- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
bacım zamanını bilmiyorum ne zaman başlanıyor. ama hamile kalana kadar hergün demişti sanki. btç ben de yemiştim, midemi haşat etmiştibacım MAŞALLAH ateşin ne öyle kııhadi inşş sonu bebiş olur halay cekeriz
![]()

iyiyiz canım, bebiş bu ara çok üzmüyor maşallah

canım benim keşke öteki doktor da betan bu kadar artana kadar vajinal bakaydı da ona göre bir an önce tedaviye başlayaydı, ama olan oldu, inşallah bu kürtaj materyali bebektir ve betan düşmeye başlar da, inşallah dış gebelik tedavisine gerek kalmaz. Rabbim yardımcın olsunkızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum

Aminn canım inşallahcanım bılmıyorum ki şu lekelenmeler neyin nesi bi anlam veeremıyorum sütlü kahve lekesi bunlar bıldıgım kadarıyla progestan dusuklugu o kadar da ilaç kullandım sonu yine fosss(
cok sağol canım bilgilendirdiğin için ben de iananrak okuyorum inşallah Allah kabul eder
bilmiyorum ki canım sütlü kahve bildiğin hayır ateşim de bi anormal yumurta belirtisi yok kadın bi de 4 yumurtan var demişti noldu bu yumyumlar buhar olup uctu mu http://www.fertilityfriend.com/home/495982
anladım canım cok tşk. insallah amınn Allah ısteyen herkese versin
canım bunların senın basından def etmenın bır an öönce bir yolunu bulmalısın olmaz böyle o stresı yasadıgım ıcın senı cok iyi anlıyorum 3 gün kalmıstı da delirmeme ramak kalmıştı eşine söyle canım gelmesinler kp. de ayrı bi cins ya ben babamın yanında emzıremem yaa hatta babam anlardı ben daha demeden dışarı cıkardı o kim ki yaa düşüncesizler
canım ayaklarını hep sıcak tut havluyu utuleyıp sırt kısmına koyabılırsın sıcak tutsun dıye ve rezene bir de yedıklerıne dıkkat et gaz yapıcı corba kuru baklagıllerden uzak dur canım
amin canım inşallah beklemek cok zorbı de umutsuz bekleyıs olunca daha bı zor senin de cok az kalmış canım yaa Allah hayırlısıyla kavustursun sızı bi avazda kurtulursun inşallah
inşalah ben de sizler gibi çabucak alırım müjdeli haberi kısmet olsun bizlere de
hoşbulduk ececim cok gecmıs olsun bu arada sana da sımdı nasılsın toparlandın mı
ay o korku bende de var ıstanbuldayken gece kalkıp sureklı lambaya bakardım burası deprem bölgesı degıl dıye rahatım Allah korusun yasatmasın bı daha
cok gecmıs olsun canım sık emzır uyuyor dıye bırakma sakın uyanmazsa bıle ayaklarını gıdıkla burnunu sık dr. demişti bize aklında bulunsun sarılıgı yuksek olan bebek sureklı uyumak ıster
cok gecmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sadaka verın birine artık insanlar yolda yuruyemez hale geldı arsızlık diz boyu nasıl bi ülke olduk bız yaa![]()
cutemmm delikanlı 1 haftalık oldu bile heeeeinsallah kuzum.
buyuduk bile masallah) 1 haftamiz bitti
)
darisi sana cnm.
saol canimmm. vallahi artik bakiyrm keyfime..sukur kv tek gelmis. benim de gerginligim gecti o nedenle)