• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurta catlarken lh 3-4 gün yüksek kalabiliyormus. senin de öyle oldu heralde :KK66:
Olabilir canım ya.ilk defa böyle bişey oluyor..
hadi hayirlisi olsun bebis olsun insallah :halay::KK46:
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..
23. Gun kesinlikle abla, 24. Gun sol taraftan bi derece daha silik duruyor.
Bilmem ki hepsi aynı gibi bana göre canım ya...
Yarin daha bile yuksek cikcak bence atesin ablacim. Aminn!
Amin inşallah canım
Bende tam tersini yazmışım :-)
Senden kurtulmamıza az kaldı desene:KK45:
Aynen öyle şekerim :-)

Melissa81 Melissa81 cnm 7-8 deki creamy leri kaldırır mısın bir değişiklik olmazsa geri koy sonra da 10 ve 18 deki discardı kaldır ve tek tek Şunları dene neler oluyor bize yaz

Sadece 11 discard et
Sadece 12 discard et
11-12 discard et
7-11-12 discard et umarım birinden biri çizgini çeker:KK48:

Son düzenleme:
Olabilir canım ya.ilk defa böyle bişey oluyor..

Amin canım inşallah sağolasın kuzum..

Bilmem ki hepsi aynı gibi bana göre canım ya...

Amin inşallah canım

Bende tam tersini yazmışım :-)

Aynen öyle şekerim :-)
İnşallah hamile kalırsın istersen bugünü de değerlendşrin

Melissa81 Melissa81 cnm 7-8 deki creamy leri kaldırır mısın bir değişiklik olmazsa geri koy sonra da 10 ve 18 deki discardı kaldır ve tek tek Şunları dene neler oluyor bize yaz

Sadece 11 discard et
Sadece 12 discard et
11-12 discard et
7-11-12 discard et umarım birinden biri çizgini çeker:KK48:
Canim sana bi sey danisacagim, ben 3.5 ayi bitirdim ama gunde 4-5 bardak su ancak icebildim. Cocuga bi zarar vermis miyimdir ? Daha yeni yeni kendimi zorlayarak 2 litreye cikiyorum 2 gundur.

Evet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canim :dondurma:
benim göğüslerimde hiç bişey yok adet zamanı fln da ağrımazlar ztn sadece kasıklarım belim ağrıo

Canim sana bi sey danisacagim, ben 3.5 ayi bitirdim ama gunde 4-5 bardak su ancak icebildim. Cocuga bi zarar vermis miyimdir ? Daha yeni yeni kendimi zorlayarak 2 litreye cikiyorum 2 gundur.
Arada serum takdırabilirsin cnm ben kızda 3-5 bardağı Bırak hiç su içmediğim günleri Hatırlıyorum.çünkü hiçbirşey yiyemiyordum yediğimi de çıkartıyordum canım su çekmiyordu bu Yüzden.afedersin çoğu zaman mide suyunu kusuyordum.kızım gayet sağlıklı Doğdu;) ama eşim arada serum getirip bağlıyordu.serum fizyolojiğin hiçbir zararı olmaz.hatta bizimki içine bazı vit ler getirip koyuyordu.b vit di sanırım biri iğrenç kokuyordu.

Siz ne yaptınız isim meselesini? Eşinle anlaşabildiniz mi? Ya kız kardeşin ne yaptı? Kürtajdan caydı mı?

Yok tatlım ben klomen sınırını aştım. 7.ayım idi bu. O olmadan regl uzuyor ondan içtim. Kızlar bide bu adet öncesi ve sonrası çamur gibi akıntı sizde de oluyor mu? Kist yok diyor doktor acaba gizli bişey mi var
benim ilk kahve yoğun yapışkan bi kıvam oluo sonra kanamaya çeviriyo canım ilk adet olduğumdan beri böyle biterkende kahveye dönüp bitiyo

Back
X