Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam da gec catliyordu.. isabet olmus desene:)) evet canim senden okumuştum.. esim midesi icin almis ama kullanmiyor.. ben kullanayim dedim
Şifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde

Şifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde
Çocuk için de kullanılıyormu canım? Ne gibi faydaları var acaba?

Anlık bir Düşüş olabilir yada yumurtan henüz çatlamamış olabilir zaten sen de akıntı falan olmadı diyorsun takibe ve gün aşırıya devam
Akıntım dün başladı bugün çatlamış olabilir o zaman. Ya sistit oldum nasıl geçer çok fenayım

günaydııınnn hanımlar. benim ateş baya ilginç ama gidişattan belli ki yine hamile değilim :)

Abla calismalarin gayet duzgun hep gunasiri, hangi gun catlarsa catlasin arkan saglam :)

Ne salak doktorlar var ya, sanki parasi cebinden cikiyor, o kadar calisiyor her ay sigorta yatiriyoruz, ne var sanki bakiverse salak. Anlayamiyorum bu doktorlardaki kafayi.

Elinde yara falan varsa dokunmaman lazim. Tehlikeli seyler bunlar. Ben toxoplasma dan kac gun hastanelik oldum 24 yasinda, bebegi dusunemiyorum o kucucuk bunyesi nasil dayansin..

babamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır
Simdi okudum, gecmis olsun canim. Bu biyopsinin 3-4 kere tekrarlandigini bile duymustum. Hakkinda en hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…