Islaklık hissi bendede var. Akşamdan beri yumurtalığımda ağrı var belim biraz ağrıyor bacaklarım da hafif ağrı var..Canim benim goguslerim cok kasiniyordu tatli tatli is yerinde wc kacip kasiyodum resmen.ama ben hep ilaclara bagladim kadinlik hormonu girdi vucuduma diye.kasik agrim igneden 2 3 gun sonra basladi..halende devam birde akinti vardi islaklik hissi.
Insallah canim benimde adet olcak gibi agrilarim vardi yazip durdum burda adet olcam diye..insallah guzel haberler gelir canim :)Islaklık hissi bendede var. Akşamdan beri yumurtalığımda ağrı var belim biraz ağrıyor bacaklarım da hafif ağrı var..
Amin canım inşallah.. Ağrı geliyor gidiyor üşüttüm mü acaba bilmiyorum.. Ama bacaklarım ağrıyor..Insallah canim benimde adet olcak gibi agrilarim vardi yazip durdum burda adet olcam diye..insallah guzel haberler gelir canim :)
Allah tamamına erdirsin canım aynı kasıntı agrı ıslaklık bende de var ama bende umut yok akıntımda cok 4 gündürTesekkur ederim canim darisi basina olsun.evet kuzum yaaa sen diyordun..insallah degerimde yukselir :)
Tebrik ederimTesekkur ederim canim darisi basina olsun.evet kuzum yaaa sen diyordun..insallah degerimde yukselir :)
yani 11. gün yumurtalara bakıldı ve çatlamamıştı bu yüzden ertesi gün iğne vuruldun öyle mi ? ff 11. günü ateşten doğru tahmin etmiş görünüyor tabloya bakarakBenimkine de bir baksan yorumunu merak ediyorum 12. Gün ovitrelle oldum ama çizgi 11 de 2 yum vardı acaba ff doğru mu söylüyor
yükselir korkma içini rahat tut sen. doya doya yaşa sevincini. tekrar gözün aydınTesekkur ederim canim darisi basina olsun.evet kuzum yaaa sen diyordun..insallah degerimde yukselir :)
Tesekkur ederim canim amin rabbim sanada nasip etsin tatlim..hadi insallah cok guzelAllah tamamına erdirsin canım aynı kasıntı agrı ıslaklık bende de var ama bende umut yok akıntımda cok 4 gündür
insallah canımcım ınsallah :)Tesekkur ederim canim amin rabbim sanada nasip etsin tatlim..hadi insallah cok guzel
Hayırlısı canım ya.. Akşam dan beri yumurtalığımda ve belimde bacaklarım da ağrı var.. Adetin ayak sesleri mi sence sümbülüm?
Amin guzelim insallah rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesinTebrik ederimMelissa81 Allah vatana millete dinimize anne ve babasına hayırlı evlatlar versin canım.
ayy çok saol canım bu heyecanlı mutlu halinde beni hatırlamışsın inşallahzafrina89 kuzummm nice mutlu yillara rabbim insallah müjdeli bir mucize gondersin yuvana canim..
ztn bukdr zaman nasl durdu bilmem artık bütün gün çıkartmazsn ağzından :)bugün eczaneye gittim kendime derece almak için ama resmi tatilmişsağlığım açısından bir an önce derece almam gerektiğini tam olarak kavramış zeki kocam (!) yarın ne yapıp yapıp nöbetçi eczane bulacağını ve derecemi alacağını söyledi.
adamın gerçekten kafası çalışıyor benim ruh sağlığımın kendi yaşam kalitesiyle doğru orantılı olduğunu iyiiiiice anlamış. sonuçta ben mutluysam o mutlu
zeki koca bulduğum için kendimle bir kere daha gurur duydum yemin ederim
ilk sayfa da herşey yazıo hergün aynı saatte dil altından ölçüm yapıp ff ye kaydetceksin grafikte ateşin yükseldiği zaman ovulasyon olmuş dicez :)kızlar su ates olayına ıyıce bı anlatın bana yoksa bende tırlatcam
ff ??ilk sayfa da herşey yazıo hergün aynı saatte dil altından ölçüm yapıp ff ye kaydetceksin grafikte ateşin yükseldiği zaman ovulasyon olmuş dicez :)
Aaa hic unuturmuyum biz bir nevi kader birligi yapiyoruz burda..inaniyorum ben guzel gunler rabbimin izniyle gelicek :)ayy çok saol canım bu heyecanlı mutlu halinde beni hatırlamışsın inşallah
Hayırlısı canım ya.. Nasip te ne varsa o...hayır demek istiyorum adet belirtisi değil demek geliyor içimden ama bilemeyiz ki bu çok net bir belirti değil her şey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?