Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya:52::52::52::52::52::52:
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.

Canim tuzlu kraker ye meyve ye.
İnsallah gecer .ac kalma yaninda bulunsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy canım benim kalp kalbe karşımış iştee :16: tablonu bi atarmısın bakıyım inş bebk yerleşme düşüşüdür bacım inşş :16:
hb canım hemde çok güzel hb dum cuteme sevindim yaa :21:darısı sana bna topkte el acıp bekleynlere inş :16:

Canim yanlış anladın. benim tablom yok sen en son boyle deyip kaybolnustun birdaha yazdigni görmedim onu dedim.
ben ates olcmeye bu ay başladım ama yapamadım namaz saatiyle uymuyor bi kac gun olctum biraktim.
bir de öyle bir stres e girdim ki bi gorsen gece kac kere uyanip uyudum oyle de olmuyor demi yani bi sıçradım geri uyudum olye kesik uyku oluyr.
duan a kocaman bir aminnnn.

Son düzenleme:
Slm canim atesini kayit etmiyormu...

as bacım adetliydim annmlerede hiç ölçmedim cünkü sabhlara kadr otuyoduk kardeşimle :9: sonra geldim tablomu actım adetlerimi işaretledim yanlardaKİ derece numaraları yamıyo bende anlamıyorum :26:
Canim yanlış anladın. benim tablom yok sen en son boyle deyip kaybolnustun birdaha yazdigni görmedim onu dedim.
ben ates olcmeye bu ay başladım ama yapamadım namaz saatiyle uymuyor bi kac gun olctum biraktim.
bir de öyle bir stres e girdim ki bi gorsen gece kac kere uyanip uyudum oyle de olmuyor demi yani bi sıçradım geri uyudum olye kesik uyku oluyr.

hm özür bacım k.bakma evt negatifi görünce bunalıma girdim annmlere kactım internt yoktu giremedim canım sende namzdan sonra yatsan uyanınca ölçsen olmuyomu öyleki acaba :26:strest deme bna kıı :9: bu topkte en strestli baynlardn bitaneside benim deli oluıyom engelliyemiyo insan kendini balım ya :47:

as bacım adetliydim annmlerede hiç ölçmedim cünkü sabhlara kadr otuyoduk kardeşimle :9: sonra geldim tablomu actım adetlerimi işaretledim yanlardaKİ derece numaraları yamıyo bende anlamıyorum :26:

hm özür bacım k.bakma evt negatifi görünce bunalıma girdim annmlere kactım internt yoktu giremedim canım sende namzdan sonra yatsan uyanınca ölçsen olmuyomu öyleki acaba :26:strest deme bna kıı :9: bu topkte en strestli baynlardn bitaneside benim deli oluıyom engelliyemiyo insan kendini balım ya :47:

bu sefer de 7:30 kalkiyrm işe gidiyorum ama deniycem bakalim.

Canim atesi kayit etmeyince tablo cikmiyo diye biliyorum ben.sen atesini olcmeye basla bugunden canim

Fertilfrend in uygulamasini indirdim cebime ordan kolay oluyor isaretlemek bende sabahlari is icin kalkinca 07,45 de olcuyorum.

üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya:52::52::52::52::52::52:
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.
merhaba canım geçmiş olsun...
hergün mutlaka maden suyu içmeyi ihmal etme.
Kızlar ben ilk hamileligimde özelde bi doktora dvm ettim ameliyatimida o
yaptı şimdiyse o doktorunun calistigi hastane sinifmi atladi ne diyorlar kisacasi pahalilasti
bende devlette başka bi doktora gittim çokta memnun kaldim ilgisinden
Şuanda kararsiz kaldigim nokta ilk ameliyatimi yapan doktorami gitsem doğum için
Yoksa devletteki doktorami gitsem daha yeni geldi bayan bi doktor ne kadar sezeryan tecrubesi vardir bilemiyorum
Kararsiz kaldim yani ne dersiniz

canım ilk dr un dan soğuduysan bence devam etme insan rahat edemiyor.
devletteki dr için bir şey diyemeyeceğğim canım biraz daha devam edip karar verebilirsin belki.

s.a canlar ben geldim annemlere gitmiştim kafamı dagıtıp geldim iyi de geldi adet oldum bu gün son günüm hayırlısı :16:
cutemim dogurmuş rüzgar paşayı almış kucagına ALLAHIM uzun ömürler versin ALLAH ayırmasın çokk sevindim ömrü uzun bahtı güzel olur inşşş cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar gözün aydın güzel anne :64::64::64::64::64::64: aklım sendeydi vla mis kokulu oglunu sar bagrına gerisini boş ver kv yani kuzun senin kucagında ohhhhhhh miss misss :16:
eflalim boranım nesden nukram pnarım dgnr pınar nuseren deryam kızlarr sizlewr nasılsınızzz :16:

hoşgeldin canım nasılsın iyi yapmışın annenlere gitmekle kafa dağıtmak iyi gelir çalışmalara devam edersin :27::27::27::27: bu arada geçmiş aneler günün kutlu olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin canım nasılsın iyi yapmışın annenlere gitmekle kafa dağıtmak iyi gelir çalışmalara devam edersin :27::27::27::27: bu arada geçmiş aneler günün kutlu olsun

hb balım hb :16: evt başlıcam yeniden puff bıktım mikmikten :37: tşk ederim balım seninde kutlu olsun :16: sen nasılsın bu arada varmı yeni bişi :26:

hb balım hb :16: evt başlıcam yeniden puff bıktım mikmikten :37: tşk ederim balım seninde kutlu olsun :16: sen nasılsın bu arada varmı yeni bişi :26:

bu ay doktora gitmedin mi sen ? bende bi gelişme yok daha geçen salı temizlendim işte incir kürü ne başladım içim dışım incir oldu 25 gün yapcam 7 gün ara tekrar 25 gün off ne zaman biter :26::26::26::26::26:

bu ay doktora gitmedin mi sen ? bende bi gelişme yok daha geçen salı temizlendim işte incir kürü ne başladım içim dışım incir oldu 25 gün yapcam 7 gün ara tekrar 25 gün off ne zaman biter :26::26::26::26::26:

gittim yok gitmedim bacım gidemedim yani belki öteki ay malum durumlar ilaçlar 1,5 geciyo aboo insanın içi kılyılır kıı ALLAH yardımcın olsun bende b.t.ç yaptım bakalım içim hopluyo ama mecburuz balımm

çok şükür canım :16: bu arada gluşun olcakmış hayırlı olsun Allahım saglıkla kucagına aldırsın :16:
sağol denizcim :54: çok kesin olmamakla birlikte oğlan yorumu yaptı dr, ama bakalım, 1 ay daha sıkacağız dişimizi :1: sen nasılsın? kızın nasıl?

kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.

dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.

dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.

hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.

dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.

bugun dpo 13 teyim. kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.

ve yine bugun dpo 13 te dün düşen ateşim 1 derece yükseldi.
normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. bugun olacak gibi durmuyo.

durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?:26::26::26:

ve an itibariyle durum stabil, kahverengilikten zerre eser yok.

Back
X