• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar siteye üye olmayı baardım ama ingilce galiba verileri nasıl yazıcam
tempertur tıme diyor one ya:60::60::60::60: saat galiba

canım Temperature sıcaklığın demek oraya günlük sıcaklığını yazıyorsun
Time yazan yere ölçtüğün saati yazıyorsun
Cervical Fluid vajinal akıntını işaretliyorsun
Menses/Spotting yazan kısmı adet olduğunda yada lekelenmem oldupunda işaretliyorsun
sanırım şuan adetlisin işaretleyebilirsin orda ligh medium heavy diye bölümler var yani adetin az orta çok anlamına geliyor ona göre işaretle bide lekenlenme olduğunda spotting yazıyor oraya işaretliyorsun
Intercourse/Insemination bu kısımda ilişki durumunu soruyor ilişki olduğunda yesi işaretlersin

canım Temperature sıcaklığın demek oraya günlük sıcaklığını yazıyorsun
Time yazan yere ölçtüğün saati yazıyorsun
Cervical Fluid vajinal akıntını işaretliyorsun
Menses/Spotting yazan kısmı adet olduğunda yada lekelenmem oldupunda işaretliyorsun
sanırım şuan adetlisin işaretleyebilirsin orda ligh medium heavy diye bölümler var yani adetin az orta çok anlamına geliyor ona göre işaretle bide lekenlenme olduğunda spotting yazıyor oraya işaretliyorsun
Intercourse/Insemination bu kısımda ilişki durumunu soruyor ilişki olduğunda yesi işaretlersin

canım tşk eim sağol mucux oldukça açıklayıcı :10:

serpilcim yapamadigin herseyi sor canim biz burdayiz ff mudavimleri olarak hemen aciklariz sana bazi arkadaslar sayfayi turkceye cevirmenin yolunuda biliyor ben ingilizce kullandigimdan bilmiyorum ama belki tarif eden olur senin icin cok daha kolay olur olmadi biz sana herseyi ceviririz turkceye

serpilcim yapamadigin herseyi sor canim biz burdayiz ff mudavimleri olarak hemen aciklariz sana bazi arkadaslar sayfayi turkceye cevirmenin yolunuda biliyor ben ingilizce kullandigimdan bilmiyorum ama belki tarif eden olur senin icin cok daha kolay olur olmadi biz sana herseyi ceviririz turkceye

canımsın ya sağol arkadşım şimd,ilk görüntüde başrdım yarın ki ateşimde eklersem takıldığım yerleride sorarım canım iyiki varsınız ben biraz teknoloji özürlüyüm ama çözdüm çabucak ben bile şaşırdım:60::60::60::60::60::60::60:

ben spontig işaretledim acaba doğrumu

yok canim spotting bolyle leke anlaminda hafif lekelenme olurya en basinda vaye sonunda
seninki orta derece ise medium isaretleyeceksin

light az yogun
medium orta yogun
heavy cok yogun
spotting lekelenme

grafigi paylasmak icin sharinge 1 kez tikla asagi tarafta set up var ona tikla acilan sayfadaki en ustteki kutucuktaki linki kopyala buraya yapistir

canımsın ya sağol arkadşım şimd,ilk görüntüde başrdım yarın ki ateşimde eklersem takıldığım yerleride sorarım canım iyiki varsınız ben biraz teknoloji özürlüyüm ama çözdüm çabucak ben bile şaşırdım:60::60::60::60::60::60::60:

serpil valla hiçte öyle değil hemende çözdün
bazı kişler 40 kere soruyor ama yinede yapamıyolar
sen iyi çıktıı çıtır hatun senii :1:

serpil valla hiçte öyle değil hemende çözdün
bazı kişler 40 kere soruyor ama yinede yapamıyolar
sen iyi çıktıı çıtır hatun senii :1:

sharinge 1 kez tikla bunu bulamdımm :)))) neredkii

ronya harbiden çabuk çözdüm bende şaştım:81::81::81::81::81::81::81:

$ff2.webp $ff.webp

canim bak sana print yaptim diger arkadaslarada belki yarari olur

yubacım o sayfayı kopyalaman çok iyi olmuş soranlara bu sayfa numarasını söyleriz bakarlar

masallah serpilcim gercekten cok hizli ogrendin sen hic kendine haksizlik etme supersin

sapğol canım :17::17::17::17: başardım bu ay garfiğimle burda olaccaüğım inşallhh son grafiğimdir nasipse artık tüpe hazırlanıyorum tabbiki nasip olursa:49::49::49: bu ay hep böyle olalımm grafik kolaymış aslında

Back
X