AhahhajaOhhh sefan olsun valla bende ödevimi yaptım güzel bir çay demledim...içiyoruz.. Kız kaç gündür haşant oldum dizlerim titriyor. Yumurta ha çatladı ha çatlayacak ben haşant oldum.balık gibi sudan çıkamıyom29 ekimde inşallah güzel haberler alırsın canım... Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah gülüm..
Inşallah canım tedavin sana bebişini getirir inşallah gülüm..
Sen bu konuda çok şanslısın canım... Hiç yorulmuyorsunAhahhajayaaa işte kocam beni reddediyorsa beni düşündüğünden ben yorulmayayım diye
Evet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canimbugün o kdr çok yoruldum ki bütün gün ayaktaydım kasıklarım ağrıo bi taraftan üşüttüm mü acabaiğne etkisi devam mı ediyo yoksa bugün 6. gün oldu artık Melissa81 senin de kasık ağrın var mı
Çalış leyla çalışEki Görüntüle 1901222
Bu gece tam peak yaptı kızlar...
Kız ben mahvoldum yoksa ben hamileyimde bu ovulasyon testi ondan mı koyu çıkıyor bugün 25.güne girdim anacımÇalış leyla çalışben ateş yükselince bıraktım ovu testini iyi etmişim dimi?
Öyle çıkarsa sabah da bu ay kapanışı yaparsın artık, ve son çalışma ayı olur 9 ay inşallahKız ben mahvoldum yoksa ben hamileyimde bu ovulasyon testi ondan mı koyu çıkıyor bugün 25.güne girdim anacımbende bırakabilsem bu akşam ateş 36,9 idi bakalım sabah kaç çıkacak..
Amin canım ya.. Inşallah son çalışma ayı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin gülüm...Öyle çıkarsa sabah da bu ay kapanışı yaparsın artık, ve son çalışma ayı olur 9 ay inşallah
Ablacim ayni vakit ve sartlarda silik gorene dek peak diyemeyecegim artik valla. Sanki ikinci peak bu.Eki Görüntüle 1901222
Bu gece tam peak yaptı kızlar...
Abla sabah yanina bi gebelik testi de caksana hakikaten.Amin canım ya.. Inşallah son çalışma ayı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin gülüm...
Cnm tam sökülmedi ise saymaVeson canım benim kahve lekeye dönüştü sabahtan beri bulanık akıntıydı ben 1. Gün bugün saymayacam dimi çünkü 3. Gün tahlil vericektim
Yok tatlım ben klomen sınırını aştım. 7.ayım idi bu. O olmadan regl uzuyor ondan içtim. Kızlar bide bu adet öncesi ve sonrası çamur gibi akıntı sizde de oluyor mu? Kist yok diyor doktor acaba gizli bişey mi varKız hamile kalamayanlar da takiyormus.. bak bi arastir internetten.. bi de senin ilk klomen deneyimin degil mi
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum ya.bu sabah ateş yükseldi canım.Ablacim ayni vakit ve sartlarda silik gorene dek peak diyemeyecegim artik valla. Sanki ikinci peak bu.
Kız dur beni gaza getirme ablacımAbla sabah yanina bi gebelik testi de caksana hakikaten.
sende kocamin simavi var filan dedi ama arada derede iyi calistirdin adami yine deAhahhajayaaa işte kocam beni reddediyorsa beni düşündüğünden ben yorulmayayım diye
yumurta catlarken lh 3-4 gün yüksek kalabiliyormus. senin de öyle oldu heralde
hadi hayirlisi olsun bebis olsun insallahEki Görüntüle 1901274 Yarınada bugünkü ateşin aynısını girince ff 2324.güne çizgiyi çekiyor...Veson Themodernmumma xpreiaZ ShinSeGi X xDerinMavix Elcanki elmol @sumbulkokusu ve tüm kızlar... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?