- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Benim filmim cd de falan degil normal rontgen gibi ışığa tutarak resim cekip size atayim yorumlayinSenin de filmin var mı telefonda bakalım seninkine de ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim filmim cd de falan degil normal rontgen gibi ışığa tutarak resim cekip size atayim yorumlayinSenin de filmin var mı telefonda bakalım seninkine de ?
Bennn yaptim gecen sene canim @sumbulkokusu adetten sonra 5 gun yapiliyordu ben 3 gun yapmistim o ay hamileydim denk mi geldi vesilemi oldu bilmiyorum birdahada denemedim..teee almanyadan teyzem annemi aramis yine soylemis ben onla hamile kaldim oda yapsin diye..gecen gun..eskiler biliyor demekki..muhtemelen o sicaklik tikali yeri aciyor maydonozda sokturucuya..:)ondan mantarolanlar varmış korkulu rüyam![]()
Bir arkadaş bu ay deneyecekti o hamile kalırsa biz de deneriz o eksik kalmasınOnu da mı denesekay valla gülme krizine girdim
![]()
Yok anam sen orana hiçbirşey yapma bir zahmetdenesek mi diyosun evde travazol var sürüveririm![]()
Ben coook yaptimkızlar süt maydonoz buharı yapan oldu mu ?
Benimki de öyle Neslihanın ki de ışığa doğru çek yolla bekliyoruzBenim filmim cd de falan degil normal rontgen gibi ışığa tutarak resim cekip size atayim yorumlayin
Kiz seninki ırsi demekki niye dert ediyonAaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hep
Ters rahim gebe kalmaya engel değil cnm eski topik sahibinin Rahmi terste ve bir oğlu vardıSagol canım banada oyle geldi gercekten
Anamm aklıma gelen basıma geldi cidden ters mi rahim yani normal yolla hamile kalamam oyle mi?e tüplede olmadı zaten
Peki tüp drum neden bahsetmedi bu durumdan
Benim elim değildir ya ben narkozluydum![]()
Aa benimkide ... hatta 7 sene sonra bir oğlu olmuş bir hafta yaşamış ölmüş bana bir kaç ay sonra gebe kalmışBenim annem de 7 sene sonra anne olmuş
Amin cnm inşallah cnmVeson canim simdiden yarin icin kolayliklar diliyorum canim..insallah rabbim sifani bu vesiylede bebisini nasip etsin
Benim de ters kizkardesiminde de ters 2 çocuğu var engel diil yaniTers rahim gebe kalmaya engel değil cnm eski topik sahibinin Rahmi terste ve bir oğlu vardı
Demekki başkasının eli ben de diyorum ne kadar koca koca eli varmış erkek eli kesin![]()
Bizde infertilite ailecek var ablam Abim ben ablamla Konuşuyoruz anamıza çekmişiz hep diye.Aa benimkide ... hatta 7 sene sonra bir oğlu olmuş bir hafta yaşamış ölmüş bana bir kaç ay sonra gebe kalmış
He iyi bari duble imkasızım dedim birdenTers rahim gebe kalmaya engel değil cnm eski topik sahibinin Rahmi terste ve bir oğlu vardı
Demekki başkasının eli ben de diyorum ne kadar koca koca eli varmış erkek eli kesin![]()
Evet canım ya aslında bizde bir sorun Yoktu da kardesimde zaten yok bana ne olduysa sezeryandan sonra oldu çünkü benim hemen oldu çocuk hiç uğraşmadim kiBizde infertilite ailecek var ablam Abim ben ablamla Konuşuyoruz anamıza çekmişiz hep diye.ablamın bir Arkadaşı var.diyormuş ki dk hapını bir gün unuttum ay hamile olabilir miyim ay hamile miyim ? Diye panik yapıyormuş.
ablam diyor şaşkınlıkla ona bakıyorum bir gün ilaç içmedim gebe kalırım diye ödü kopuyor millet ceket koysa hamile kalıyor bi de bizim halimize bak
![]()
Ben de sezeryan oldum ne olmuş olabilir ki?Evet canım ya aslında bizde bir sorun Yoktu da kardesimde zaten yok bana ne olduysa sezeryandan sonra oldu çünkü benim hemen oldu çocuk hiç uğraşmadim ki
Büyük boyuttadır resim belki kamera ayarlarında çözünürlükle ilgili bir bölüm varsa onu küçültebilirsin geçen hafta bende yükleyemedim hiç o ayarı küçültünce yüklediCektim ama yüklenmiyor sorun var sanirim
Ya varya kulaklarından asmak lazım bunlarıAy bu adam beni deli edecek.sonunda yarın Dr a gideceğimi hatırladı.az önce aradı sen yarın nasıl gideceksin diye soruyorbeni mi sınıyor yoksa ciddi ciddi beni tek başına mı yollacak? Anlayamadım.
kaçta orda olman gerek dedi sonra da iyi dedi kapattı
![]()