Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben şaka maka unuttum ateş ölçmeyi:)) demek ki Allahtan.. bi de regl olmama ragmen aliskanlik olunca ezanın sesine uyanıyorum aklıma ilk duâ etmek geliyo.. dilim alismis,
rabbi hebli min ledünke zurriyeten tayyibaten inneke semiuddai, ya rabbi colugu cocugu olanlara karsidan bakip sessizce gozyasi akitan nice evlatsiz yuvalara sen hikmetini yaşat diye duâ ediyorum.. insAllah tum isteyenlerle beraber nasip olur.. Rabbim aratmaz.. :)

Amin ne güzel bir dua.

Benim reglim hic kirmiziya donmedi bu ay.. ovulasyon olmadigi icin olabilir mi kizlar

Bugün yanıma hamile bir arkadaşım geldi
..bol bol dua etti. Bence en kısa zamanda hamile kalacaksın sen dedi.. Bu ay için dua et dedim.. Eline karnına koydu ve duâ etti mübarek cuma günü bugün dedim. Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin Yüce Mevlam..

Ben varım tatlım.. Şimdi ölçüm yaptım 36.9 ateş..sabaha karşı çatlayacak galiba..
Ben çaya abandım rahat rahat yarın iş yok doyasıya içiyorum şimdi ölçsem 40 çıkar (uykumu kaçırıyor da akşam çayları sabaha kadar debeleniyorum yatakta akşam 2 bardak çay içtiğimde)

Çok heyecanlıyım ben 29 ekim için, İstanbul tüp bebek merkezine giderken de çok ümitli idim ama fena moralim bozulmuştu inş bu defa umut verici şeyler olur... bir arpa boyu yol alırız hiç değilse

bugün o kdr çok yoruldum ki bütün gün ayaktaydım kasıklarım ağrıo bi taraftan üşüttüm mü acaba iğne etkisi devam mı ediyo yoksa bugün 6. gün oldu artık Melissa81 senin de kasık ağrın var mı

inşallah güzel sonuçlarla dönersin :)

Al benden de o kadar Türk kahvesi içtim az önce sadece cuma ve cumartesi gecelerine özel çay kahve yoksa uyuyamam kocakarı gibi kaçar uykularım :))
Inşallah bu sefer gitmene gerek bile kalmaz hatta gidip hamile olduğunu öğrenirsin inşallah yok mu böyle hikayeler

Ay bana vurmuyor böyle hikayeler ama amin inşallah diyim yine 29 ekime belli olur hamile miyim değil miyim zaten. Ama evde gebelik testi kalmadı , psikopata bağlıyorum elimin altında olunca diye sipariş etmedim. Regl ile olumsuzu görmek bir çırpıda daha kolay oluyor

Senin de klomen ile bu ay sağlıklı spermlere kollarını açıp bekleyen yumoşların oluşur inş.

Hepimiz versek artık güzel haberler de gebelik sayfalarına geçsek şuradan birlikte

Veson canım benim kahve lekeye dönüştü sabahtan beri bulanık akıntıydı ben 1. Gün bugün saymayacam dimi çünkü 3. Gün tahlil vericektim

Ohhh sefan olsun valla bende ödevimi yaptım güzel bir çay demledim...içiyoruz.. Kız kaç gündür haşant oldum dizlerim titriyor. Yumurta ha çatladı ha çatlayacak ben haşant oldum.balık gibi sudan çıkamıyom 29 ekimde inşallah güzel haberler alırsın canım... Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah gülüm..
Başladım klomene canım herşey normaldi cumaya ılk kontrol inşallah bi defa geç büyümez hemencecik olurum ignemi
Inşallah canım tedavin sana bebişini getirir inşallah gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…