Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim aslinda eskiden beri kafamda olan biseydi ama ben kendi cocuklarim olunca bi tane de evlat edinirim diyordum okul çağında filan bi çocuk hem okutur hem aile oluruz ona diye düşünüyordum ama simdi ya hic bebegim olmazsa bebek evlat edinirim diye düşünürken bu şartı görünce cok üzüldüm
Hayırlı olsun canım çok sevindim gözünüz aydın bitmiş sayılı gün gelmiş bebek misler gibi cennet kokusu ileteşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah
Haftaya cuma gosterecem doktora bakalım ne der doktorBelki rahim egriligi düsüge neden olabilir
Çünkü seninki baya eğri gözüküyor canim doktora bi sor istersen
Valla dün ayaklarım üşümüştü ama bugün bir sıkıntı yoktu.. terledim bile valla sıcaktı.üşütmedin değil mi üşütünce de çiş gelir
Eşimle sohbet ediyorduk canım. banyo falan yaptım. pek bakamadım topice.. sen ne yapıyorsun?LeYLa_21 Leyloş ses ver ne yapıyorsun ?
Valla dün ayaklarım üşümüştü ama bugün bir sıkıntı yoktu.. terledim bile valla sıcaktı.
Eşimle sohbet ediyorduk canım. banyo falan yaptım. pek bakamadım topice.. sen ne yapıyorsun?
İnşallah gerek kalmaz tatlım hepimizin yuzu guler artık insallah
şimdi dpo 4 teyim hiç gerek kalmaz inşallah ta ama adete cok var daha keşke bu ay hamile olsam da gerek kalmasa![]()
Tatlim ilaç verilmese o tüplere doğru giden parlaklık ne o zaman merak etme herşey yolunda sitres yapmaYa kızlar birsürü rahim filmi örneği baktım hiç birinde kateter bendeki gibi değil taktım bunu kafama acaba ilaç tam verilemedi gibi bişey olmusmudur.
http://www.rahimfilmi.info/tr/fotograf-galerisi/1/hsg-ornekleri
İnşallah canım ben biraz evhamliyim daTatlim ilaç verilmese o tüplere doğru giden parlaklık ne o zaman merak etme herşey yolunda sitres yapma
Ah güzelim hepimiz oyleyiz maalesef ama herşeyi Yaradana havale etmekten başka caremiz kalmadı daha sakin olucaz ki herşey yolunda gitsin bana diyosun da sen yapabiliyomusun dersin belki yok yapamiyorum ama burası da bunun için var birimiz yükselince birimiz dur diyecek ki yardimlasmış olalımİnşallah canım ben biraz evhamliyim da
Evham yapma önce Dr U dinle ne diyecek bakalımİnşallah canım ben biraz evhamliyim da
Eslerin yas ortalamasi alınıyor. Evlat edinebilirsiniz.Kizlar hic evlat edinme ihtimalini düşünmüş müydünüz? ben bugün arastirdim da sartlari da bize tam uymuyor ona da üzüldüm. kafayı yedim iyice
evlat edinicek olanla, evlatlik cocuk arasinda en az 18 yaş en fazla 40 yaş fark olmasi gerekiyormus. ve evlat edincek olanin 30 yaşı doldurmuş olmasi gerekiyormus. benim esim benden 9 yas büyük bu durumda ben 32 yasinda evlat edinelim desem eşim 41 yaşında bize 1yaşın alti bebek vermezler heralde bu durumdaeğer kendim doğurmayı beceremezsem sanirim evlat edinerek bile bi bebege bakamayacagim
![]()
Senin ateş de güzel gidiyor inşallah 9 ay düşmesinAh güzelim hepimiz oyleyiz maalesef ama herşeyi Yaradana havale etmekten başka caremiz kalmadı daha sakin olucaz ki herşey yolunda gitsin bana diyosun da sen yapabiliyomusun dersin belki yok yapamiyorum ama burası da bunun için var birimiz yükselince birimiz dur diyecek ki yardimlasmış olalım![]()
gercekten mi cok sevindim tesekkur ederim :)Eslerin yas ortalamasi alınıyor. Evlat edinebilirsiniz.
Evlat edinme topiği var canım ben bir ara oradaydım baya takip ettim.. 3 sene bekleyen arkadaşlar vardı.. eşim de çok açık değil o konuda ama benim aklımda ..gercekten mi cok sevindim tesekkur ederim :)