bebek rahme düşünce annelik başlıyor canım...annelik + tedirginlik+heyecan hepsi bir arada...rahat olmaya çalış..inşallah sağlıkla doğacak...Cok sag ol ablacim, simdi hemsireyi aradim o da ayni seyi soyledi. Insallah oyledir. Bi sikinti olsa kanama lekelenme falan olurdu herhalde. Zormus ablacim her dakika sagligini dusunuyorum bebegin.
merhaba yasadığın ilk kayıpsa o nedenle gönderme geregi duymamıs olabilir. genelde bırden fazla kayıplarda gönderiyorlar galibabende kürtaj olduğum zaman kürtaj materyalini genetiğe göndermeyi teklif dahi etmeyen özel hastane doktoruna çok kızgınım halaneden düştüğünü anlayabileceğimiz tek seçeneği yok etti!!! üstelik özel hastane yani gönderse parasını ben vericem herşeyin. ne düşündü ise!!!!
Amin cnm inlallahCanim tedavin hayirli olsun insallah bebisin hemen gelir hist.sonra..
canım sen hamile oldugunda kesın atesın 37.4 lerde seyreder en azAynen öyle cnm ya bir de ateşim herkesinkinden yüksek seyrediyor resmen Ümit veriyor ama ben alıştım yani her türlü tablom var illaki geçmiş bir tabloya benziyor Anlıyorum
doktorun savunması 11 kere biyopsi yapılan hastamız bile var hepsi bi ay desen olur 1 yıl ztn babamın 2. kere aldıkar bakalım ne dicek şimdi doktordaSimdi okudum, gecmis olsun canim. Bu biyopsinin 3-4 kere tekrarlandigini bile duymustum. Hakkinda en hayirlisi olsun.
Kiz sen nerelerdesin ? Neler yapiyosun ? Atesin de guzel.
Babanin bebegini gormesi icin dua ediyorum canim ben de. Insallah Rabbim yuzunuze gulsun..idare eder ateş ii gidio ama erken daha
kaç zamandır torun torun diye yanıp tutuşuolar şöyle sevcem böyle gezdircem göremeden giderse diye üzülüyorum çokBabanin bebegini gormesi icin dua ediyorum canim ben de. Insallah Rabbim yuzunuze gulsun..
Valla oyleymis. Abla kiz cocuk nasil peki ? Babayla iliskisi falan ? Ben esime kiz cocuk diye altini degistirmem falan yapmazsin insallah dedim. O benim canim neden degistirmeyeyik falan dedi ama boyle icten ice bi uzak durma bekliyorum.bebek rahme düşünce annelik başlıyor canım...annelik + tedirginlik+heyecan hepsi bir arada...rahat olmaya çalış..inşallah sağlıkla doğacak...
Bence gorecek canim. Sen kalacaksin insallah hamile yakin zamanda. Dua et ve inancini koru:kaç zamandır torun torun diye yanıp tutuşuolar şöyle sevcem böyle gezdircem göremeden giderse diye üzülüyorum çok
Ne tedavisi kiz ? Histeroskopi ve perde icin mi ?Amin cnm inlallah
hayır canım doktorun hemen göndermesi lazım..benim kürtaj yapacağı zamana yakın durum netleşince süreç nasıl olacak diye doktoruma sordum..bebeği alacaz mecburen ve ankaraya patolojiye gönderecez dedi adam hemen..ve aynı gün gönderdiler...1 hafta içinde sonuç geldi..ben bebeğimi aldım ve gömdüm hastanede bırakmadım..senin dediğin olay 3 düşükten sonra pıhtılaşma testlerine bakıyorlar...ben onuda sordum ısrarla yaptırcam diye..3 düşüktün sonra bakılıyor ama isterseniz sizin ankaraya sevkinizi yaparım demişti...merhaba yasadığın ilk kayıpsa o nedenle gönderme geregi duymamıs olabilir. genelde bırden fazla kayıplarda gönderiyorlar galiba
kaç zamandır torun torun diye yanıp tutuşuolar şöyle sevcem böyle gezdircem göremeden giderse diye üzülüyorum çok
benim eşimde bu kadar çocuk sevgisi olduğunu ben kızım olmadan önce bilmiyordum..alt değiştirme işlerini falan yapamaz benimkide ama çok seviyor..oynar onunla çocuk gibi...akşam geç saatte gönlü olsun diye kalktı markete götürdü ya..ben desem gitmez..baba-kız çok güzel vakit geçirirler..onu alır yemeğe götürür..oooo bir görsen sen...maşallah Rabbim bozmasın...inşallah seninkide öyle olur...Valla oyleymis. Abla kiz cocuk nasil peki ? Babayla iliskisi falan ? Ben esime kiz cocuk diye altini degistirmem falan yapmazsin insallah dedim. O benim canim neden degistirmeyeyik falan dedi ama boyle icten ice bi uzak durma bekliyorum.
gerceten cok zor benım ılk hamılelıgımde dış gebelik gibi birşeyde yanlıs yerde olusmustu ve zorunlu kurtaj olmustum. hanı herhangi bir test yapılmamıstı sonrasında ama dr tekrar aynisini yasayabileceğimi soylemişti cok sukur sonrakı hamileliğim de yasamadım ve bır kızımvar ıkıncısını ıstıyoruz ve her türlü endişem var.hayır canım doktorun hemen göndermesi lazım..benim kürtaj yapacağı zamana yakın durum netleşince süreç nasıl olacak diye doktoruma sordum..bebeği alacaz mecburen ve ankaraya patolojiye gönderecez dedi adam hemen..ve aynı gün gönderdiler...1 hafta içinde sonuç geldi..ben bebeğimi aldım ve gömdüm hastanede bırakmadım..senin dediğin olay 3 düşükten sonra pıhtılaşma testlerine bakıyorlar...ben onuda sordum ısrarla yaptırcam diye..3 düşüktün sonra bakılıyor ama isterseniz sizin ankaraya sevkinizi yaparım demişti...
Amin ablacim insallah. Erkek baba daha yakinlasiyor gibi geliyordu ama kiz cocuk icin de aynisi olur umarim.benim eşimde bu kadar çocuk sevgisi olduğunu ben kızım olmadan önce bilmiyordum..alt değiştirme işlerini falan yapamaz benimkide ama çok seviyor..oynar onunla çocuk gibi...akşam geç saatte gönlü olsun diye kalktı markete götürdü ya..ben desem gitmez..baba-kız çok güzel vakit geçirirler..onu alır yemeğe götürür..oooo bir görsen sen...maşallah Rabbim bozmasın...inşallah seninkide öyle olur...
Amin ablacim insallah. Erkek baba daha yakinlasiyor gibi geliyordu ama kiz cocuk icin de aynisi olur umarim.
Aslında hamile tablom var bir tane ama o eski derece ile idi aralarında yaklaşık 0,2 derece varcanım sen hamile oldugunda kesın atesın 37.4 lerde seyreder en az
Canım çocuklar surekli düşüp yaralanıyor ya yaraları şişlikleri iyilestirmede birebirmiş egzama dahil cilde cok faydalıÇocuk için de kullanılıyormu canım? Ne gibi faydaları var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?