• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım ben kan sulandırıcı iğne oluorum hergün aynı saatte ben sende oluosun sanıodum yanılıomuyum kıs karıştırdım heralde :53:
doğru ben de oluyordum...
ama doktorum gerek duymadı iğneye...
coraspine geçtik bizde...
bende faktör liedenV heterezigot çıktı...
seninki nasıl???

cara hala aynı fikirdeyim sen çalıştın gerisi allaha kaldı,hiç merak etme.

1 saat erken ölçtüğümüz için 0.2 ekleyin ya da artık 1 saat geç ölçün

36,6 çıktı 36,8 mi yapayım julıa bu döngü bitene kadar mı öyle yapalım :16::16::16:

sağol tatlım..:16:
kafama takılıyordu bu soru imdadıma yetiştin..ben 6.30 da ölçüyordum bundan sonra 7.30 da ölçerim artık.

canım sence 10 ile 13.gün arası mı çeker çizgiyi çalışma açısından soruyorum da

sağol tatlım..:16:
Kafama takılıyordu bu soru imdadıma yetiştin..ben 6.30 da ölçüyordum bundan sonra 7.30 da ölçerim artık.

Canım sence 10 ile 13.gün arası mı çeker çizgiyi çalışma açısından soruyorum da

ben 7,30 da ölçüyodum 8,30 da ölçemem geç kalırım işe :59::59::59::59::59: 0,2 mi ekliyim :26::26::26::26:
Ay on kere sordum kızlar sizide bıktırdım :17::17::17::17::17::17:

ben 7,30 da ölçüyodum 8,30 da ölçemem geç kalırım işe :59::59::59::59::59: 0,2 mi ekliyim :26::26::26::26:
Ay on kere sordum kızlar sizide bıktırdım :17::17::17::17::17::17:

canım benim de kafam karışmıştı,bıktırmadın yani,madem geç kalıyorsun işe julianın dediği gibi yap 0,2 ekle..

benim çok canım yanıyordu ya...
sen ne durumdasın...
kollarım göbeğim mosmor olmuştu...

ay kız yanmazmı hiç iğneyi birde yan batırıorum dr öle dedi o çok canımı yakmıoda o ilacı varya o ilacı acayip yakıo yaa:59: ben göbekten vuruodum şimdi bacağa geçtim mosmor dolanıom walla koldan yapmıorum çünkü en çok orası acıo bende benim mthfr 677 ve 1298 hererezigot yaa canım faktör V in ben bayağı yoğun bi pıhtılaşma olduğunu biliorum drun eminmi eşimin kuzeni sanah akşam cleaxne 0,4 lük vurularak doğum yaptı hatta ilk bebeğini 5 aylık doğum yaptırmak zorunda kaldılar gelişmediği için o zaman bilmiolardı kan pıhtılaşması olduğunu

Son düzenleme:
benim değişiyo ama dün sabah erken uyandım 6 da pazar yani yataktan kalkmadım öçüyim dedim 36,6 çıktı sonra uyudum tekrar hiç kalkmadım sadece fark oluyomnu diye 36,7 çıktı 7,30 da her zaman ölçtüğüm saate yani neysem ya zaten 27 nci günden sonra yükselişe geçmişti önceki ayda varsa belli eder :16::16::16::16::16::16:

ewt canım test yap silikde olsa çıkar inşşş :16::16::16::16::49::nazar:

test yaptım da sılık bıle cızgı cıkmadı zaten
beklemeye devam bakalım

Back
X