok doyasıya içiyorum şimdi ölçsem 40 çıkar(uykumu kaçırıyor da akşam çayları sabaha kadar debeleniyorum yatakta akşam 2 bardak çay içtiğimde)
Çok heyecanlıyım ben 29 ekim için, İstanbul tüp bebek merkezine giderken de çok ümitli idim ama fena moralim bozulmuştu inş bu defa umut verici şeyler olur... bir arpa boyu yol alırız hiç değilse
Ay bana vurmuyor böyle hikayelerAl benden de o kadar Türk kahvesi içtim az önce sadece cuma ve cumartesi gecelerine özel çay kahve yoksa uyuyamam kocakarı gibi kaçar uykularım :))
Inşallah bu sefer gitmene gerek bile kalmaz hatta gidip hamile olduğunu öğrenirsin inşallah yok mu böyle hikayeler
Ohhh sefan olsun valla bende ödevimi yaptım güzel bir çay demledim...içiyoruz.. Kız kaç gündür haşant oldum dizlerim titriyor. Yumurta ha çatladı ha çatlayacak ben haşant oldum.balık gibi sudan çıkamıyomBen çaya abandım rahat rahat yarın iş yok doyasıya içiyorum şimdi ölçsem 40 çıkar(uykumu kaçırıyor da akşam çayları sabaha kadar debeleniyorum yatakta akşam 2 bardak çay içtiğimde)
Inşallah canım tedavin sana bebişini getirir inşallah gülüm..Başladım klomene canım herşey normaldi cumaya ılk kontrol inşallah bi defa geç büyümez hemencecik olurum ignemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?