- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Allah bi daha yasatmasin insallah. Tup bebek sureci zaten cok zor. Ustune bulup kaybetmek cok daha aci.. yine tup bebek mi deneyeceksiniz ?Malesef ki bebeğimin kalbinde aritmi vardi normalde 140 da atması gerekirmiş bizimki 60-70 arası atıyordu. Düzelsin diye çok uğraştılar hastanede yattım hep serumla ilaç verirlerdi bu niçin derdim bebek için derlerdi okadar sevinirdim ki anlatamam bebeğim büyüyecek diye. Anneme hastanede kadının biri muz bebeği büyütür demiş yalan değil oturup üst üste muz yerdim. Her hafta umutla beklerdim o küçücük bedeni ekranda görünürdu kalbinin sesini bile duyamadım uğultu geliyordu sadece ekranda görürdüm. Hala ultrason kağıtlarını testleri hepsini saklarım. Canım yavrum mücadele ettik beraber ama kalbi iyice yavaşladı birgun ve kanama geldi. Bulunduğum yerdeki hastaneye gittik kese duruyor ama iç kanama başlamış acil kürtaj dendi. Kendi doktoruma gittik hemen şu an seni düşünmemiz lazım dedi ve aldılar kızımı. Çok ağladım ama isyan etmedim şükür alan Rabbim yerine verir yenisini insaallah.sende korkma hissetmesin yavrun Allah yardım eder insaallah sağlıkla kucağına alırsın
Normal yoldan olmazsa deneyeceğim bakalımAllah bi daha yasatmasin insallah. Tup bebek sureci zaten cok zor. Ustune bulup kaybetmek cok daha aci.. yine tup bebek mi deneyeceksiniz ?
Tüh yaEvet cnm tam sökülmedi ama wc ye gittikçe birkaç damla şeklinde geliyor Akşama sökülür sanırım
Bu ay bu yumurtalara ne oldu bilmem ya..kimseninki düzgün çatlamadı..
inşallah canım ya...geçen sen böyle yazdığın ay ben sana şimdilik totem saracım yazmıştım..ve ben o ay hamile kalmıştım canımcım..inşallah Rabbim söyletiyordur...nasılsın sende bir gelişme varmı?tekrar tedavi deneyecekmisin canım?Rabbim yüzümü güldürsün inşallah cümlemizin...leylacım hamilelik takvimi yapmışsın hamilemisin gözün aydın canım
inşallah canım ya...geçen sen böyle yazdığın ay ben sana şimdilik totem saracım yazmıştım..ve ben o ay hamile kalmıştım canımcım..inşallah Rabbim söyletiyordur...nasılsın sende bir gelişme varmı?tekrar tedavi deneyecekmisin canım?Rabbim yüzümü güldürsün inşallah cümlemizin...
amin gülüm inşallah...Rabbim yerlerini doldursun inşallah...hepimiz yaşadık bu acıları..Rabbim inşallah bu acılarımızı dindirsin...elden gelen bişey yok canım..Rabbim böyle dilemiş..inşallah herşey yoluna girer...Mevlam hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım benim...inşallah senden güzel haberler bekliyorum...bende bi gelişme yok leylacım kafam çok karışık yavrumun hayali hasreti hiç bitmiyor kendimi iyi hissettiğimde tedaviye başlayacam yeniden inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız tedavisiz
veson dışardan görülemeyen her şey görülecek derdine derman bu olsun inşallahSağolun kızlar Valla karışığım çok.bir yandan yapılsın çok istiyorum bir yandan da ayaklarım geri geri gidiyor.korkudan değil bıkkınlıktan.nedir bu kadınların çektiği yeter .laç gündür bu hist in gerginliğini yaşıyorum kocAnın umrunda değil.
amin gülüm inşallah...Rabbim yerlerini doldursun inşallah...hepimiz yaşadık bu acıları..Rabbim inşallah bu acılarımızı dindirsin...elden gelen bişey yok canım..Rabbim böyle dilemiş..inşallah herşey yoluna girer...Mevlam hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım benim...inşallah senden güzel haberler bekliyorum...
Aynen ya içim dışım bakılmadık yerim kalmadıveson dışardan görülemeyen her şey görülecek derdine derman bu olsun inşallah
hayırlı olsun canım..tebrikler...bence hamilesin..hadi bakalım..kan testi sonucunu yaz bizlere....Merhaba kızlar benim yarın regl günü sonunda geldi ve çatı ama bugün evim de test vardı onu yapmak istedim sabah yaptım ve tek çizgi silik çıktı tekrar test yapmak istemiyorum nede olsa yarın regl günü test kesin sonuç değildir değilmi ? Kızlar
Malesef ki bebeğimin kalbinde aritmi vardi normalde 140 da atması gerekirmiş bizimki 60-70 arası atıyordu. Düzelsin diye çok uğraştılar hastanede yattım hep serumla ilaç verirlerdi bu niçin derdim bebek için derlerdi okadar sevinirdim ki anlatamam bebeğim büyüyecek diye. Anneme hastanede kadının biri muz bebeği büyütür demiş yalan değil oturup üst üste muz yerdim. Her hafta umutla beklerdim o küçücük bedeni ekranda görünürdu kalbinin sesini bile duyamadım uğultu geliyordu sadece ekranda görürdüm. Hala ultrason kağıtlarını testleri hepsini saklarım. Canım yavrum mücadele ettik beraber ama kalbi iyice yavaşladı birgun ve kanama geldi. Bulunduğum yerdeki hastaneye gittik kese duruyor ama iç kanama başlamış acil kürtaj dendi. Kendi doktoruma gittik hemen şu an seni düşünmemiz lazım dedi ve aldılar kızımı. Çok ağladım ama isyan etmedim şükür alan Rabbim yerine verir yenisini insaallah.sende korkma hissetmesin yavrun Allah yardım eder insaallah sağlıkla kucağına alırsın
Kudret narınımı yiyorsun canım..nasıl hazırlayıp yiyorsun..hazırmı aldın...bende yesem diye düşünüyorum bu ay olmazsa bişeyler...Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii
ne güzel..nice yıllara canım ...güzel haber var inşallah..dilara bozkurt hamile sanırım...kan testi yaptırcak...Kizlarr bi sıkıntı çöktü içime topige girince.. kötü bir şey yoktur insAllah.. bakamiyorum pek vaktim olmuyo.. eşimin doğum gunu De yaklasiyo bi yandan sürpriz hazırlıyorum :)
Allah razı olsun Rabbim isteyen cümle kuluna nasip etsinÇok geçmiş olsun okurken gözümden yaş geldi
Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla versin tekrar inşallah.
Allah razı olsun Rabbim isteyen cümle kuluna nasip etsin
Evet cnm bir süre sonra düzelirKizlar ff problem yasiyormusunuz ? Giremiyorum hata veriyoda
Kizlar ff problem yasiyormusunuz ? Giremiyorum hata veriyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?