• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya benim aslinda eskiden beri kafamda olan biseydi ama ben kendi cocuklarim olunca bi tane de evlat edinirim diyordum okul çağında filan bi çocuk hem okutur hem aile oluruz ona diye düşünüyordum ama simdi ya hic bebegim olmazsa bebek evlat edinirim diye düşünürken bu şartı görünce cok üzüldüm

bizde eşimle 1-2 yıl sonra koruyucu aile olarak bir çocugun büyüyüp unuversıteye gıdene kadar hatta hayat boyu ailesi olmak onu okutmak korumak ve buyutmek ıstıyoruz karar verdık. bunun dısında da unuversıteden bir kac öğrenci okutacagız ama okunması zor bölumlerın yanı ağır bölümleri. en gec 3 yıla kadar kesin yapacağız .Allahım bir masuma yardım etmeyi bütün masumları yardım etmeyi nasip etsin bana

teşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim gözünüz aydın bitmiş sayılı gün gelmiş bebek misler gibi cennet kokusu ile:KK46: Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin size :nazar:

• Beğen
Reactions: iiz
Valla dün ayaklarım üşümüştü ama bugün bir sıkıntı yoktu.. terledim bile valla sıcaktı.

Eşimle sohbet ediyorduk canım. banyo falan yaptım. pek bakamadım topice.. sen ne yapıyorsun?

süt maydonoz olayına takıldım şimdi de kk da onu okuyorum. üşütme ha sakın. kendine çok dikkat et

İnşallah canım ben biraz evhamliyim da
Ah güzelim hepimiz oyleyiz maalesef ama herşeyi Yaradana havale etmekten başka caremiz kalmadı daha sakin olucaz ki herşey yolunda gitsin bana diyosun da sen yapabiliyomusun dersin belki yok yapamiyorum ama burası da bunun için var birimiz yükselince birimiz dur diyecek ki yardimlasmış olalım :KK15::KK200:

Kizlar hic evlat edinme ihtimalini düşünmüş müydünüz? ben bugün arastirdim da sartlari da bize tam uymuyor ona da üzüldüm. kafayı yedim iyice :deli:

evlat edinicek olanla, evlatlik cocuk arasinda en az 18 yaş en fazla 40 yaş fark olmasi gerekiyormus. ve evlat edincek olanin 30 yaşı doldurmuş olmasi gerekiyormus. benim esim benden 9 yas büyük bu durumda ben 32 yasinda evlat edinelim desem eşim 41 yaşında bize 1yaşın alti bebek vermezler heralde bu durumda :KK42: eğer kendim doğurmayı beceremezsem sanirim evlat edinerek bile bi bebege bakamayacagim:KK43:
Eslerin yas ortalamasi alınıyor. Evlat edinebilirsiniz.

Ah güzelim hepimiz oyleyiz maalesef ama herşeyi Yaradana havale etmekten başka caremiz kalmadı daha sakin olucaz ki herşey yolunda gitsin bana diyosun da sen yapabiliyomusun dersin belki yok yapamiyorum ama burası da bunun için var birimiz yükselince birimiz dur diyecek ki yardimlasmış olalım :KK15::KK200:
Senin ateş de güzel gidiyor inşallah 9 ay düşmesin

Back
X