Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saatlerin değişmesi kafanıza takılmasın bence...
çünkü ölçüm öncesi 3 saat uyumanız yeterli diye biliyorum...
1 saat önce 1 saat sonra farkeder mi...
bugünden sonra düzene girecek zaten...tmm durucum sağolhani 7,30 da kalkınca başka çıkıyo bende 6,30 da başka bende fark ediyo
![]()
ne iğnesi şekerayy duruşah iğneyi nasıl vurulcaz kıs 1 saat farkedermi acaba
bugünden sonra düzene girecek zaten...
şöyle yapsan...
bugünü hiç ölçmemiş kabul etsen daha sağlıklı olmaz mı sence...
ne iğnesi şeker
doğru ben de oluyordum...ay canım ben kan sulandırıcı iğne oluorum hergün aynı saatte ben sende oluosun sanıodum yanılıomuyum kıs karıştırdım heralde![]()
benim çok canım yanıyordu ya...ay canım ben kan sulandırıcı iğne oluorum hergün aynı saatte ben sende oluosun sanıodum yanılıomuyum kıs karıştırdım heralde![]()
cara hala aynı fikirdeyim sen çalıştın gerisi allaha kaldı,hiç merak etme.
1 saat erken ölçtüğümüz için 0.2 ekleyin ya da artık 1 saat geç ölçün
cara hala aynı fikirdeyim sen çalıştın gerisi allaha kaldı,hiç merak etme.
1 saat erken ölçtüğümüz için 0.2 ekleyin ya da artık 1 saat geç ölçün
sağol tatlım..
Kafama takılıyordu bu soru imdadıma yetiştin..ben 6.30 da ölçüyordum bundan sonra 7.30 da ölçerim artık.
Canım sence 10 ile 13.gün arası mı çeker çizgiyi çalışma açısından soruyorum da
ben 7,30 da ölçüyodum 8,30 da ölçemem geç kalırım işe0,2 mi ekliyim :26::26::26::26:
Ay on kere sordum kızlar sizide bıktırdım![]()
benim çok canım yanıyordu ya...
sen ne durumdasın...
kollarım göbeğim mosmor olmuştu...
benim değişiyo ama dün sabah erken uyandım 6 da pazar yani yataktan kalkmadım öçüyim dedim 36,6 çıktı sonra uyudum tekrar hiç kalkmadım sadece fark oluyomnu diye 36,7 çıktı 7,30 da her zaman ölçtüğüm saate yani neysem ya zaten 27 nci günden sonra yükselişe geçmişti önceki ayda varsa belli eder
ewt canım test yap silikde olsa çıkar inşşş![]()