Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık geçmiştir iğnenin etkisi haydi hayırlı olsun inşaallah 2 güne katlanaın değerin güzelce bebiş gelmiş hoşgelmis
Canim cok sagol insallah gelmistir :) rabbim herkese nasip etsin sende sagliklica al bebisini insallah kucagina :)

Kızlar ben de çıktım doktordan solda 11 12 14.5 mm sağda pek bişey yok bi tane 11 falan endometrium 5.3 mm idi estrofem yazdı pazartesi kontrol bakalım
Hayirli olsun canim insallah o yumilerden saglikli bir bebiş gelsin gobusune :)

Son düzenleme:
Kizlar aranizda yazmayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin..inanin sonucu aldigim gibi size kostum.rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..
Ilk deneyimim husran oldugu icin sevinmekle ne yapacagini bilmemek arasinda kaldim..o gunlerim geldi aklima.
Herbirinize ayri ayri tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz..rabbim hepimizin kucagini tez zamanda doldursun insallah..umarim degerim katlanir ve sagliklica bir bebisim olur..

Kızlar benim ff günler falan gitti tıklanmıyor bugün girdiğim değeri silmiş. Huyu tutuyor arada

Migren mi? Sen sorsaydın neden sordunuz diye merak ettim şimdi
Valla hiç sormadım bikaç defa acillik oldum migrenden dedim herhangi bi damar problemin var mı pihtilasma varis migren ataklari gibi dedi bildiğim bi pihtilasma yokbakilmadi dedim ama migreni söyledim bişey demedi sonra estrofem kullan rahmi desteklesin dedi günde iki yazmış ama sistemde bir görünüyo dedi eczacı onu da anlamadım kaç kullanıcam amma soru işareti kalmış pazartesi sorayım ben bi bu arada çatal yok artık düz sedye yenilendi ya hastane

Darısı başımıza kuzum.. sakin ol yorma kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…