canım 0.1 önemli degıl kı genel tablo önemliii hıc umursama sen onu kafandan 0.3 bile cıkar hıc farketmez bence0.1 demek istedim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 0.1 önemli degıl kı genel tablo önemliii hıc umursama sen onu kafandan 0.3 bile cıkar hıc farketmez bence0.1 demek istedim :)))
bütün saatler bibirine girdi zatenKızlar bu kk nın saati ile telefonun saati birbirine uyumlu değil sizde de öyle mi?
Şimdi tüp bebekte rahme konulduğu gün belli olunca yerleşmesi de aşağı yukarı o günlere denk geliyor.ama doğal yolla gebelik olunca embriyonun rahme yolculuğu kişiden kişiye değişebilir.ff e göre Yerleşme dpo5-12 Arasında oluyor. Ama dpo15 de Yerleşme Düşüşü yaşayan bir arkadaş da olmuştu burdaniiz
Kızlar bu kk nın saati ile telefonun saati birbirine uyumlu değil sizde de öyle mi?
Sen ne zaman başlayacaksın??
çünkü artık ülkenin saatı dunya standartlarında değil ortadogu standartlarında ben ölçüm yapmıyrum ama yapsaydım 1 saat gerı amıs gıbı ayarlardım yanı Türkiyeye göre değil
inşallah o da temiz cıkacak canımkızlar babamın kemik sonucu temiz çıkmış ama nolur nolmaz bi ay sonra bida bakalım diip ciğere sevketmişler yarın ciğeri için gidicek doktora bakalım ne dicekler![]()
bu ay gectı artık. gelecek aya baslarımSen ne zaman başlayacaksın??
calisma var mi peki? Senin ovu pek sekmez ya :))bu ay gectı artık. gelecek aya baslarım
Saol canım insallahtsefem28 canim insallah artar degerin gelir mucizen.
Canım senin bu dediğin belirtileri ben hemen hemen her ay yaşıyorum ovulasyonda. Bence sen yumurtluyorsun kötü bir şey getirip strese sokma kendiniVeson canim yok yaa kirmizi kanamam var :)belimde agriyo bi sey var da ne var anlamadim. Hormonlarim kafayi yedi.. kanama olurlen ovu olur mu?? Sacpa sapan gogsumde kaşınıyor
![]()
Kuzum snein kanaman oluyor mu?? Benim 14 gundur devam eden bir kanamam varCanım senin bu dediğin belirtileri ben hemen hemen her ay yaşıyorum ovulasyonda. Bence sen yumurtluyorsun kötü bir şey getirip strese sokma kendini
14 gün değil ama 3-4 gün sürebiliyor kanama. Bilmiyorum kişiden kişiye fark edebilirKuzum snein kanaman oluyor mu?? Benim 14 gundur devam eden bir kanamam varbuna ragmen mi yumurtluyorum
![]()
İnsAllah ovudur ama kanama olunca da iliski olmuyor :)))))) yani direk ofsayttt14 gün değil ama 3-4 gün sürebiliyor kanama. Bilmiyorum kişiden kişiye fark edebilir
Şimdilik negatif çıktı canım bekliyorum bakalım. HayırlısıAblaLeYLa_21 etiketlememissin? Noldu durum nedir.. bugun cok yoğundum okuyamadim..
Evet canim toz olanindan kullandim.hayir bende herhangi bir rahatsizlik yoktu.yumurta gelistirici diye vermisti dr.hayirli olsun tedavin insallah canimevet canım klomen verdi takibe devam ara vermek istemiyorum yeterince vakit kaybettik ztn toz olanından mı kulandın inofolic combi diye hapı var ondan mı sende pko ya da insülin direnci varmıydı doktormu tavsiye etmişti inofolici