Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 benim de patolojiye gitti ama genetik farklı birşey. patoloji temiz çıktı doktor da ben zaten patalojiden birşey beklemiyordum genetik bozukluk olma ihtimali yüksek dedi. eee dedim genetik bakılmadı mı? yok dedi göndermedik.

hapsuu tekrarlayan kayıplarda bakılıyormuş genetik ama zaten 2. kaybımdı o. sallamadı kimse o zaman, şimdi de o doktorlar tüpe gönderiyor

zafrina89 inşalah en kısa sürede gelir bebeğin babana da moral olur...

Adetin kaçıncı günü diye bile sormadı hayretler içindeyim

1-2 gün daha ateşine bakalım olmadı Dr a gidip muayene olursun ona göre de hsg için gün alırsın

kızlar babamın kendi doktoru yokmuş başka bi doktor bakıp kemik raporu temiz ama kendi doktorunuzun imzası lazım demiş heyet başkanı doktorun yani haftaya pzt gelcekmiş başkan

1-2 gün daha ateşine bakalım olmadı Dr a gidip muayene olursun ona göre de hsg için gün alırsın
Öyle yapacam artık şu hsg işini bi atlatsam içimde korku var cektirmekten değilde sonuç ne çıkacak diye korkuyorum

kızlar babamın kendi doktoru yokmuş başka bi doktor bakıp kemik raporu temiz ama kendi doktorunuzun imzası lazım demiş heyet başkanı doktorun yani haftaya pzt gelcekmiş başkan
Tekrar biyopsi alınmalı diyen hangi doktordu o zaman hadi hayırlısı canım inşallah kendi doktoruda bu doktor gibi temiz der çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

anladım canım sağolasın..
Kızlar perşembeye gidiyorum hist olmaya
senin için hayırlı olur inşallah canım...
Allah Allah ya..ben sonucu bulursam sana özelden atarım resmini çekip bakalım aynımı senle ...

Benim geçen sene ki tüp bebek pozitif sonuclandi 3 aylıkken kürtaj oldum Bu sene tekrar yaptırdık dollenme olmadı iptal oldu tedavi
3 aylikken mi, nasil bi sikinti oldu ki onca zaman sonra? Yani 3 ayda artik bebis tutunmustur. Iste hicbir seyin garantisi yok yaa.. ben de bundan korkuyorum.

Bence kesin bi daha ara. Hemsireler kacirabiliyorlar.

Amin canim insallah ya. Cevremde kotu hikayeler duydukca etkileniyorum ama insallah simsiki tutunacak da diyorum kalpten.. sagliklica buyutmek nasip olsun insallah..

Ya nette araştırdım ama bulamadım ortalama vücutta kaç mm hcg olursa evde yapılan test pozitif çıkar burda bu hcg iğneleri yapıyoruz ya hani vücuda kaç mm veriyoruz hcg Veson ve bilgisi olan diğer kızlar

Kesinlikle tekrar arayacağım kafamda soru işareti kaldı
Hist de de rahim filmi gibi ilaç felan veriliyor mu ama bence ne olursa olsun bir işlem yapılacak adetli olmaman lazım sanırım Allahım kolaylık versin inşallah ve bebeğinin vesilesi olsun insallah

Tekrar biyopsi alınmalı diyen hangi doktordu o zaman hadi hayırlısı canım inşallah kendi doktoruda bu doktor gibi temiz der çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
biyopsi sonucunda patoloji raporunda yazıyodu şüphe devam ediyorsa tekrarlanması önerilir diye inşallah kendi doktoru da temiz der

elmol ünkü 3 ken bile sanki silik birşey var gibiydi.erken test yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…