• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:58 1.gün 36.8 regl
2.gün 36.5 regl
3.gün 36.4* bitti
4.gün 36.5
5.gün 36.5*
6.gün 36.4*
7.gün 36.4
8.gün 36.4*
9.gün 36.5
10.gün 36.3*
11.gün 36.4
12.gün ----*
13.gün 36.4
14.gün 36.4* 2 saat erken kalktım ölçtüm
15.gün 36.6*---36.7 (15 dakik önce va saatinde ölçtüm)
16.gün 36.8
17.gün 36.6*
18.gün 36.6
19.gün 36.6*
20.gün 36.7
21.gün 36.7*
22.gün 36.7
23.gün 36.7

günaydın kızlarrr bugün sırtıma sopa yemiş gibi uyandım omuzlarıma dogru sanki vurmuslar gibi grıyo göğüslerie vuruyo grı çok kötü üşümüşüm sanırım ateşim hala aynı takıntı olduya inadına bi derece bile oynamaz artık :1::1:

herkese bol hamileli bir ay diliyorum :81:

yumurtlamadan sonra 9. gündesin 5 günün kalmış yani hadi hayırlısı:29:

30bc44 Ovulation Charts
sabah doktordaydım yumurtalarıma ve rahmime baktı. rahim kalınlığım iyiymiş boyutunu söylemedi ama yumurtam bu sefer sağdan olgunlaşmış ve 13mm olmuş küçük dedi:26: yani bu demek oluyorki 14. günyumurtam çatlamayacak. 2 gün sonra gel bir daha ölçeyim dedi yani 14. gün oluyor 2 gün sonra bakalım kaç mm olacak:44: bugün ovulasyon testi yapacaktım gerek kalmadı o boyuttaki yumurta için LH ım artmaz çünkü:9: smear testi de yaptı hamile kalırsan yapamayız dedi korunmadığımı söyledim çok acelecisin dedi güldü birşey demedi:9: bir de adetin 21. günü progesteron değerimi ölçecek ayrıca ben istediğim için de tiroid hormonuma bakılacak. bütün bu testleri ben haziran sonunda yaptırmıştım ama araya gebelik girdiği için tekrar edilsin istedim:97: progesteron testine gerek yokmuş aslında ama ben luteal faz eksikliği nasıl olur nasıl tespit ederiz filan dedim çünkü kürtajdan sonra 17-18-19 hatta 20. gün kasıklarım ağrıdı ve çok akıntım oldu o zaman yumurtladıysam 30. gün adet oldum bu luteal faz eksikliği olabilir mi dedim o zaman progesteron testini de istedi adetin 21. gün gel yapalım dedi:97:

geçmiş olsun tafçım.. inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın tatlım..

Günaydın kızlar:16::16::16::16:
Ben şuna inanıyorum ki birşeyler için hiçbir zaman plan yapmamak lazım. Her şeyin kendiliğinden doğru bir zamanıvar ve allah ne zaman hayırlıysa o zaman veriyor yeterki biz hayırlısını isteyelim. O yüzden üzmeyin kendinizi.

Benim tablom da böyle şuan.adet döngüm bazen 37 güne kadar uzayabiliyor o yüzden 37yi beklemem gerek. Ne zaman olursa olsunda hayırlısı olsun öptüm herkesi

Eki Görüntüle 129001

yumurtanın çatlamasını 20. gün olarak işaretlese de FF bence 22. gün yumurtladın:44: 28. gündesin 37. gün adet günün olarak diyebiliriz inşallah hakkında hayırlısı olur

Son düzenleme:
oh oh maşallah maşallah çok güzeldir bebeğin hızlı hızlı atan minik kalbinin sesini duymak:nazar::43::16: Allah kucağına sağlıkla alacağın günleri görmeyi de nasip eder inşallah:29:
duruşah sana da cuma günü o güzel sesi duymayınasip etsin Allah inşallah hayırlısıyla:81::nazar:
lightlife cığım ne yaptı bebeğin kalp atışını duymamıştı henüz değil mi:44: doktor yumurtlama ile ilgili sabah dediki 20. günden sonra yumurtlama olunca o yumurtanın hayrı olmaz lightlifecığım o tezi çürütüyor:nazar: ama bunu doktora söyleyemedim :9:

bu hafta sonu gidicem tafçım kalp atışı için hayırlısı bakalım :18: yımırta kalitelimi bilmiyom valla Allah istesin yeterki imkansız imkanlı hale gelir.

yumurtlamadan sonra 9. gündesin 5 günün kalmış yani hadi hayırlısı:29:

ben bu ay daha 7 günüm var sanıyorum yaaa :9::9::9: inşallah hayırlısı bakalım inşallah sende sonuclarıı temiz alır hmencik saglıgıyla hamile kalırsın cnm :nazar::nazar::97::97:

bu hafta sonu gidicem tafçım kalp atışı için hayırlısı bakalım :18: yımırta kalitelimi bilmiyom valla Allah istesin yeterki imkansız imkanlı hale gelir.

ewet allah oldesin yeter cnm benim kuzenim 3 ayı doldurana kadar nasıl kanama gecirdi dr dinlen düşürürsün dedi otobüsle alilesine gidip geldi sürekli düğüne gitti zıp zıp oynadı şimdi 6 aylık oldu bile oglu olacak yeterki allah ol desin her şekilde oluyo o yüzden kimse stres yapmasın sende hayırlısıyla duyacaksın inşallah meleğinin pıt pıtlarını durucum sende öyle saglıgıyla kucagınıza almayı nasip etsin Allah bütün hamişlerimize inşallah kızlar içten dua ediyorum herkese Allah dualarımızı geri çevirmesin :nazar::nazar::nazar::97::97:

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36

30bc44 Ovulation Charts
sabah doktordaydım yumurtalarıma ve rahmime baktı. rahim kalınlığım iyiymiş boyutunu söylemedi ama yumurtam bu sefer sağdan olgunlaşmış ve 13mm olmuş küçük dedi:26: yani bu demek oluyorki 14. günyumurtam çatlamayacak. 2 gün sonra gel bir daha ölçeyim dedi yani 14. gün oluyor 2 gün sonra bakalım kaç mm olacak:44: bugün ovulasyon testi yapacaktım gerek kalmadı o boyuttaki yumurta için LH ım artmaz çünkü:9: smear testi de yaptı hamile kalırsan yapamayız dedi korunmadığımı söyledim çok acelecisin dedi güldü birşey demedi:9: bir de adetin 21. günü progesteron değerimi ölçecek ayrıca ben istediğim için de tiroid hormonuma bakılacak. bütün bu testleri ben haziran sonunda yaptırmıştım ama araya gebelik girdiği için tekrar edilsin istedim:97: progesteron testine gerek yokmuş aslında ama ben luteal faz eksikliği nasıl olur nasıl tespit ederiz filan dedim çünkü kürtajdan sonra 17-18-19 hatta 20. gün kasıklarım ağrıdı ve çok akıntım oldu o zaman yumurtladıysam 30. gün adet oldum bu luteal faz eksikliği olabilir mi dedim o zaman progesteron testini de istedi adetin 21. gün gel yapalım dedi:97:

Hadi hayırlısı inşallah daha güzel haberler verirsin en kısa zamanda :)

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36

yumurtan çatlamış gibi görünmüyor malesef cimcimeciğim:59:

17. gündesin imkanın varsa bir doktora gitsen vajinal USG ile baksa yumurtan kaç mm miş öğrensen:26: belki müdahale eder ha?

ya canım gidebilrim tabi ama benim döngüm daha düzene girmedi ondandır sanırım ben ekimde düşük yaptım ilk ay 40. gün 2.dede 54. günde ilaçla regl oldum kadın sorun yok demişti ikincide dr gittim çünkü buay soğan başladım içimi temizlesin diye :))) zaten normal döngüm 30 32 bakalım olmadı bi dahaki ay giderim sanırım ....

17. gündesin imkanın varsa bir doktora gitsen vajinal USG ile baksa yumurtan kaç mm miş öğrensen:26: belki müdahale eder ha?

ya canım gidebilrim tabi ama benim döngüm daha düzene girmedi ondandır sanırım ben ekimde düşük yaptım ilk ay 40. gün 2.dede 54. günde ilaçla regl oldum kadın sorun yok demişti ikincide dr gittim çünkü buay soğan başladım içimi temizlesin diye :))) zaten normal döngüm 30 32 bakalım olmadı bi dahaki ay giderim sanırım ....

ben de 10 aralıkta kürtaj oldum:59: 29 gün sonra ilk adetimi oldum şimdi 12. gündeyim doktor yumurtamın 13mm olduğunu küçük olduğunu söyledi heralde 16. 17. günde yumurtam çatlar (inşallah daha fazla gecikmez:18:) 14. günde tekrar gideceğim kaç olmuş görmek istedi doktor:97: normalde 14. veya 15. günyumurtan çatlardı

ben de 10 aralıkta kürtaj oldum:59: 29 gün sonra ilk adetimi oldum şimdi 12. gündeyim doktor yumurtamın 13mm olduğunu küçük olduğunu söyledi heralde 16. 17. günde yumurtam çatlar (inşallah daha fazla gecikmez:18:) 14. günde tekrar gideceğim kaç olmuş görmek istedi doktor:97: normalde 14. veya 15. günyumurtan çatlardı

anladım canım geçmiş olsun rabbim büyük hayırlısıyla hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşacağız inş. hakkında hayırlısı olsun canım düşük ve kürtajlardan sonra döngü değişebiliyo stres yapma bence ....

slm kızlar :3:
dün kan transferim gerçekleşti başka bir kişinin kanını yedim :1: bekliyorum şimdi doktorum kan transferinden sonra başlayın çalışmalara dedi:17: ama ben bu aydan ümitli değilim açıkçası
çiğdemcim bebişin kalp atışalarını duymuşun çok sevindim Rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin duruşah, light darısı sizlerin başına inşallah :54:taf, bekleyiş inş bu ay ikinizinde son ateş tablonuz olur verirsiniz mutlu haberlerisevdebilge senin tablonda çok güzel ayrıca akıntının olması gebeliğin bir işaretidir bende ondan anlamıştım hamile olduğumu inş. bu ay yüzün güler öpüyorum hepinizi:54::54:

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlar...inanın sizlerle sohbet etmek çok iyi geliyor...iyki varsınız...
taf canım inşallah her şey gönlünce olur...burdaki arkadaşlarla tek tek ilgileniyorsun...herkesin tablosunu ve sorusunu yanıtlamaya çalışıyorsun...Allah'ta senin gönlüne göre verecek inşallah canım...

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlar...inanın sizlerle sohbet etmek çok iyi geliyor...iyki varsınız...
taf canım inşallah her şey gönlünce olur...burdaki arkadaşlarla tek tek ilgileniyorsun...herkesin tablosunu ve sorusunu yanıtlamaya çalışıyorsun...Allah'ta senin gönlüne göre verecek inşallah canım...

bizde seni çok seviyoruzz fıstıkkk :34:
burda bir aile gibi olduk hepimiz hep beraber güzel günler göreceğiz

slm kızlar ya şu hamile olan arkadaşlarımdan bir ricam var kaçıncı gün testiniz sonuç verdi ve ilk hamilelik belirtileriniz neler bizimle paylaşırmısınız

Back
X