Veson pihtilasma ve migrenim neden sorduğunu buldum estrofemin içinde bolca bu konuda uyarı var
Amiiiin ecmain insAllaahhhSagol canim darisi basina olsun insallah :)
Estrofem ilaç canım hormonlardan biri ostrojen destekleyici rahim kalinlasmasina yardımcı sanırımEstrofemin neydi canim??
Temiz çıkmasına çok sevindim cnm hormonlar da iyi çıkmış:)hadi inşallah yeni ay nasip olurKizlarrr ben geldim artık sık sık aranizdayim açın kollarınızı bağrıniza basın beni
Neyse adetimin 3. Günü bugün yarın ateş olcmeye başlarım her ne kadar istemesem de ovulasyon testi alacağım geçen ay deli etti beni yumurtlama daha çok stres yaptım
Bu arada bugün kan tahlili yapıldı
Fsh 6
Tsh 1. 74
Prl 6
Lh 1. 8
E2 33
Çıktı adetim az gelince korktum ama şükür bişey yok masaallah
İncir kürü ne başladım dün havuç ile karıştırınca boooo nasıl bir tat yarabbim zor yutuyorum
Allah sonumuzu hayretsin
Evet hamilelikte de yükseliyor dimi beni en son acillik etti hamile olduğumu öğrendiğim gündüHımm olabilir cnm östrojen migreni tetikliyor.bu aralar bolca salgılıyorum ve bugün migrenim tuttu tutacak hissediyorum
Evet cnm maalesefEvet hamilelikte de yükseliyor dimi beni en son acillik etti hamile olduğumu öğrendiğim gündü
Ayy abla ben de cok begendim. Cok seker bi isim :))Süper valla canım ya. Benim abimin küçük kızının ismi ece...
Evet canim bende kullandim klomenden sonra tablomda gozuken E ler estrofam.3gunde etki etmisti ki gunde 1,igneden sonra 2 kere kullanip progestana gectim hatta..Estrofem ilaç canım hormonlardan biri ostrojen destekleyici rahim kalinlasmasina yardımcı sanırım
ben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu
Kaç mm den kaç çıktı canım benim 5.3 mm idi rahimEvet canim bende kullandim klomenden sonra tablomda gozuken E ler estrofam.3gunde etki etmisti ki gunde 1,igneden sonra 2 kere kullanip progestana gectim hatta..
Canım senin önceki tedavilerde kaçtı özellikle hamile kaldigin ayKaç mm den kaç çıktı canım benim 5.3 mm idi rahim
Amin canim insallah seninde transferin cok iyi gecer ve bebisine kavusursun..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzum sanirim benim adetin 9.gunu yani klomeni kullandiktan sonra 6 cikti estrafom kullanip 3 gun sonra gittigimde ya 8 ya 10 olmustu begenmisti dr.Kaç mm den kaç çıktı canım benim 5.3 mm idi rahim
Nasip valla elimden geleni yapıyorum daha ne yapsam diye de düşünüyorum yani :)Temiz çıkmasına çok sevindim cnm hormonlar da iyi çıkmış:)hadi inşallah yeni ay nasip olur
Ostrojen migreni tetikliyor mu ondan mı benim yumurtlama ya yakın migrenim tutuyor hatta tüp bebekte çatlayacak gibi oluyordum ya ben şok inanamıyorumHımm olabilir cnm östrojen migreni tetikliyor.bu aralar bolca salgılıyorum ve bugün migrenim tuttu tutacak hissediyorum
Evet cnm tam ovu dan önce östrojen bir atak gösteriyor bir de adet iken yükseliyor bu da migreni tetikliyorOstrojen migreni tetikliyor mu ondan mı benim yumurtlama ya yakın migrenim tutuyor hatta tüp bebekte çatlayacak gibi oluyordum ya ben şok inanamıyorum
Neler öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?