Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahhaja yaaa işte kocam beni reddediyorsa beni düşündüğünden ben yorulmayayım diye

Evet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canim

Çalış leyla çalış ben ateş yükselince bıraktım ovu testini iyi etmişim dimi?
Kız ben mahvoldum yoksa ben hamileyimde bu ovulasyon testi ondan mı koyu çıkıyor bugün 25.güne girdim anacım bende bırakabilsem bu akşam ateş 36,9 idi bakalım sabah kaç çıkacak..

Kız ben mahvoldum yoksa ben hamileyimde bu ovulasyon testi ondan mı koyu çıkıyor bugün 25.güne girdim anacım bende bırakabilsem bu akşam ateş 36,9 idi bakalım sabah kaç çıkacak..
Öyle çıkarsa sabah da bu ay kapanışı yaparsın artık, ve son çalışma ayı olur 9 ay inşallah

Kız hamile kalamayanlar da takiyormus.. bak bi arastir internetten.. bi de senin ilk klomen deneyimin degil mi
Yok tatlım ben klomen sınırını aştım. 7.ayım idi bu. O olmadan regl uzuyor ondan içtim. Kızlar bide bu adet öncesi ve sonrası çamur gibi akıntı sizde de oluyor mu? Kist yok diyor doktor acaba gizli bişey mi var

Hangisi daha peak Themodernmumma Birde bu testlerde sıvı alımıda var.. Çok şaşkınım valla...

Son düzenleme:
4 ile 5 kasımı pembe yapmış ff.. 4 ü test 5 kasım BAT oluyor dimi Veson canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…