Evet canim izmirdeyim karatas hastanesinde canimMelissa81 sen izmirdesn sanırım cnm hangi hastanede yaptrdın canm???
Darisi isteyen herkesin basina canim rabbim bu ugurda kimseye daha fazla aratmasin..tesekkurler canimMelissa81 canım tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza olsun inşallah
Canim cok sagol insallah gelmistir :) rabbim herkese nasip etsin sende sagliklica al bebisini insallah kucagina :)Yok artık geçmiştir iğnenin etkisi haydi hayırlı olsun inşaallah 2 güne katlanaın değerin güzelcebebiş gelmiş hoşgelmis
Sagol kuzum cok tesekkurler darisi sizlerin basina insallah :)hadi maaşallh gözün aydın canm sağlıkla kucağına alırsın inş
Amin canim insallah cok sagol..Melissa81 tebrik ederim canım. Sağlıkla devam etsin inşallah hayırlısı ile kucağına al
Hayirli olsun canim insallah o yumilerden saglikli bir bebiş gelsin gobusune :)Kızlar ben de çıktım doktordan solda 11 12 14.5 mm sağda pek bişey yok bi tane 11 falan endometrium 5.3 mm idi estrofem yazdı pazartesi kontrol bakalım
KizlarVeson Elcanki @zafrina89 elmol @Cok da Seyapmamak Lazim LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttugum tum arkadaslarim sonucum 70 cikti 12. Gun bugun .catlatma ignesi etkisi olabilirmi halaa??
Amin canim rabbim hepimize nasip etsin saglikli evlatlara kavusmayi :)Masallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah peşin sıra bizde geliriz ne zamandır istiyodun canım
Cok tesekkurler canim darisi basiniza olsun..Melissa81 tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canim insallah..bir dusugum var canim rabbim nasip ettiyse ilk olacak insallah :)Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
İlk bebek miydi senin de?
Amin canim insallah..bir dusugum var canim rabbim nasip ettiyse ilk olacak insallah :)
Amin canim insallah..Bir yandanda dr yazisiyorum cok guzel sonuc dedi 48 saat sonra tekrarla demis..bakalim hayirlisiAnladım canım. Allah sana bağışlasın inşallah.
Ne zaman tekrarlamanı istedi testi?
Amin gülüm inşallah...Kuzum benim leylosum sagol..rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah :)
Valla hiç sormadım bikaç defa acillik oldum migrenden dedim herhangi bi damar problemin var mı pihtilasma varis migren ataklari gibi dedi bildiğim bi pihtilasma yokbakilmadi dedim ama migreni söyledim bişey demedi sonra estrofem kullan rahmi desteklesin dedi günde iki yazmış ama sistemde bir görünüyo dedi eczacı onu da anlamadım kaç kullanıcam amma soru işareti kalmış pazartesi sorayım ben bi bu arada çatal yok artık düz sedye yenilendi ya hastaneMigren mi? Sen sorsaydın neden sordunuz diye merak ettim şimdi
Inşallah canım bakalım bi büyüsünler de catlatalim önceHayirli olsun canim insallah o yumilerden saglikli bir bebiş gelsin gobusune :)
TebrikleeeeeeeeeeeerrrrKizlarVeson Elcanki @zafrina89 elmol @Cok da Seyapmamak Lazim LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttugum tum arkadaslarim sonucum 70 cikti 12. Gun bugun .catlatma ignesi etkisi olabilirmi halaa??
Darısı başımıza kuzum.. sakin ol yorma kendiniiiKizlar aranizda yazmayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin..inanin sonucu aldigim gibi size kostum.rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..
Ilk deneyimim husran oldugu icin sevinmekle ne yapacagini bilmemek arasinda kaldim..o gunlerim geldi aklima.
Herbirinize ayri ayri tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz..rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursun insallah..umarim degerim katlanir ve sagliklica bir bebisim olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?