• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,duruşah,yuba,derya2807,

:3::3::3::3::3::3: duruşahh sağol cnm bizlerde sizlere duacıyız sağ salim kucağınıza vermesini rabbim nasip etsin cnmm

pikepolat
ronya yumoşlarınız daha çatlamamış kızlar ama sizin daha geç çatladıgı oluyordu demi
yarın güzel güzel çatlarlar inşallah
bebişe yer hazırlıyorlardır

ben de akıntılarım başlayınca hayıttohumu ve civanperçemini bıraktım
arısütü bal polen çörekotundan çörek otunu bıraktım
şimdilik sadece arısütü balpolen e devam ediyorum
bu ay erken yumurtluycam herhalde akıntım var iki gündür bugün ateş ölçemedim
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

sekercim nasılsın, konusamadık senle ne zamandır... sabret güzelim, gelir bebisin, üzülme sen...bak ne güzel gencsin daha umutsuzluk yok seker... saol tatlım güzel dileklerin icin ayrıca...:16::16:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,duruşah,yuba,derya2807,
:3::3::3::3::3::3: duruşahh sağol cnm bizlerde sizlere duacıyız sağ salim kucağınıza vermesini rabbim nasip etsin cnmm

tatlım nasılsın, :16::16: amin... insallah cümlemiz hamile kalırız, hamileler sagsaglim kucaklar yavrularını ins...

ya kızlar nedendır bılmem ama 2 gundur kasıklarım cekılıyor gıbı bır yerden kalktıgım anda kramp gırer gıbı oluyor hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
ya kızlar nedendır bılmem ama 2 gundur kasıklarım cekılıyor gıbı bır yerden kalktıgım anda kramp gırer gıbı oluyor hayırlısı bakalım

yumurta çatlarken olur genelde ben normalde subat 24 te adet olmam gerekıyordu o zamn olmadım o günlerdede ağrı oldu

ronyacım saol yorum ıcın ffdekı tablomu eklemek ıcın her yolu denedeım ama dedıgım sebepten olmuyor demekkı ben deneme surumundeyım temel uye degılım ondan

sweetbaby her ne sekilde uye olursan ol ster vip ilk ay ff nin kendisi ucretsiz veriyor ister normal uye ( ilk aydan sonra genellikle herkes ucretsize devam ediyor) tabloyu herkes koyabilir daha once koymadi isen tablonu bazi seylere tik koyup kaydetmek gerekiyor ben senin icin bi paint yapayim isaretledigim yerleri bi kontrol edersin

sweetbaby senin icin 2 tane resim hazirladim

1. resimdeki 1 ve 2 numaraya tiklayip your charting home page web adres yazan sayfaya geliyorsun.
daha sonra 3,4 ,5 6 ve 7 numaralardan istediklerine tik koyuyorsun

2. resim bu sayfanin devami altlara dogru olan kismi bu resimdeki 1 numara ile gosterdigim yerdeki add chart kismina tikliyorsun ve ekledigin tablolarin sol taraftaki kutucuga geciyor. sen her ihtimale karsi 2 numarada gosterdigim sava settings e de tikla bundan sonra sayfayi yenile yukarida mutlaka linkinin gorunmesi lazim your charting home page web adres yazisinin altindaki kutucuk umarim birseyleri eksik soylememisimdir. ben aylar once yamistim boyle bir ayar ondan sonra gorebilmistim linkimi.

Eklentiler

• $Untitled.webp
    $Untitled.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $Untitled 2.webp
    $Untitled 2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 36
yuba naber tatlımm ateşin güzel gidiyorr
inşalah bu ay güzel haber verirsin bize

slm ronyacımm,,,benim ateşim 36.0-36.1 lerden 36.6 lara çıkmaya başladı 2 gündürr,,,bugünde 15. günüm,,,,sanırım bitti bu ay şansım
değerlendirebildiğimm kadar değerlendirdim bakalım,,,,
zaten 10 gün sonra adet tarihimmm

slm ronyacımm,,,benim ateşim 36.0-36.1 lerden 36.6 lara çıkmaya başladı 2 gündürr,,,bugünde 15. günüm,,,,sanırım bitti bu ay şansım
değerlendirebildiğimm kadar değerlendirdim bakalım,,,,
zaten 10 gün sonra adet tarihimmm

canım inşallah güzel haberini alırız ve adet değil bebek gelir

ronyacım bu kesık cızgı ne anlama gelıyor hanı yumurtladım ama neden kesık cızgı ou anlamadım bu arada saol yorumun ıcın

yuba naber tatlımm ateşin güzel gidiyorr
inşalah bu ay güzel haber verirsin bize

ay insallah ronyacim insallahhhhh.. hepimiz icin oyle olur. bugun hafif hafif kasiklarimda agri oldu o kadar umutlanmamak icin kendimi tutuyordum butun gun bugun yine bebgi dusunup durdum ya.. Of kiziyorum Allah sabirli insanlari sever sabirsizlik yapma diye ama neredeyse bugun test bile yapacaktim ama tuttum kendimi (daha 6 dpo) :1::1::1:

günaydın arkadaşlar..
dün grip oldum tabi ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye bütün gün yattım.dün kemiklerim sızlıyordu şimdi biraz daha iyiyim.

338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün ki ateşim gripten etkilendimi bilmiyorum ama dün sürekli ölçtüm 36.3 ü geçmedi tabi üşüme vardı.sizce nedir?
ha birde göğüs şişliği iniyor yavaş yavaş

canım sen daha 15.günündesin çatlar bugün yarın inşallah
benimda aslında 21-23 günler arası oluyor ama bende
senin gibi tedbir olsun diye erkenden başlayınca sıkıldım çalışmaktan :1:
valla akıntılarımda erken basladı yoksa ben erken calısma yapmayacaktım ama ne olur ne olmaz dedım ..
atesım yukselmıyo ya neden boyle bılmıyorum
16 gun olurdu genelde hala catlatamadım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
catlamayacakmı acaba yada gec mı olacak bılemedım
senın atesın benden daha yuksek mesela

masallah sonucu da guzel olur umarım cok guzel gıdıyor tablon
pikepolat
ronya yumoşlarınız daha çatlamamış kızlar ama sizin daha geç çatladıgı oluyordu demi
yarın güzel güzel çatlarlar inşallah
bebişe yer hazırlıyorlardır
cara
adetim geliyo demişsin ama ateşin güzel gözüküyor inşallah yanlış alarmdır senin için
yuba
canımcım ateşin çok güzel gidiyor maşallah deyim nazar değmesin

ben de akıntılarım başlayınca hayıttohumu ve civanperçemini bıraktım
arısütü bal polen çörekotundan çörek otunu bıraktım
şimdilik sadece arısütü balpolen e devam ediyorum
bu ay erken yumurtluycam herhalde akıntım var iki gündür bugün ateş ölçemedim
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız naber
benı de atesci ettın kendın gelmıyorsun sımdıde ...
neyse sen guzel guzel dersıne calıs ama baska calısmalarıda ıhmal etme bu arada :23:
baksana benım tabloya yaa hala atesım cok dusuk sınır oldum
günaydın arkadaşlar..
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün ki ateşim gripten etkilendimi bilmiyorum ama dün sürekli ölçtüm 36.3 ü geçmedi tabi üşüme vardı.sizce nedir?
ha birde göğüs şişliği iniyor yavaş yavaş

suan en guzel yuba ve senın atesın sanırım
ınsallah ıkınızınde sonucuda guzel olur hayırlısı bakalım

valla akıntılarımda erken basladı yoksa ben erken calısma yapmayacaktım ama ne olur ne olmaz dedım ..
atesım yukselmıyo ya neden boyle bılmıyorum
16 gun olurdu genelde hala catlatamadım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
catlamayacakmı acaba yada gec mı olacak bılemedım
senın atesın benden daha yuksek mesela

masallah sonucu da guzel olur umarım cok guzel gıdıyor tablon

kız naber
benı de atesci ettın kendın gelmıyorsun sımdıde ...
neyse sen guzel guzel dersıne calıs ama baska calısmalarıda ıhmal etme bu arada :23:
baksana benım tabloya yaa hala atesım cok dusuk sınır oldum

suan en guzel yuba ve senın atesın sanırım
ınsallah ıkınızınde sonucuda guzel olur hayırlısı bakalım

kuzucukum ya acaba sende çatlama problemimi vardı bu kadar uzun zamandır bekliyoruz bebeği
hiç farkedilmedimi bu ya yumoş takibi yaptırmıştın sen şaşırdım

Back
X