amin aminn daha bi çözüme ulaşamadk yoruyo bizi git gel sonuç yok deseler ki bu böyle tedavisi şu yok hiçbişey yok ortadaÇok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah...
Bu ay bu yumurtalara ne oldu bilmem ya..kimseninki düzgün çatlamadı..Eki Görüntüle 1901839 kızlar selam benim yumurta hala catlamadi galiba
Bilmiyorum canım ya. Bazen beni çok bunaltıyor. Bu aralar da iyice sinirli oldu.. Hiç birşeyi çekemez oldum.. Bazen tepemin tası atıyor.. Çocuk olsa bile bu sinirli adamla nasıl büyütecem onuda bilmiyorum.. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık senin anlayacağın canım..Selam kızlar banlandım yine sebepsiz yere gereksizin biri yüzünden
Veson ateş düşüşe geçmiş son anda bir süpriz atak yapar inşallah.
Bu arada ben kafadan girdiğim değeri sildim. Ölçtüğüm halini bıraktım. 15 e çekti. Yine ovu dan bir gün önce ilişki olmamış oldu benimkinin nazı yüzündenneyse kısmet artık. Ümidim glifor dan sonra histereskopi de artık. Kendi kendime gelin güvey oluyorum ama
LeYLa_21 canım eşinin konuya ilgisi rahatsız ediyor seni ama inan ilgisizliği çok zor. Benimkini biliyorsun umrunda değil. Kendi kişisel bütün işlerinden sonra geliyor bebek konusu.. tek başıma hissediyorum çoğu zaman. İlişki olayında bile 40 nazla geliyor. Aşırı ilgili olmasını tercih ederdim.
@kushi senin rahim filminin de rahim alt tarafını benimkine benzettim raporunda birşey yazıyor mu sineşi falan?
Geçmiş olsun canım babacığınaamin aminn daha bi çözüme ulaşamadk yoruyo bizi git gel sonuç yok deseler ki bu böyle tedavisi şu yok hiçbişey yok ortada
Cnm benim zaten çatlama 19- 24 arası oluyor ama 36.7 ye çıkınca catladimi sanmistim hala yokBu ay bu yumurtalara ne oldu bilmem ya..kimseninki düzgün çatlamadı..
Kafamın bir tarafı hep testlerde. Çatladımı yoksa çatlamadımı? Bugün kü ateş düşüşü kafamı çok karıştırdı... İki gündür baş ağrım geçmiyor...Cnm artık test yapmayı bırak Günaşırı çalış yeter bir şekilde ovuya denk gelecektir merak etme yedin bitirdin bütün testleri:)
Galiba cnm aynı zamanda olucak esim tam iyileşmedi inş daha iyi olucak :)evet bizi şaşırtmıştı senin yumoş ama demek ki aynı zaman çatlıcak üzülme hiç eşin iyileşti maşallah :)
Bugün çatlamış olabilir mi alminacim :0evet yaa malsef catlamamisama catlar yakinda insallah
saol ablacımGeçmiş olsun canım babacığına
.Rabbim şifa versin inşallah...
Bdv da takılırsan öyle banlanırsınSelam kızlar banlandım yine sebepsiz yere gereksizin biri yüzünden
Veson ateş düşüşe geçmiş son anda bir süpriz atak yapar inşallah.
Bu arada ben kafadan girdiğim değeri sildim. Ölçtüğüm halini bıraktım. 15 e çekti. Yine ovu dan bir gün önce ilişki olmamış oldu benimkinin nazı yüzündenneyse kısmet artık. Ümidim glifor dan sonra histereskopi de artık. Kendi kendime gelin güvey oluyorum ama
LeYLa_21 canım eşinin konuya ilgisi rahatsız ediyor seni ama inan ilgisizliği çok zor. Benimkini biliyorsun umrunda değil. Kendi kişisel bütün işlerinden sonra geliyor bebek konusu.. tek başıma hissediyorum çoğu zaman. İlişki olayında bile 40 nazla geliyor. Aşırı ilgili olmasını tercih ederdim.
@kushi senin rahim filminin de rahim alt tarafını benimkine benzettim raporunda birşey yazıyor mu sineşi falan?
Canim senin ilk regl mi?? Benimki ilkti.. bitti..Elcanki canım senin relg ne durumda of benim hala ayni durum bi temiz akıntıya dönüyor bi hafif kahvemsi oluyo öyle bariz lekeye bile dönmüyor ne yapsam bilemedim böyle böyle biterse randevumu alamıycam of
Canim demirin dusuk olabilir mi demir eksikliginden benim dusukten sonra az gelmisti suphelenip dr gittigimde 15 gibi bi deger cikti ilacla normale dondu sonra..Canim senin ilk regl mi?? Benimki ilkti.. bitti..
bi hafta boyle camur gibi oldu, lekelenme tarzi.. kum kum oldu.. yani eski kandi.. hic yogun olmadi anlayagin. 1 ped hic dolmadi... oda kesildi herhalde banyo yaptim bugun namaza da basladim.. gelen giden yok gibi..
Canim benim yumurtlamam olmadi gecen ay. Ben ona yoruyorum. bu ay kudret narina basladim.. dengeler galiba :) demirim dusuk olabilir mi onu da bilmiyorum doktorlara gidesim de gelmiyor artik.. bu ayi da bi rahat rahat gecireyim de...Canim demirin dusuk olabilir mi demir eksikliginden benim dusukten sonra az gelmisti suphelenip dr gittigimde 15 gibi bi deger cikti ilacla normale dondu sonra..
Progestani dusuk tehliklerinde kullaniyorlardi.. istersen biraz ara ver?? Daha bat'a da varmis senin.. yerlesme agrisidir insallah kuzucumKizlar kasiklarim cok agriyo..adet olcak gibi 32_22 dongumude kestiremiyorum..ne yapsam vajinal progestani kessemmi acaba ya karar veremedim
Kafamın bir tarafı hep testlerde. Çatladımı yoksa çatlamadımı? Bugün kü ateş düşüşü kafamı çok karıştırdı... İki gündür baş ağrım geçmiyor...
Kıyamam canım ya.. Rabbim bu gözyaşlarının hatrına hikmetini yaşatsın yüzünüzü güldürsün inşallah.. ne güzel bak, herkes arkanda duruyor :)Kayinvalidem aradı ne zaman gidiyorsun kızım dedi bütün masrafları ben verecem dedi hesaptan çekersiniz dedi ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ettim.Bi evlat of of yüreğimde gittikçe büyüyor özlem. annelerimiz babalarımız ve eşim için Allah'a yalvarıyorum her dakika gelsin bebeğimiz onların da torun hasreti bitsin bizimde evlat hasretimiz..ya ben çok hassaslaştım şu son kayıptan sonra onların böyle bebek olması için elinden geldiği kadar yanımızda olmaları beni çok duygusal yapıyor telefonu kapattım oturdum ağladım keşke gelse torunları diye eşim gülüyor bana biz seni ne yapacaz ne oldu sana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?