Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum canım ya. Bazen beni çok bunaltıyor. Bu aralar da iyice sinirli oldu.. Hiç birşeyi çekemez oldum.. Bazen tepemin tası atıyor.. Çocuk olsa bile bu sinirli adamla nasıl büyütecem onuda bilmiyorum.. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık senin anlayacağın canım..

Cnm artık test yapmayı bırak Günaşırı çalış yeter bir şekilde ovuya denk gelecektir merak etme yedin bitirdin bütün testleri:)
Kafamın bir tarafı hep testlerde. Çatladımı yoksa çatlamadımı? Bugün kü ateş düşüşü kafamı çok karıştırdı... İki gündür baş ağrım geçmiyor...

Kayinvalidem aradı ne zaman gidiyorsun kızım dedi bütün masrafları ben verecem dedi hesaptan çekersiniz dedi ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ettim.Bi evlat of of yüreğimde gittikçe büyüyor özlem. annelerimiz babalarımız ve eşim için Allah'a yalvarıyorum her dakika gelsin bebeğimiz onların da torun hasreti bitsin bizimde evlat hasretimiz..ya ben çok hassaslaştım şu son kayıptan sonra onların böyle bebek olması için elinden geldiği kadar yanımızda olmaları beni çok duygusal yapıyor telefonu kapattım oturdum ağladım keşke gelse torunları diye eşim gülüyor bana biz seni ne yapacaz ne oldu sana diye

Bdv da takılırsan öyle banlanırsınbenim ateş düşüşte yarında regl bekliyorum

Elcanki canım senin relg ne durumda of benim hala ayni durum bi temiz akıntıya dönüyor bi hafif kahvemsi oluyo öyle bariz lekeye bile dönmüyor ne yapsam bilemedim böyle böyle biterse randevumu alamıycam of
Canim senin ilk regl mi?? Benimki ilkti.. bitti..
bi hafta boyle camur gibi oldu, lekelenme tarzi.. kum kum oldu.. yani eski kandi.. hic yogun olmadi anlayagin. 1 ped hic dolmadi... oda kesildi herhalde banyo yaptim bugun namaza da basladim.. gelen giden yok gibi..

Kizlar kasiklarim cok agriyo..adet olcak gibi 32_22 dongumude kestiremiyorum..ne yapsam vajinal progestani kessemmi acaba ya karar veremedim

Canim demirin dusuk olabilir mi demir eksikliginden benim dusukten sonra az gelmisti suphelenip dr gittigimde 15 gibi bi deger cikti ilacla normale dondu sonra..

LeYLa_21 ablacim tablon cok guzel ilerliyor.. sonu yesillensin insAllah.. moralini bozma atesin yerlerde falan degil :) ben de yarindan itibaren 6da olcum yapayim diyorum.. gerci 20. Gunden sonra yapayim diyorum olcumleri.. biraz rahat olmak istiyorum.. :)

Canim demirin dusuk olabilir mi demir eksikliginden benim dusukten sonra az gelmisti suphelenip dr gittigimde 15 gibi bi deger cikti ilacla normale dondu sonra..
Canim benim yumurtlamam olmadi gecen ay. Ben ona yoruyorum. bu ay kudret narina basladim.. dengeler galiba :) demirim dusuk olabilir mi onu da bilmiyorum doktorlara gidesim de gelmiyor artik.. bu ayi da bi rahat rahat gecireyim de...

Kizlar kasiklarim cok agriyo..adet olcak gibi 32_22 dongumude kestiremiyorum..ne yapsam vajinal progestani kessemmi acaba ya karar veremedim
Progestani dusuk tehliklerinde kullaniyorlardi.. istersen biraz ara ver?? Daha bat'a da varmis senin.. yerlesme agrisidir insallah kuzucum

Ablacim catladi ya iste ne stress yapiyosun.. artik koyver kendini.. doktora gitsen o sana kizacakk stress yapma engellersin diyecek ( kışkışlayacak senii
Kafamın bir tarafı hep testlerde. Çatladımı yoksa çatlamadımı? Bugün kü ateş düşüşü kafamı çok karıştırdı... İki gündür baş ağrım geçmiyor...

Kıyamam canım ya.. Rabbim bu gözyaşlarının hatrına hikmetini yaşatsın yüzünüzü güldürsün inşallah.. ne güzel bak, herkes arkanda duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…