• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Maşallah :nazar: :nazar: :nazar: Ne kadar güzel tablo bu böyle :) Sabırsızlık yok, relax, eline şiş al bişeyler ör ben bu ay öyle yaptım :))) Hep böyle devam eder inşallah güzel sonuçlar alırız :)
Bende tablomu ekleyeyim yaa :)

327140 Ovulation Charts
ay bu ff deki yeşil çizgileri nasıl çekiyorsunuz...kendi nerden biliyo hamile olduğunu

Derya çok sevindim bebişte bişey yokmuş :) Seni gidi pimpirikli seni :) Ama en iyisini yapıyosun gık dese git doktora Bu zamanda çocuk zor bulunuyo Koca karaborsa zaten :)))
Eşim şüpheleniyor sanırım ama bişey demiyor :)

gidiyorum walla napim zaten dokrorumda hergün gelebilirsin bakarım ben senin bebişine dio :)) tabi canım ister istemez sende belli ediosundır biraz :))

Son düzenleme:
20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
28 Aralık 9.gün 36.3
29 Aralık 10.gün 36.4
30 Aralık 11.gün 36.3

Günaydın herkese... :71: Yeni hamileler nasıllar? :nazar: Beta Hcgleriniz kaç çıktı sizin? Geçmişi okuyamadım. Kaçıncı günde yaptırdınız kan testlerini? Tekrar yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun tekrar. Sevgiler. :71:

canım 9 kasım satım 24 kasım yumurtlama 9 aralık regli tarihimdi 10.aralıkta sabahı beta hcg sonucum 192 idi

Merhaba kızlar
Geçen ay boyunca sıcaklık takibi yaptım ve ovulasyon kiti kullandım. Bir işe yaramadığı gibi strese girdim ve adetim gecikti. Ben de evde ne kadar test varsa hepsini çöpe attım.
Dün burda bir kadın doğum ve fertlite doktoruna gittim. Alanına çok ünlü bir isim. Sıcaklık ölçme ile yumurtlama takibi ve ovulasyon testleri yaptığımı anlattım. Doktor dedi ki "Bunlarla vakit kaybetme. Seni strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor"
Yani diyeceğim şu ki hormon tetikleriniz normal ise ısı takibi ile testle uğraşmayın kendinizi üzmeyin bunlarla. Stresten ne yumurtlama ne döllenme oluyor. Oluruna bırakın.

ay bu ff deki yeşil çizgileri nasıl çekiyorsunuz...kendi nerden biliyo hamile olduğunu

Ateş değerini girerken orada Test diye bi sekme var ona tıklayınca karşına ovulasyon testi - +, gebelik testi - + kanda + kanda - şeklinde çıkıyo onları işaretleyince de yeşil çizgileri başlatıyo çizmeye

ateş değerini girerken orada test diye bi sekme var ona tıklayınca karşına ovulasyon testi - +, gebelik testi - + kanda + kanda - şeklinde çıkıyo onları işaretleyince de yeşil çizgileri başlatıyo çizmeye
hımmm...tşk ederim canım...inşallah bizim tablolarda yeşerir artık:9:

Merhaba kızlar
Geçen ay boyunca sıcaklık takibi yaptım ve ovulasyon kiti kullandım. Bir işe yaramadığı gibi strese girdim ve adetim gecikti. Ben de evde ne kadar test varsa hepsini çöpe attım.
Dün burda bir kadın doğum ve fertlite doktoruna gittim. Alanına çok ünlü bir isim. Sıcaklık ölçme ile yumurtlama takibi ve ovulasyon testleri yaptığımı anlattım. Doktor dedi ki "Bunlarla vakit kaybetme. Seni strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor"
Yani diyeceğim şu ki hormon tetikleriniz normal ise ısı takibi ile testle uğraşmayın kendinizi üzmeyin bunlarla. Stresten ne yumurtlama ne döllenme oluyor. Oluruna bırakın.

stres olarak ölçüm yapanlara ben de önermem ateş ölçmeyi eğer stres olacaksanız yapmayın. ben ateş ölçümümü ve ovulasyon testlerimi tam adet olacağım günü bilmek adına yapıyordum adet günümü bilince içim rahat oluyordu. gün aşırı ilişki olursa zaten yumurtlama gününü tespit etmesek de olur birinden biri tutar mutlaka:6::9:kürtaj olduğum için şimdi mesela ne zaman adet olacağımı bilmiyorum korunduğum halde adet olacağım günü bilmek istiyorum :26:
o yüzden Allah PKO lu olanlara yardım etsin sabır versin çok zordur eminim :59:

stres olarak ölçüm yapanlara ben de önermem ateş ölçmeyi eğer stres olacaksanız yapmayın. ben ateş ölçümümü ve ovulasyon testlerimi tam adet olacağım günü bilmek adına yapıyordum adet günümü bilince içim rahat oluyordu. gün aşırı ilişki olursa zaten yumurtlama gününü tespit etmesek de olur birinden biri tutar mutlaka:6::9:kürtaj olduğum için şimdi mesela ne zaman adet olacağımı bilmiyorum korunduğum halde adet olacağım günü bilmek istiyorum :26:
o yüzden Allah PKO lu olanlara yardım etsin sabır versin çok zordur eminim :59:

canım zorki ne zor :((
ben en son ağustos ayında yumurtladım dahada yumurtlama olmadı
ne zaman kanamam gelcek bilmiyom 50-60 günde bir falan oluyom
2 ay evvel doktora gittiğimde 20 mm bir yumurtanız var dedi
rahim kalınlığı çok artmıştı benim yumurta çatlayamadan adet oldum :14:
birde aylardır eşimde sorun vardı sperm değerleri çok kötüydü onla uğraştık
tedaviyle normale döndü ama şu an eşimde lökosit sorunu var ve 6 kutu antibiyotik içti bitmedi
aşılama olcak ama bu sebepten olamıyor tam umutsuz vaka olduk :59:

20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
28 Aralık 9.gün 36.3
29 Aralık 10.gün 36.4
30 Aralık 11.gün 36.3

Günaydın herkese... :71: Yeni hamileler nasıllar? :nazar: Beta Hcgleriniz kaç çıktı sizin? Geçmişi okuyamadım. Kaçıncı günde yaptırdınız kan testlerini? Tekrar yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun tekrar. Sevgiler. :71:

sevdebilgecim benimki karışık bi olay :1: 21 kasım sat tarihimdi. geç yumurtladım ve adetimin 28. günü yumurtladım. yumurtlamanın 10. günü yani adete 4 gün kala bhcg 36,52 çıktı bugünde testi tekrarladım yani yumurtlamadan 12.günü 127,5 çıktı.

sevdebilgecim benimki karışık bi olay :1: 21 kasım sat tarihimdi. geç yumurtladım ve adetimin 28. günü yumurtladım. yumurtlamanın 10. günü yani adete 4 gün kala bhcg 36,52 çıktı bugünde testi tekrarladım yani yumurtlamadan 12.günü 127,5 çıktı.

Canım hayırlı olsun tekrar. Çok güzel artmış o zaman beta Hcgn. Hayırlı olsunnn. Allah sağlıkla devamını göstersin. İnşallah kucağına alırsın huzurla. Tebrik ederim tekrar. :71: Bizlere dua edin yeni hamişler lütfen. Darısı bizim başımıza olsun inşallah. :97:

:nazar::nazar:ah çok sevindim değerinin artmasına Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla:81:

canım zorki ne zor :((
ben en son ağustos ayında yumurtladım dahada yumurtlama olmadı
ne zaman kanamam gelcek bilmiyom 50-60 günde bir falan oluyom
2 ay evvel doktora gittiğimde 20 mm bir yumurtanız var dedi
rahim kalınlığı çok artmıştı benim yumurta çatlayamadan adet oldum :14:
birde aylardır eşimde sorun vardı sperm değerleri çok kötüydü onla uğraştık
tedaviyle normale döndü ama şu an eşimde lökosit sorunu var ve 6 kutu antibiyotik içti bitmedi
aşılama olcak ama bu sebepten olamıyor tam umutsuz vaka olduk :59:

ah ronyacığım Allah yardımcınız olsun çok zormuş ya :59: allah tez zamanda şifa versin sonra da sağlıklı bir bebek inşallah:97: bu arada senin hiç çocuğun yoktu değil mi daha önce başından gebelik geçti mi?:44:

Canım hayırlı olsun tekrar. Çok güzel artmış o zaman beta Hcgn. Hayırlı olsunnn. Allah sağlıkla devamını göstersin. İnşallah kucağına alırsın huzurla. Tebrik ederim tekrar. :71: Bizlere dua edin yeni hamişler lütfen. Darısı bizim başımıza olsun inşallah. :97:
inşallah sevdecim sürekli dualarımdasınız..

:nazar::nazar:ah çok sevindim değerinin artmasına Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla:81:

Amin tafçım inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun :emir_bebek:

ah ronyacığım Allah yardımcınız olsun çok zormuş ya :59: allah tez zamanda şifa versin sonra da sağlıklı bir bebek inşallah:97: bu arada senin hiç çocuğun yoktu değil mi daha önce başından gebelik geçti mi?:44:

ronyanın bir kızı var sanırım benim bildiğim :44:

canım ilginç olanı bir çocuğum var
yani tüm bu sevimsiz durumlar ikinci çocuğu isterken oldu
umarın herkesin muradı olur

sevgili LİGHT canım tekrardan hayırlı olsun
artık dikkat et kendine bebişe iyi bak

Kızlar selam;doktordan geliyorum;15 cm olmuş;ense kalınlığı normal;toksoplazma yok ;ikili test sonucu 10 gün sonra:32::62::64::86:...Açıkçası çok rahatladım...12+5 dedi doktor:9 temmuz'a doğabilirmiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::69::69::69:

Sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim bebeğini gebemi :)

birşey soracağım sana benim adetim 4 gün geçti bugün test yaptım
önce 2 çizgi sonra tek çizgiye düştü..
ateşimde hep aynı gidiyor 36.8...
çok uyukluyorum bu ay iştahım yok midem yanıyor..
hamile olabilirmiyim:36:

Back
X