Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk ve az önce gittim leke bile yok niye böyle oldu ya.kimyasaldan sonra hiç muayene de olmadım acaba içerde bişey mi oldu ne yapsam doktora mı gitsem

Benimde ilk ve az önce gittim leke bile yok niye böyle oldu ya.kimyasaldan sonra hiç muayene de olmadım acaba içerde bişey mi oldu ne yapsam doktora mı gitsem
Yumurtlaman olmus muydu??
Sokulur kuzum bugun yarin.. stress yapma.. cok normal, gecikmesi bile normal.. kistden supheleniyorsan git, ama tablon guzel ilerlemisti.. olusmamistir bence.. birazcik daha bekle bence

Kıyamam canım ya.. Rabbim bu gözyaşlarının hatrına hikmetini yaşatsın yüzünüzü güldürsün inşallah.. ne güzel bak, herkes arkanda duruyor :)
Eşimde ona gülüyor ya herkes yanımızda bu güzel bişey niye ağlıyorsun şimdi diye ya ne bileyim gorumcemin oğlunu öyle seviyorlar ki keşke benimde bebeğim olsa da sevseler kayinvalidem ne duysa arayıp anlatıyor bana bunu da oku kızım böyle de yap falan diye çok istiyo gelse diye onu öyle görünce üzülüyorum

Yumurtlaman olmus muydu??
Sokulur kuzum bugun yarin.. stress yapma.. cok normal, gecikmesi bile normal.. kistden supheleniyorsan git, ama tablon guzel ilerlemisti.. olusmamistir bence.. birazcik daha bekle bence
Yum. Oldu ateşte düşmeye başladı ama erkenden leke gibi bişeyler gelmeye başladı şimdi hiç bişey yok normalde relg salı bekliyordum.ya acaba yine Polip mi oldu diye korktum Polip alındığından beri hiç relg öncesi lekelenme yaşamadım ben ondan öncesinde bazen oluyordu

Kuzum Rabbim verecek.. tedavisiz hamile kalabiliyorsun.. bence sen ummu subyan muskasi yaptir

Canim olur yaa olur uzulmee .. gelir yakindaaa :) yrin ya da ondan sonraki gun

Canim demirin dusuk olabilir mi demir eksikliginden benim dusukten sonra az gelmisti suphelenip dr gittigimde 15 gibi bi deger cikti ilacla normale dondu sonra..
Demir hangisi oluyordu ya mcv miydi.benim kimyasal sonlandiginda değerlerim böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-23-22-30-44.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 38
Ü
Canim benim yumurtlamam olmadi gecen ay. Ben ona yoruyorum. bu ay kudret narina basladim.. dengeler galiba :) demirim dusuk olabilir mi onu da bilmiyorum doktorlara gidesim de gelmiyor artik.. bu ayi da bi rahat rahat gecireyim de...
Canım kudret narını ne için kullanıyorsun?
Yumurtayı erken çatlatıyormuş bilgin olsun gecen gun paylaşmıştım

Kizlar kasiklarim cok agriyo..adet olcak gibi 32_22 dongumude kestiremiyorum..ne yapsam vajinal progestani kessemmi acaba ya karar veremedim
canim bat günün gelmeden kesme. rastgele birakmak da iyi değil kanamayi tetikleyebilir. eger hamile degilsen progestan adeti engellemez belki bi kac gün geciktirir. emin olmak icin test yaparsin bat günü ona göre birakirsin olmazsa

Vay be kvye bak helal olsun bizimkide anca ee gidiyomusunuz hastaneye napıyosunuz diyip agzımı yokluyo.sorun eşimde olmasına ragmen boyle bi teklif yapmiyo maddi durumuda iyi..neyse Allah ona muhtac etmesin.tüp bebek surecinde normalin iki katı daha fazla hassaslasıyo insan.hormon ilaclarından ve yasadıgın stresten dolayı..o yuzden tavsiyem once iyice bi toparlan.. İnşallah melegin gerek kalmadan normal yolla gelir canım
Eltiminde olmuyo sanırım kızlar 6 ay oldu morfoloji genetik olmalı..

Sagol tatlim devam edeyim ozaman.1kasimda cagardi dr ozaman tetkik yapacagiz demisti.daha 1 hafta varda.dongum belli olmadigi icin muallakta kaldim.

İnşallah hepimizin gelir bebekleri.
Morfolojiyi bilmiyorum ama halamın eşinde sorun spermlerin yapısı bozuk başı kuyruğu falan sorunlu eltisininde 1 kere hamilelik oldu düştü daha olmuyor acaba dediğin gibi genetik bişey mi eltisinin durumu daha kötü çünkü eşi tüp bebeğe hiç bi şekilde sıcak bakmıyor o yüzden eli kolu bağlı bekliyo öylece kız keşke yanaşsa eşi tüp bebeğe

Evet morfoloji sperm yapısı canım peki halanın oldumu tüp denedi mi?
Bizim %1 di morfoloji olmadı tüp bebekle biliyosun..drum morfoloji kaynaklı tutmadıgını soyledi morfoloji cok cok kotu diyede acıklama yaptı.
Bu saatten sonra tüpe de sıcak bakmıyorum artık.Allah diledikten sonra olmayacak sey yok.sabır ve duayla bekliyoruz.tıbben asla mumkun degil denilenlerin bile olduguna şahit oldum inşallah bizimde mucizelerimiz olur
Genetik olduguna inanıyorum varikosel kpde eşimde kaynımda var(bekar olan)
Bide iki erkek kardes olup ikisininde cocugu olmayan 3 farklı aile tanıyorum

Halamlarin morfoloji kaç hiç bilmiyorum ama 3 kere tüp denediler 2. De tuttu ama dış gebelik oldu doktoru yüzüp tüpe gitmiş çok nadir görülür demişti.3. De yaş faktöründen dolayı şans düşük demişti doktor tutmadı Halamda bebek olayını artık tamamen kapattı 44 yada 46 yaşında şuan.ama tüp bebekte herzaman Şansın var ümidini sakın yitirme morfolojik sorun olup bebek sahibi olan çok kişi var

Amin canım sağolasın kuzum. Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşllh... Bu hafta için tahmini değer girdim ff çizgiyi bugüne çekiyor. Öyle bıraktım tabloyu... Ölçümü bırakma canım.. Ben seviyorum ateş ölçmeyi.. Regl tahmini hep tutuyor ffnin...
Ablacim catladi ya iste ne stress yapiyosun.. artik koyver kendini.. doktora gitsen o sana kizacakk stress yapma engellersin diyecek ( kışkışlayacak senii
Hangi gün çatladı belli değil çalışma var ama bakalım sonu güzel olur inşallah.. Bu ay beni bayağı zorladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…