Adetin kaçıncı günü diye bile sormadı hayretler içindeyimİçinde şüphe kalmasın bi arayıp söyle bence bitmemiş oluyor bi sorun olur mu diye.benim doktorum özellikle bittiği gibi yapmak istemişti rahim girişi daha yumuşak oluyormuş diye geciktirmek istememisti acaba son günlerine denk geliyor diye mi onemsemediler
Kesinlikle tekrar arayacağım kafamda soru işareti kaldıhemşireye söylesen yapılacak işlem histereskopi ben o gün reglim bitmemiş oluyor doktora bir sorun isterseniz regl iken uygun değil diye biliyorum ben falan diye?
1-2 gün daha ateşine bakalım olmadı Dr a gidip muayene olursun ona göre de hsg için gün alırsınİlişkileri tam hatırlamıyorum hepsi tabloda yok ama yum gününün yakınında ilişki yok eminim çünkü eşim ısrarlarıma rağmen prezervatif almadı kendi korundu bende yum. Akıntısı olduğu günler uzak durmuştum.ya şu lekelenme çoğalıp relg gelir diye umursamamistim ama bildiğin tertemiz normal akıntı bile yok ateşte relg gelecek diyo yarın normalde relg günü olarak gösteriyor ff bakalım ne olacak hiçte belirti yok sancı vs.
O zaman kesin arayip sor canım ben son günleri diye düşündü sanmıştımAdetin kaçıncı günü diye bile sormadı hayretler içindeyim
Öyle yapacam artık şu hsg işini bi atlatsam içimde korku var cektirmekten değilde sonuç ne çıkacak diye korkuyorum1-2 gün daha ateşine bakalım olmadı Dr a gidip muayene olursun ona göre de hsg için gün alırsın
hadi yaaaKırmızılar geldi.
Tekrar biyopsi alınmalı diyen hangi doktordu o zaman hadi hayırlısı canım inşallah kendi doktoruda bu doktor gibi temiz der çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinkızlar babamın kendi doktoru yokmuş başka bi doktor bakıp kemik raporu temiz ama kendi doktorunuzun imzası lazım demiş heyet başkanı doktorun yani haftaya pzt gelcekmiş başkan
anladım canım sağolasın..Canım çocuklar surekli düşüp yaralanıyor ya yaraları şişlikleri iyilestirmede birebirmiş egzama dahil cilde cok faydalı
Mide hastalıklarına yine öyle
Yumurtayı erken catlatıyomuş
Bide rahim agzı yarasına iyi geliyomuş ama rahime sürdükten sonra yıkayınız yazıyor bunu yapamıycagımıza gore en yiyerek tüketsek işe yarar belki. Allaha şükür bende yok ama birine tavsiye ettik o deniycek
senin için hayırlı olur inşallah canım...Kızlar perşembeye gidiyorum hist olmaya
Allah Allah ya..ben sonucu bulursam sana özelden atarım resmini çekip bakalım aynımı senle ...LeYLa_21 benim de patolojiye gitti ama genetik farklı birşey. patoloji temiz çıktı doktor da ben zaten patalojiden birşey beklemiyordum genetik bozukluk olma ihtimali yüksek dedi. eee dedim genetik bakılmadı mı? yok dedi göndermedik.
hapsuu tekrarlayan kayıplarda bakılıyormuş genetik ama zaten 2. kaybımdı o. sallamadı kimse o zaman, şimdi de o doktorlar tüpe gönderiyor
zafrina89 inşalah en kısa sürede gelir bebeğin babana da moral olur...
brokoli corbasi olmaz mi ki? çok severimSabah sabah hist videolarına baktım ay fena oldum tansiyonum düştü Valla.yapışıklık kürü varmış Brokoli kürü onu mu yapsak kız
3 aylikken mi, nasil bi sikinti oldu ki onca zaman sonra? Yani 3 ayda artik bebis tutunmustur. Iste hicbir seyin garantisi yok yaa.. ben de bundan korkuyorum.Benim geçen sene ki tüp bebek pozitif sonuclandi 3 aylıkken kürtaj oldum Bu sene tekrar yaptırdık dollenme olmadı iptal oldu tedavi
Bence kesin bi daha ara. Hemsireler kacirabiliyorlar.Ay hiç sorma ben de ona takıldım sabahtır bakıyorum kk da hepsi adet dönemi dışında olmuş.kadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı Perşembe Gününe yazdım saatini sizi arayıp söyleyecekler dedi çok şaşkınım keşke Dr telini alsaydım
simdiden hayirli olsun cnmKızlar perşembeye gidiyorum hist olmaya
Amin canim insallah ya. Cevremde kotu hikayeler duydukca etkileniyorum ama insallah simsiki tutunacak da diyorum kalpten.. sagliklica buyutmek nasip olsun insallah..Ah tatlım analık hep zor bundan sonraki hayatın hep böyle geçecek hep onu düşünerek bir kimildasaydi rahat ederdin hiç olmazsa şuan evet zor anlıyorum seni ama çok rahat ol Allaha bırak dua et sev karnını oku oku üfle hep hiç birşey olmaz inşallah
Hist de de rahim filmi gibi ilaç felan veriliyor mu ama bence ne olursa olsun bir işlem yapılacak adetli olmaman lazım sanırım Allahım kolaylık versin inşallah ve bebeğinin vesilesi olsun insallahKesinlikle tekrar arayacağım kafamda soru işareti kaldı
biyopsi sonucunda patoloji raporunda yazıyodu şüphe devam ediyorsa tekrarlanması önerilir diye inşallah kendi doktoru da temiz derTekrar biyopsi alınmalı diyen hangi doktordu o zaman hadi hayırlısı canım inşallah kendi doktoruda bu doktor gibi temiz der çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Ya nette araştırdım ama bulamadım ortalama vücutta kaç mm hcg olursa evde yapılan test pozitif çıkar burda bu hcg iğneleri yapıyoruz ya hani vücuda kaç mm veriyoruz hcgVeson ve bilgisi olan diğer kızlar
Cnm sonucun temiz çıkmasına çok sevindim inşallah herşey yolunda giderbiyopsi sonucunda patoloji raporunda yazıyodu şüphe devam ediyorsa tekrarlanması önerilir diye inşallah kendi doktoru da temiz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?