Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temiz çıkmasına çok sevindim cnm hormonlar da iyi çıkmış:)hadi inşallah yeni ay nasip olur

Hımm olabilir cnm östrojen migreni tetikliyor.bu aralar bolca salgılıyorum ve bugün migrenim tuttu tutacak hissediyorum
Evet hamilelikte de yükseliyor dimi beni en son acillik etti hamile olduğumu öğrendiğim gündü

Estrofem ilaç canım hormonlardan biri ostrojen destekleyici rahim kalinlasmasina yardımcı sanırım
Evet canim bende kullandim klomenden sonra tablomda gozuken E ler estrofam.3gunde etki etmisti ki gunde 1,igneden sonra 2 kere kullanip progestana gectim hatta..

ben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu

çok tatlısın sen yaa...

Veson sevindim cnm, hist.aklından çıkmış olacak ondan sonra gelsin bebiss inşallah..

Melissa81 cnm çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..
Darısı başımıza olsun☺

Evet canim bende kullandim klomenden sonra tablomda gozuken E ler estrofam.3gunde etki etmisti ki gunde 1,igneden sonra 2 kere kullanip progestana gectim hatta..
Kaç mm den kaç çıktı canım benim 5.3 mm idi rahim

Amin canim insallah seninde transferin cok iyi gecer ve bebisine kavusursun..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Veson canim tablomu aradim bulamadim cok duygulandim hemen almissin asagiya :) insallah olumlu gider budefa yukari cikmam hic :)
insallah hepiniz sirayla geliceksiniz asagi tabloya inaniyorum canlar :)

Temiz çıkmasına çok sevindim cnm hormonlar da iyi çıkmış:)hadi inşallah yeni ay nasip olur
Nasip valla elimden geleni yapıyorum daha ne yapsam diye de düşünüyorum yani :)

Hımm olabilir cnm östrojen migreni tetikliyor.bu aralar bolca salgılıyorum ve bugün migrenim tuttu tutacak hissediyorum
Ostrojen migreni tetikliyor mu ondan mı benim yumurtlama ya yakın migrenim tutuyor hatta tüp bebekte çatlayacak gibi oluyordum ya ben şok inanamıyorum
Neler öğreniyorum

Ostrojen migreni tetikliyor mu ondan mı benim yumurtlama ya yakın migrenim tutuyor hatta tüp bebekte çatlayacak gibi oluyordum ya ben şok inanamıyorum
Neler öğreniyorum
Evet cnm tam ovu dan önce östrojen bir atak gösteriyor bir de adet iken yükseliyor bu da migreni tetikliyor

Ya bana doktor Korun dedi ben hala ist. Dönüşü bebek yapacam kafasıyla ateş ölçüyorum :) Veson bide tabloma bakıyorum yum. Oldu belli bu kist nasıl oluştu acaba doktora dedim ki ben tam günümde relg oldum kist adet geciktirmez mi herzaman geciktirmez dedi burda herkesin geciktigi zaman kist görüyor ya doktorlar şaşırdım.ben 2. Düşük sonrası soğan kürü yapmıştım bunda da yapsaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…