- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Gelen giden olmazsa inşallah sabah ki ateş de güzel olursa yarın sabah yapacam inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin canım..LeYLa_21 ne zaman test yapacaksın canım yaptın mı yoksa kaçırdım mi ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelen giden olmazsa inşallah sabah ki ateş de güzel olursa yarın sabah yapacam inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin canım..LeYLa_21 ne zaman test yapacaksın canım yaptın mı yoksa kaçırdım mi ben
Aynen canim sende w girmissin tabloya sen daha erken pozitifi yakaladin. benim genelde gec oluyor ama bakalim koyulasma basladi. insallah gecen ay bekledigimiz guzel haberi bu ay yakalariz canim hayirlisi ile.Canım biz bu ay da seninle aynı gibi ilerliyoruz :) bence ben yumurtayı dün çatlattım ama ateşim henüz yükselmedi senin de testin baya koyulaşmış eli kulağında yumurtan çatlar bir kaç güne. Birlikte bekleyeceğiz yine :)
Aksam is var desene tamam canim değerlendirelim zaten. öncü kuvvetler yerini alsin insallah
çok yaklaşmış bugun yarın çatlar bugunu degerlendır canım kaçırma gebelikler en cok çatlamadan 1 gun önce ki ilişkilerde oluyor bence yanı ınceleme ve arastırmalarıma göre![]()
canim adetin 3. günü e2, lh, fsh bakiliyor ama senin adetin 3. günü değil. prolaktin, tsh baktirabilirsin. bi de ek olarak d vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz baktirabilirsin.Ohh insallah doktor hosuma gider de zirt pirt degisip durmam.. geçenki doktordan sonra travma etkisi yaratti.. Ne testleri yaptirayim?? Yani hormon testi yaptiracagim da nelere baksinlar?? Biraz kendimi rahatlatmak amaciyla arastirma yaptim da hormon dengesizliginden oldugu kanısına vardım. Hormonlarım düzenini kaçırdı iyice.. östrojen ve progestana ne olarak bakiyorlardi? Yardim plsss :)Veson @zafrina89
LeYLa_21 @Cok da Seyapmamak Lazim
iiz
ShinSeGi
Melissa81
yanlis hatırlamıyorsamBenim suanki kirmiziya dondu regl.. daha kesilmedi canim muhtemelen bakabilir :)) hep leke leke kahve gelmisti.. bugun kirmizi geliyor.. ama oyle pihtili degil, su gibi kirmizi.. bakalim doktor bakacak olursa bunlara baktiririm. Ama yani neden kesilmedigini herhangibi bir testten bilir dimi??
Ben attım cnm sana mesaj geldimi :) bilmiyorum bi ayaklarıyla oynadım galiba8403BHC cnm sana neden özel mesaj atılmıyor?
Daha yeni gördüm yazdıklarınızı Can'ım bende katılabilirim
KİZLARRR ben incir kuru yapıyorum ya bugün daha 6. günüm veee ağrım var birde akıntı gelmeye başladı belim bile ağrıyor ohhhh![]()
Amin canim sagol darisi basina olsun saglikla insallahGözünaydın canım Allah tamamina erdirsin darisi bize aminn
Can'ım ben de katılamam tek başıma okuyamıyorum maalesef
Sogan kurunu yapamadım 4 günden sonra midemde gastrit var o azdı fena oldum çok zorlandım
canım inciri fazla kaçırma ben 3 defa yaptım sonra kara kara düşündüm prolaktın cok hareketli bir hormonmuş öyle diyor kızlar ve incir prolaktini çabuk yükseltiyormuş haberin olsun bence mınıcık iç bardak bardak içtim ben gunde 2 defa ıctım sonra dedım yanlıs mı yaptım
sogan kürü de yaptım 1 defa ondan co memnun kaldım kendımı cok sağlıklı hissettim tekrar yapmak kısmet olmadı ama gerek kalırsa soğan yapacagım ben de
Olazım olmaz insaallah. hayırlı haberler verirsin kac yıllık evlisin canımGelen giden olmazsa inşallah sabah ki ateş de güzel olursa yarın sabah yapacam inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin canım..
Amin canım inşallah.. 7 yıllık evliyim yarın evlilik yıldönümünüz. 8.ci yıla giriyoruz. Inşallah evlilik yıldönümümde eşime ve kızıma müjdeli haberi vermek nasip olur canım...Sogan kurunu yapamadım 4 günden sonra midemde gastrit var o azdı fena oldum çok zorlandım
Benim prolaktin ddüşük belki de yukseltiyordur dediğin gibi tüp bebekte kullandığım iğneler de dengemi bozdu işte bir umit içiyorum canım
Düşündüğün için teşekkür ederim
Olazım olmaz insaallah. hayırlı haberler verirsin kac yıllık evlisin canım
Kızında mi var ohh masaallah Allah ömrünü uzun etsin. bilmeyince işte soruyorum. bende 6.yılın içindeyim geçen sene bebeğimi kaybetmeseydim bu sene kucağımda bir kız olacaktı benim de nasip değilmiş. artık insaallah seneye bu zamanlar boklu bezleri temizlerken sizlere dert yanarım bu kız beni çok ugrastiriyor diye :)Amin canım inşallah.. 7 yıllık evliyim yarın evlilik yıldönümünüz. 8.ci yıla giriyoruz. Inşallah evlilik yıldönümümde eşime ve kızıma müjdeli haberi vermek nasip olur canım...
Bide oyle deniyim canim inşallahmobili beceremedim bende internet sayfasından kullaniyorum google ceviri ile
Guzel bi habet var mi ablam insaAllah vardir takvimin baN oyle diyoSağol gülüm bizler iyiyiz çok şükür. Bende seni merak ediyordum ecrincim nerde diye. Son konuşmamızdan bu yana umarım daha iyisindir ablacım.. Bebişinde iyidir inşallah canım. Çok öpüyorum seni kuzum..
14. gündesin belkide yumurtan çatlıyordur o nedenle agrı hissediyorsundur yada uşutmussundur birden aklına kist falan getirmeSacma sapan bir sekilde atesim yukseldi.. kasiklarim belim cokagriyo.. bu halde yumurtlama olmaz dimii??!! Noluyo icerde.. Allahim delirecegim.. hemen yarin olsaydi biarkdslar kist patlayabilir mi? Aklima dehset seyler geliyor :/