• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dry222 canım 10:30 da ölçtüğün ateşini hiç dikkate bile alma
çünkü sağlıklı bir sonuç alabilmek için en uygun sabah 6-8 arası
ateşinde hiç bir değişmeme olması muhtemelen yumurtlama olmadığı zamanlar oluyor
mesela benim şuan öyle :93:

o kdr ince ince okudum anladımda başladım ateş ölçmeye diyordum saati nasıl atlamışım anlamadım :) yarından itibaren erken mi ölçsem bu ay artık anlamam bişey önümüzdeki ay mı erken ölçsem?

sana yazmıştım ya geçen ay canım sen arginmax önermiştim bende başka solgar marka vitamin içiyodum onun içinde hayıt var ya bu ay hap bitecek bidahaki ay hayıt kapsülüne başlıycam evde stokladım hepsini :9::9::9:bide bu ay 3.gün 12.5 mm di yumurtam o yüzden belki çatlayabilir :63::63: aşılamanın etkisi 1-2 ay sürermiş doktorum öyle dedi:27::27:

pardon canım yaa evet hatırladımm
canım inşallah 12.5 mm olması gayet yani her an herşey olabilir

canım uzayan akıntıyı belirttiysen tamam bazı kişlerde o akıntı yumurtlama günü bazılarında ise bir kaç gün öncesinde gelebiliyor
canım akmaması için poponun altına yastık koy :17:
kız biliyorsun demi süpermencikleri hepsi ileri hızlı olmuyor
bazıları yavaş haeketli oluyor bence o yavaşlarada şans vermek gerek
ayrıca spermler 2 saate kadar hala hareketli oluyorlar
ben oğluma biliyorsun ilk ay hamile kalmıştım
o zaman biz gün aşırı birlikte olmuştuk ve ben sabaha kadar yatmıştım yavrucuklarla :27:
yat bişey olmaz kalma hemen :34:

kızım kışın sabah banyo uzun saç olmaz ama bir saat yatıryoum 20 dk gider yavaşlarda 1 saatte gitsin :1::1::1::1:
cmt siye denk gelirse yatarım anca :1::1::1: akıyo akan dışarı ama giden gider kalan sağlar bizim olsun :1::1::1::1::1:
pazar geldi bende akıntı pazara işaretledim bide bişey daha sordum bi gün sonra sprmler geri gelmez dimi :26::26::26:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,dry222,tben+,Ronya,umutluyum1,nevra000,nuray0606+,

galiba topic olarak buraya taşındık doktora yapıyoruz:24::24::24::24::24::24::24:

ronya sana bişey sorucam bize ovülasyon testi oluyormu pkolularda güvenilirmi sen biliyomusun

canım pko olanlarda en güvenilir yöntem ateş ölçme
zaten pko olan kişilerde LH hormonu çok yüksek ve testlerde malesef hep yanlış pozitif çıkıyor
boşa test alma canım ateşini ölç yeter

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,dry222,tben+,Ronya,umutluyum1,nevra000,nuray0606+,

galiba topic olarak buraya taşındık doktora yapıyoruz:24::24::24::24::24::24::24:

galiba ben buraya ilk kez geldim canım merak ettim burdayız deyince sen bi bakam ne var ne yok dedim

kızım kışın sabah banyo uzun saç olmaz ama bir saat yatıryoum 20 dk gider yavaşlarda 1 saatte gitsin :1::1::1::1:
cmt siye denk gelirse yatarım anca :1::1::1: akıyo akan dışarı ama giden gider kalan sağlar bizim olsun :1::1::1::1::1:
pazar geldi bende akıntı pazara işaretledim bide bişey daha sordum bi gün sonra sprmler geri gelmez dimi :26::26::26:

güldürdün beni cadıı :60::60::60:
pardon canişkom seni kendimle karıştırdım
tabi bende erkek gibi saçlar :27: hemen işim bitiyor
kız akarsa aksın
bende bazen akıyor bazen hiç akmıyor

canım pko olanlarda en güvenilir yöntem ateş ölçme
zaten pko olan kişilerde LH hormonu çok yüksek ve testlerde malesef hep yanlış pozitif çıkıyor
boşa test alma canım ateşini ölç yeter

anladım tamam canım bi ara kullanmıştım adet günümde bile çift çizgi ama silik çıkmıştı :37::37: niye olduğunu anlamamıştım :30::30: ii ozman boşuna ona para vermiyim ben vitaminlere ve ateşe devam edeyim :54:teşekkür ederim cevapların için bıkmadan cevaplıyosun :16:

nuraycım topicde anlatırım sana evet buraya sık sık geliriz ateş ölçmey yöntemi ama bu ay bütün kızlar buradyız canımm :60::82::82::49::49::49::49:

saol canım :70::70: neyse şimdi çıkmam gerel işler beni bekliyo sonra görüşürüz kızlar bol muhabbetler size :54::80:

güldürdün beni cadıı :60::60::60:
pardon canişkom seni kendimle karıştırdım
tabi bende erkek gibi saçlar :27: hemen işim bitiyor
kız akarsa aksın
bende bazen akıyor bazen hiç akmıyor

:1::1::1::1::1::1: karıştırma beni kimseyle :1::1::1::1:
benim uzun rapunzel :1::1::1::1:

aman eğleniyoz işte ne var olursa olur olmazsa kendi bilir :76::76::76::76::76::76:

anladım tamam canım bi ara kullanmıştım adet günümde bile çift çizgi ama silik çıkmıştı :37::37: niye olduğunu anlamamıştım :30::30: ii ozman boşuna ona para vermiyim ben vitaminlere ve ateşe devam edeyim :54:teşekkür ederim cevapların için bıkmadan cevaplıyosun :16:

canım ben aylarca o testlerden yaptımm dünyanın parasını verdim
hatta bir markayı nerdeyse mahkemeye vercektim hem pozitif çıkıyor bozuk diye :27::27::27:
ama sorun bendeymişş :17:

:1::1::1::1::1::1: karıştırma beni kimseyle :1::1::1::1:
benim uzun rapunzel :1::1::1::1:

aman eğleniyoz işte ne var olursa olur olmazsa kendi bilir :76::76::76::76::76::76:

ayyy evettt yaaaa olmasa olmasınnn
keyfimiz yerinde olsunn sağlığımıza bişey olmasınn demi canişkomm :66::66:

canım ben aylarca o testlerden yaptımm dünyanın parasını verdim
hatta bir markayı nerdeyse mahkemeye vercektim hem pozitif çıkıyor bozuk diye :27::27::27:
ama sorun bendeymişş :17:

ayy aynı bende olanlar sinir olmuştum bununla alakası olduğunu bu ay öğrendim daha ne safım :9::9::9:

herkese slm.dün ff çekti kırmızı çizgimi dün vaktim olmadığı için topice giremedim.bugün ki tablo da böyle.bekleme dönemine girdik.

tabloda bilemediğim bişiler var.DPO ne demek bide turuncu renkler var ya 17-18-19-20 de bu ne demek.şey mi acaba yumurtlamadan sonra ki günler mi demek.

canım bikaç gün daha bekle henüz yorum yapılmaz.

tabloda bilemediğim bişiler var.DPO ne demek bide turuncu renkler var ya 17-18-19-20 de bu ne demek.şey mi acaba yumurtlamadan sonra ki günler mi demek.

DPO yumurtlamadan sonraki günler demek canım.

bekleyiş hadi ama heyecanla seni bekliyorum yoksa sende 5. mart kedisi mi olcan hadi inşallah AMİN

Back
X