Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 canımcım, geen ay gözüme çarptı bebek için bir yöntem biliyorum deneyeyip söyleyeceğim yazmıştın yoğunluktan takip edemedim ama merak ettim nedir o yöntem ?

neden bahsediyorsun anlayamadım ?
Bir sonraki yazımda vardı.. Dün akşam bile ovulasyon testi koyu çıktı. 2 tane ovulasyon testim kaldı. Pöffff...
Bazıları gündüz silik gece koyu çıktı. Tuhaf bir hal aldı bu ay... Moralim bozuk ya. Ateş adam gibi yükselmiyor... (
LeYLa_21 canımcım, geen ay gözüme çarptı bebek için bir yöntem biliyorum deneyeyip söyleyeceğim yazmıştın yoğunluktan takip edemedim ama merak ettim nedir o yöntem ?
Kız şakasına dedim işve cilve naz olayları...

anne diye bi dizi başlamış ya çocuk anne diye ağladıkça içim dağlandı resmen
bizim alt komşuda çocuğunu çok döverdi annem kaç kere elimden zor aldı telefonu sosyal hizmetleri ararken Allah insanlara vicdan versin nasıl kıyıyolar minnacık yavrulara

Biz zor buluyoruz olanlarda kıymetini bilmiyor.Allah öyle insanları kahretsin inşallah...

sağlıklı koşullarda yapmalısın ovulasyonu ancak öyle anlarsın

sabah ılk idrarı yaptıktan sonra ıkıncı ıdrarda en az 2 saat beklemelısın ve öğleden çok önce olmamalı yanı 11 :00-15:00 arası en ıyısı çünkü lh öğleden sonra idrarda yoğunlaşıyormuş. tabi bir de fazla sıvı almamalısın bu saatlerde ve hergun aynı saatlerde ya da aynı saatlere yakın yapmalısın

bu tabloya göre ya 20. gün ya da 24 . gün eğer 20 gün ovulasyon olduysa silinip tekrar koyulaştıysa şimdi dpo8 de olmalıydın ayrıca niye ovu hala koyu diye düşünürdük

cnm sen bakabiliyorsan rahim inmeye başlamış mı bak bakalım ben artık hiç yormuyorum kendimi elimle bakıyorum ve kesin çıkıyor gebelik testlerını bıle kaldırdım ortadan nasılsa dpo7 den sonra anlaşılıyor artık çok beklememe de gerek kalmadı böylece

Gündüz tam 11de koyu olan vardı. Onu bulayım hangi gündü...ben bakamıyorum elimle canım ya.anlamıyorum o işten malesef..
allah kahretsin mazlumlara acı çektirenleri masumlara zarar verenleri. tek duam bu zaten masumları koru yarabbim ne olursun
Amin canım amin..

ben de söyledim leyla ablaya hem kendi aklını hem bizi karıştırıyosun diye çay içtim 2 fincan diyo test yapıo

şu rahim ağzı olayını ben anladım ama geçen ay mantar olunca bakmaya kprkuyorum bide forumdamıydı geçen bakarken ilk yine sertlik oluo rahim kendini sağlamlaştırıyo sonradan yumuşak haline dönüyo diyodu ama bilemiyorum tabi doğrusu nasıl

Umarım iyi şeylere işarettir Hayırlısı bekleyip görelim yarın Ateş'ten az çok ne olduğunu anlarız
Bence adet oldum aklıma geldi ama zannetmem çünkü lavabo da bi iki damla kan geldi

Kizlar bildiginiz gibi ates yerlerde doktor da bir sey yok dedi. Adette bitmisti, ama leke geldi 2 sonrasi.. noluyo anlamadim?? Yardim pls ()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…