Daha ilk gidicem canım medicalpark da ufuk bey. Hiçbir fikrim yok şimdilik öyle tavsiye eden oldu birkaç. Görüştükten sonra fikrimi söylerimCanim Trabzonda hangi doktora gidiyorsunuz.bende imperial de ki dilek aydın Erdoğan a gidecektim onu onermistiler ama istanbula gidiyorum hazır orda bi doktora gideyim dedim
Memnun kalırsan bende ona giderim olmadı dilek hanımı da eşimin yengesi önerdi acil hemşiresi yengesi onunla görüşüyorlar kimyasalda değerlerimi onada gönderdi hep gelsin demişti ama ben sonlanmasını bekledim sonra da öyle kaldı gidemedikDaha ilk gidicem canım medicalpark da ufuk bey. Hiçbir fikrim yok şimdilik öyle tavsiye eden oldu birkaç. Görüştükten sonra fikrimi söylerim
Medicalpark da tüp bebek olayı da var ya daha bir kapsamlı gibi geldi bana. İmperyalde yok sanırım aşılama tüp falan. Gerçi ben de çok uzun vadeli takip olamayacağım burda çok çok 6 ay daha kalıp taşınıcaz ama yine de hadi tüp yapalım derse ben artık yapacak kıvama geldimMemnun kalırsan bende ona giderim olmadı dilek hanımı da eşimin yengesi önerdi acil hemşiresi yengesi onunla görüşüyorlar kimyasalda değerlerimi onada gönderdi hep gelsin demişti ama ben sonlanmasını bekledim sonra da öyle kaldı gidemedik
ben de söyledim leyla ablaya hem kendi aklını hem bizi karıştırıyosun diye çay içtim 2 fincan diyo test yapıo
şu rahim ağzı olayını ben anladım ama geçen ay mantar olunca bakmaya kprkuyorumbide forumdamıydı geçen bakarken ilk yine sertlik oluo rahim kendini sağlamlaştırıyo sonradan yumuşak haline dönüyo diyodu ama bilemiyorum tabi doğrusu nasıl 
Hemserim benimmmm trabzonun neresinde oturuyon :)Canim Trabzonda hangi doktora gidiyorsunuz.bende imperial de ki dilek aydın Erdoğan a gidecektim onu onermistiler ama istanbula gidiyorum hazır orda bi doktora gideyim dedim
13 e kayacaktır dert etmeKizlar hayırlı sabahlar
Veson cum bu ff iğneye rağmen beni şaşırtmaya devam ediyor sence durum nedir 
Sağlı sollu kasiklarimda çok ağrı var yürürken bile sizliyor ama fark ettim ki pek yum akıntısı da olmadı catlamamis olabilir mi13 e kayacaktır dert etme
Ateş güzel yükselmiş Dr un dediği saatleri kaçırmayın sonrasından da 1-2 gün aşırı ilişki olsun kaç Yum vardı?Sağlı sollu kasiklarimda çok ağrı var yürürken bile sizliyor ama fark ettim ki pek yum akıntısı da olmadı catlamamis olabilir mi
Sistit oldum balım yaaa bir kaç gündür fenaydım bugün umutluyum pm yapacaz insaAllahismetbeyinbiricikhanimi yumurtanın çatladığından emin olana kadar çalışmaları Bırakma günaşırıya devam o arada bir Boşluk olmuş.adetler de düzensiz olunca emin olmak gerek 
Benim hissettiğim de o günler aslında ozamanlaeda kasık ağrım akıntım oldu.
12 değil ama 11 gibi geldi bana da
Canım ilk adetin den bu yana kaç gün oldu önemli olan ilk günmüş bende bu ay öğrendim bi ve ya 2 gun kesilip devam etse ilk günden sayılır diyor hayız yani ilk günden bu yana arada kesilse bile 10 gün olduysa özür oluyormuş
Sperm hızı ve kalitesi düşerKızlarrr günaydın?
birşey aklıma takıldı.bir erkek 6 gün kadar hiç boşalmadan duruyorsa 7. gün yapılan ilişkideki spermler ölmüş olur mu?
içerde 2-3 gün beklemiş sperm gibi kaliteli olur mu?
Gerçekten mi? Hayırlusı olsun cnm ya tedavi sonrası bünye sapıtıyor.ovulasyon olmamış olabilir bu ay.rabbim daha fazla bekletmesin bizleriVeson adet oldum malesef ateşim de düşüktü sabah 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?