Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bi daha yasatmasin insallah. Tup bebek sureci zaten cok zor. Ustune bulup kaybetmek cok daha aci.. yine tup bebek mi deneyeceksiniz ?

leylacım hamilelik takvimi yapmışsın hamilemisin gözün aydın canım
inşallah canım ya...geçen sen böyle yazdığın ay ben sana şimdilik totem saracım yazmıştım..ve ben o ay hamile kalmıştım canımcım..inşallah Rabbim söyletiyordur...nasılsın sende bir gelişme varmı?tekrar tedavi deneyecekmisin canım?Rabbim yüzümü güldürsün inşallah cümlemizin...

bende bi gelişme yok leylacım kafam çok karışık yavrumun hayali hasreti hiç bitmiyor kendimi iyi hissettiğimde tedaviye başlayacam yeniden inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız tedavisiz

bende bi gelişme yok leylacım kafam çok karışık yavrumun hayali hasreti hiç bitmiyor kendimi iyi hissettiğimde tedaviye başlayacam yeniden inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız tedavisiz
amin gülüm inşallah...Rabbim yerlerini doldursun inşallah...hepimiz yaşadık bu acıları..Rabbim inşallah bu acılarımızı dindirsin...elden gelen bişey yok canım..Rabbim böyle dilemiş..inşallah herşey yoluna girer...Mevlam hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım benim...inşallah senden güzel haberler bekliyorum...

veson dışardan görülemeyen her şey görülecek derdine derman bu olsun inşallah

hayırlı olsun canım..tebrikler...bence hamilesin..hadi bakalım..kan testi sonucunu yaz bizlere....

Çok geçmiş olsun okurken gözümden yaş geldi
Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla versin tekrar inşallah.

Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii

Kizlarr bi sıkıntı çöktü içime topige girince.. kötü bir şey yoktur insAllah.. bakamiyorum pek vaktim olmuyo.. eşimin doğum gunu De yaklasiyo bi yandan sürpriz hazırlıyorum :)

Valla aklima gelince bir tatli kasigi yiyorum.. eve gidince yicem unutmazsam.. kac gün önceye cekti senin ovuyu?? Canim sende pko varmiydii
Kudret narınımı yiyorsun canım..nasıl hazırlayıp yiyorsun..hazırmı aldın...bende yesem diye düşünüyorum bu ay olmazsa bişeyler...
Kizlarr bi sıkıntı çöktü içime topige girince.. kötü bir şey yoktur insAllah.. bakamiyorum pek vaktim olmuyo.. eşimin doğum gunu De yaklasiyo bi yandan sürpriz hazırlıyorum :)
ne güzel..nice yıllara canım ...güzel haber var inşallah..dilara bozkurt hamile sanırım...kan testi yaptırcak...

Kizlar ff problem yasiyormusunuz ? Giremiyorum hata veriyoda

ben de giremedim şimdi baktım da bi süre sonra düzelir diye düşüniyorum ben şifremi fln da bilmiyorum bilgisayardan girmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…