Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bacım MAŞALLAH ateşin ne öyle kıı :9: hadi inşş sonu bebiş olur halay cekeriz :21::21::49::49::16:
bacım zamanını bilmiyorum ne zaman başlanıyor. ama hamile kalana kadar hergün demişti sanki. btç ben de yemiştim, midemi haşat etmişti :25:
iyiyiz canım, bebiş bu ara çok üzmüyor maşallah :1:

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni:50::50:
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın:50::50:
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum
canım benim keşke öteki doktor da betan bu kadar artana kadar vajinal bakaydı da ona göre bir an önce tedaviye başlayaydı, ama olan oldu, inşallah bu kürtaj materyali bebektir ve betan düşmeye başlar da, inşallah dış gebelik tedavisine gerek kalmaz. Rabbim yardımcın olsun :54:

canım bılmıyorum ki şu lekelenmeler neyin nesi bi anlam veeremıyorum sütlü kahve lekesi bunlar bıldıgım kadarıyla progestan dusuklugu o kadar da ilaç kullandım sonu yine fosss :((

cok sağol canım bilgilendirdiğin için ben de iananrak okuyorum inşallah Allah kabul eder

bilmiyorum ki canım sütlü kahve bildiğin hayır ateşim de bi anormal yumurta belirtisi yok kadın bi de 4 yumurtan var demişti noldu bu yumyumlar buhar olup uctu mu http://www.fertilityfriend.com/home/495982

anladım canım cok tşk. insallah amınn Allah ısteyen herkese versin

canım bunların senın basından def etmenın bır an öönce bir yolunu bulmalısın olmaz böyle o stresı yasadıgım ıcın senı cok iyi anlıyorum 3 gün kalmıstı da delirmeme ramak kalmıştı eşine söyle canım gelmesinler kp. de ayrı bi cins ya ben babamın yanında emzıremem yaa hatta babam anlardı ben daha demeden dışarı cıkardı o kim ki yaa düşüncesizler

canım ayaklarını hep sıcak tut havluyu utuleyıp sırt kısmına koyabılırsın sıcak tutsun dıye ve rezene bir de yedıklerıne dıkkat et gaz yapıcı corba kuru baklagıllerden uzak dur canım

amin canım inşallah beklemek cok zor :( bı de umutsuz bekleyıs olunca daha bı zor senin de cok az kalmış canım yaa Allah hayırlısıyla kavustursun sızı bi avazda kurtulursun inşallah

inşalah ben de sizler gibi çabucak alırım müjdeli haberi kısmet olsun bizlere de

hoşbulduk ececim cok gecmıs olsun bu arada sana da sımdı nasılsın toparlandın mı

ay o korku bende de var ıstanbuldayken gece kalkıp sureklı lambaya bakardım burası deprem bölgesı degıl dıye rahatım Allah korusun yasatmasın bı daha

cok gecmıs olsun canım sık emzır uyuyor dıye bırakma sakın uyanmazsa bıle ayaklarını gıdıkla burnunu sık dr. demişti bize aklında bulunsun sarılıgı yuksek olan bebek sureklı uyumak ıster

cok gecmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sadaka verın birine artık insanlar yolda yuruyemez hale geldı arsızlık diz boyu nasıl bi ülke olduk bız yaa :(
Aminn canım inşallah

insallah kuzum.

buyuduk bile masallah ;)) 1 haftamiz bitti ;))
darisi sana cnm.

saol canimmm. vallahi artik bakiyrm keyfime..sukur kv tek gelmis. benim de gerginligim gecti o nedenle ;))
cutemmm delikanlı 1 haftalık oldu bile heeee :52: maşallah ona :nazar: sen nasılsın? ağrın sızın var mı?

aynı duygular içindeyiz bacım ama tek ümidimz ALLAH inş bizi fazla bekletmez dün eşimn kızı dogum yapmış ben çoçuk istiyorum diyo olmuyo dedim :43::43::43: olmuıyooo :43: tek sıgıntım ALLAH elimzden başka bişi gelmiyo ki balımm :43:bende bu ay çok salladım k. boynuzu vermiyorum eşime tek kendim b.t.ç yiyorum off off bacım :43: diger ay igneli aşılama olcak üçterli benimki bakalım nasip para ayarlamaya calışıyoruz :43:

cok iyi anlıyorum seni kıskanmak değil yasadıgımız kesinlikle kımse yanlıs anlamasın
ama o burukluk var ya o burukluk ... cok zor gercekten
ben bu ay kolemen kullandım hayıt kullandım eşim çakşır kullandı ama benım ki benden kaynaklı ateşim bile yukselmedı
4 yumurtan var cok sanslısın dedi dr. hayırlı olsun sımdıden dedı o bile umutlandırıyor ınsanı :5: ama yok yok yumurtalarda buhar oldu uçuverdi
sımdı meryem suresı okuyorum tek umıdım Allah baska bıseyden umıt beklemıyorum
ben de su an tüp bebege 8 binlira verecek gucum yok maalesef ev kredısı var zaten... aşılamayla normal gebelıgın sansı aynıymıs canım bence bol bol dua etmekten baska yapacagımız pek fazla bısey yok :ssz:

canım maşallah bebeğin güzel emiyormuş, Rabbim nazarlardan saklasın :nazar: kokuna alışmış olması ne güzel hep seni istemesi :16:

çok duygulandım canım ne güzel yazmışsın.Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel anları :16:

canım bence ya açık açık söyle artık bu kadar iyi niyetli ve sabırlı olma derim. ya da bezdirme politikasına git (tabi onları sen daha iyi tanıyosun, ters tepmezse) her işi kv den buyur.kp bile iş yaptır.gezmeye mi geliyolar her gün her gün.belki bezip gelmeleri keserler.aklıma da başka bişey gelmedi ki.Allah sabır versin canım.Bu arada sen çok iyi bir annesin.sakın kendine öyle yakıştırmalar yapma.sen her şeyi bebeğin için yaptın bundan sonra daha da fazlasını yapacaksın zaten.rabbim uzun ve güzel ömür versin :16:
darisi sana cnm. Allahim saglikla kavustursun sizi.
sana bir iko tavsiye. yeni sezeryan olan birinden ;)
yatagin sert olsun evdeki. yumusak yere yatma yoksa kalkman ezuyet olur.
oturur halde uyu. yani arkanda 3-4 yastik olsun..eger dumduz yatarsan yine kalkman eziyet olur. bana kimse demedi baya zorlandim.
mutlaka bol su ic. eve gelince de hep yatma. arada yuru ki epiduralin yaptigi sisligin insin.
gece gunduz ayagindan hic corabi cikarma.

günaydın tatlı güzel bayanlar...
benim nazlı ateş bugün uçtu gitti http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
bekledigim ziplamqyi yqpmis cnmm

sağol canım şükür aslında söylüyümde sadaka versin, aynen sabah diyor zaten rahata alıştın diye pess dedim:53: ne yaptıysa:52:

Canım normalde çok paniğim ama çok sakindim bende anlamadım akşama kadar ölüm haberlerini alınca öyle oldum heralde, aynen canım mutlu olsunlar mutlu olalım Rabbim kazadan beladan korusun onları

Kuzum cok gecmis olsun.memleketin civisi cikti iyice.ucuz atlatmissiniz.korkutmak istemem ama esin dikkat etsin kendine boyle pislikler kin guderler allah korusun.is cikisi temkinli davransin.

Hep uzandigim icin tv hep acik..kapatsam bile gozumun onunden gitmiyooo...Rabbim ailelere sabr versin..aci cok aci..
Kimseyle konusasim yok kimseyi dinleyesim yok..sadece bebegimi sevmek istiyorum hic cikmasami ordan diyorum..sadece orda guvendeymis gibi.korkuyorum....hep mutlulugu hayal etmisken icinde kimse aciyi dusunmuyo hic olmuycakmis gibi olmasin hic kimsenin hayatinds aci olmasin rabbim duysun sesimizi..sanki disari ciksam yurusem atarim kafamdan butun bunlari ama o da olmaz..tvyi kapatsam int.I acmasam sadece kendimle kalsam yine gitmiycek o dusunceler aklimdan..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun tum kotuluklerden acilardan korusun..eslerimizi bizden hic ayirmasin...

Amin canim amin.aci hepimizin icinde.dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor.lutfen icindeki korkulara kulak verme hamilesin bebegin etkilenir.

kızlar yeni adet dongumun bugun 3. gunu
druma gittim
gecen ayki yumurtaların kiste donuşmediğini söyledi
klomeni gunde 2 doza çıkaralım dedi yeni sürecim başlıyor dularınızı bekliyorum.
bu arada bursa doruk hastanesinde aşılama fiyatı aldım.
200 doruk hastanesine veriyormuşuz 200 de dıaşrıda soranus tup bebek merkezinde eşimin spermleri yıkanıyormuş orayaveriyormuşuz.
toplam 400tl ediyormuş.
bi de kızlar bişey sorucam, bu spermin başkasına ait olanlarla karışma ihtimali yoktur di mi ben çok korkuyorum böyle şeylerden de :s

oğlum sabah kalktıgında bana ruyasını anlatıyor :
-anne ruyamda bi tane erkek bebek gördüm bizim evimize gelmiş ve benim lazımlıgıma kaka yapıyordu ve ben hıc ıstemedım dıyor :9:
küçük kuzum yaa cok istiyor aslında bi kardeşi olmasını :50:

bacım zamanını bilmiyorum ne zaman başlanıyor. ama hamile kalana kadar hergün demişti sanki. btç ben de yemiştim, midemi haşat etmişti :25:
vla içim kıyılıyo bacım ıyyy ama mec bur yiyorum :9:ben bu gün aldırayım cakşiri belki gec kalmamışımdr inş :26:
MAŞALLAH kuzucuna :16:
canım benim keşke öteki doktor da betan bu kadar artana kadar vajinal bakaydı da ona göre bir an önce tedaviye başlayaydı, ama olan oldu, inşallah bu kürtaj materyali bebektir ve betan düşmeye başlar da, inşallah dış gebelik tedavisine gerek kalmaz. Rabbim yardımcın olsun :54:

Aminn canım inşallah

cutemmm delikanlı 1 haftalık oldu bile heeee :52: maşallah ona :nazar: sen nasılsın? ağrın sızın var mı?
vla içim kıyılıyo bacım ıyyy ama mec bur yiyorum :9:ben bu gün aldırayım cakşiri belki gec kalmamışımdr inş :26:
MAŞALLAH kuzucuna :16:
cok iyi anlıyorum seni kıskanmak değil yasadıgımız kesinlikle kımse yanlıs anlamasın
ama o burukluk var ya o burukluk ... cok zor gercekten
ben bu ay kolemen kullandım hayıt kullandım eşim çakşır kullandı ama benım ki benden kaynaklı ateşim bile yukselmedı
4 yumurtan var cok sanslısın dedi dr. hayırlı olsun sımdıden dedı o bile umutlandırıyor ınsanı :5: ama yok yok yumurtalarda buhar oldu uçuverdi
sımdı meryem suresı okuyorum tek umıdım Allah baska bıseyden umıt beklemıyorum
ben de su an tüp bebege 8 binlira verecek gucum yok maalesef ev kredısı var zaten... aşılamayla normal gebelıgın sansı aynıymıs canım bence bol bol dua etmekten baska yapacagımız pek fazla bısey yok :ssz:
bnada devlet 6-7 dedi bizimde gücümüz yok tüpe bacım aşılamayada 1,5 dedi nasip bu 2. aşılama olcak inşş gerk kalmaz inşş :18:bende okudum merym suresini 2 defa biri 41 digeri 19 yarın yine başlaya bilirim okumaya evt bacım ALLAHdan başka umudumuz kalmadı :43: dr bna yumurtan az kalmış dedi tek korkum o hayrlısı ne ise o olsun vla seni çok iyi anlıyorum bacım :43:

kıslar bna müsade komşuda dua varmış oraya gidecegim hepniz dualarımda olacaksınız :16::54:

oğlum sabah kalktıgında bana ruyasını anlatıyor :
-anne ruyamda bi tane erkek bebek gördüm bizim evimize gelmiş ve benim lazımlıgıma kaka yapıyordu ve ben hıc ıstemedım dıyor :9:
küçük kuzum yaa cok istiyor aslında bi kardeşi olmasını :50:
ayy kuzum benim rabbim en kısa zmanda kardeş sevgisi tattırsın ona.benım yavrumda cok istiyor canım doğum günümde bana kardeş doğur diyor :(((
insallah kuzum.

buyuduk bile masallah ;)) 1 haftamiz bitti ;))
darisi sana cnm.

saol canimmm. vallahi artik bakiyrm keyfime..sukur kv tek gelmis. benim de gerginligim gecti o nedenle ;))

ayy cok şükür..iyi olmana sevindin canım..:16::16:

darisi sana cnm. Allahim saglikla kavustursun sizi.
sana bir iko tavsiye. yeni sezeryan olan birinden ;)
yatagin sert olsun evdeki. yumusak yere yatma yoksa kalkman ezuyet olur.
oturur halde uyu. yani arkanda 3-4 yastik olsun..eger dumduz yatarsan yine kalkman eziyet olur. bana kimse demedi baya zorlandim.
mutlaka bol su ic. eve gelince de hep yatma. arada yuru ki epiduralin yaptigi sisligin insin.
gece gunduz ayagindan hic corabi cikarma.

bekledigim ziplamqyi yqpmis cnmm

yaptı cok şükür cutemm süpersin bu konuda...

s.a günaydın canlarrr :16:
nesdem kızını görmüşsün MAŞALLAH :nazar: yerim ben oniii :16::54:
dgnpnrbacım sende fasulyeni görmüşsün MAŞALLAH ne güzel şeyler bunlar darısı bizim başımıza inş :16:
cutemim ALLAH sana sabır versin ne uyuz kv varmış sinir oldum :47:
boranım hamişlik nasıl gidiyo dün demiştim ya kopya cekeyim diye yani demk istedim ki kür falan bişi kullandın mı yani neye dikat etin başka neler yaptıun gibi bacım :34:
deryammm dilketeni senden duyduydum sevindim yaa ALLAH kucagına ALmayıda nasip etsin inş :16: cakşir demişsin bacım benim adetin 7 günündeyim bu ay gec kalmış sayılmaz mıyım :26: ben unutmuştum yoksa içirirdim eşime bu ay bizim k. boynuzuda yok :50: sadece ben b.t.ç. yiyorum içim kıyıldı vla :37:senin bebiş nasıl annesi seni üzmüyo deilmi :emir_bebek:
vizyonum 4 günün kalmış bacım ALLAH kurtarsın kolay dogum yaşatsın inş :16:
eflalim eşini ALLAH korumuş verdiginiz sadaka korumuş :18: sen nasılsın bebişin nasıl :16:
ayşegül bacım inş ailen ayrılmadan tekrar birleşir cünkü ilerde çok kötü oluyo :14:
yusra erenm hamilelik nasıl geciyo bizlerde bol bol dua et bacım :16: bi kaç kişi kaldık :43:
karanfilcem sen nasılsın :16:
cikolata cipsim sperm düşüklügüne cakşir iyi geliyomuş bacım bnde burda kızlardan duydum diger ay bnde başlıcagım eşime inş faydasını görürüz :16:
amin cnm.

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni:50::50:
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın:50::50:
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum
cok gecmiw olsun cnm.

kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar
masallah. kese boyutun normal.bence.

Aminn canım inşallah

oldu cnm cok sukur ;))
daha iyiyim cnm..cok suku sisliklerim indi. artik kendim yataktan kalkabiliyrm ;)) arada dikis yerlerim bir de epiduralin yqpildigi belimdekinyer aciyr o kadar. cok sukur bugunume ;))

oldu cnm cok sukur ;))
daha iyiyim cnm..cok suku sisliklerim indi. artik kendim yataktan kalkabiliyrm ;)) arada dikis yerlerim bir de epiduralin yqpildigi belimdekinyer aciyr o kadar. cok sukur bugunume ;))
Daha da iyi olursun inşallah :34: Hadi ya epiduralin yeri hala acıyor demek :(

ayy kuzum benim rabbim en kısa zmanda kardeş sevgisi tattırsın ona.benım yavrumda cok istiyor canım doğum günümde bana kardeş doğur diyor :(((

ayy cok şükür..iyi olmana sevindin canım..:16::16:

oyy kuyamam ben onlara yaa inşallah evlatlarımız kardeşsiz kalmaz amin canım

nevetna kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Alttaki kisim ilk sayfaya kopyalanabilir.

Ates Olcme Yontemi:

Ates nasil olculur? Atesimizi dijital bir termometreyle, dil altindan, her sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan ve en az 3 saatlik bir uykunun ardindan olcmeliyiz.

Ates neden ve nasil degisir? Ates, hastaliktan, seyahatlerden, mevsimden etkilenir. Bu sebeple gunluk veya uc-bes gunluk atese degil, genel trende bakmaliyiz. Atesimizin genel trendini hormonlarimiz belirler. Adet dongusu iki kisimdan olusur. Ilk kisim adetten yumurtlamaya kadar olan folikuler donemdir. Bu donemde baskin hormon ostrejendir. Bu donemde yumurta olgunlasir. Ostrejenin ates dusurucu etkisi vardir. Bu nedenle bu donemde ates dusuk seyreder. Dusuk tanimi kisiye gore degisir. Bazi kisiler icin dusuk ates 35.1-36 iken bazilari icin 36.5 olabilir. Yumurta yaklasik 15-20 mm boyutuna gelince 24-48 saatlik bir donemde LH denen hormon salgilanir. Bu hormon yumurtanin catlamasina yol acar. Ovulasyon testleri LH tepe noktasina ulasinca pozitif olur. Bu demektir ki, 16-48 saat icinde yumurtaniz catlayacak. Ates bu noktada dusuk seviyede kalabilir veya daha da dusebilir.
Ikinci donem projesteron hormonunun baskin oldugu luteal donemdir. Projesteron atesi yukseltici bir hormondur. Progesteronu ureten catlayan yumurtadir. Yani yumurtamiz catlayinca ertesi gun atesimiz yukselir. Bu yuksek ates de kisiden kisiye degisir. Catlayan yumurta dollenmemisse luteal donemin sonunda parcalanir ve adetle vucuttan atilir. Ates dusunce adetin gelmesi bu sebeptendir. Luteal donem suresi kisiden kiseye degisir, ama ayni kiside pek degismez. Ornegin benim luteal donemim 13 gundu. Atesim 12. Gun duser, lekelenmem baslar, 13. Gun tam kirmizilar gelirdi. Bunu ancak 2-3 ay ates olcerek, kendimizi taniyarak anlayabiliriz. Dollenme olursa ates dusmez. Yumurtlamadan sonra 16-18 gun dusmeyen ates gebelik nedeniyledir.

Ates olcmede yumurtladigimizi nasil anlariz? Eger atesiniz ust uste uc gun en az 0.5 derece yuksek seyrederse, uc gun oncesinde yumurtladiginiza hukmederiz. Yani ates olcmede yumurtlama, yumurtlama olmasindan sonra anlasilir.

O halde atese gore nasil calisma yapacagiz? Ates olctugunuz ilk ay yumurtlamanizi atesten tahmin edemezsiniz. Bu, kendini deneme ayidir. O sebeple adet bitiminden sonra gun asiri calismak onerilir. Ilk iki aydan sonra vucudunuzu taniyinca, ovulasyon testlerinden de yardim alarak calismalarinizi daha iyi duenlersiniz. Ornegin ben bir ay 14. Gun bir ay 16. Gun yumurtladigimi kesfettim. Bu sebeple 12. Gun, 14-15-16. Gun calismayi adet edindim. Eger esinizde sperm sorunu yoksa her gun calismanizi oneririm. Ben iki sefer de boyle hamile kaldim. Ornegin, cumartesi atesimi olctum, hala dusukte oldugunu gordum, ogleden sonra test yaptim, pozitif cikti, o aksam calistik. Pazar gunu ise sabah-aksam calistik. Sonucta yumurtanin dollenebilir oldugu sure 24 saat. O surede ne kadar cok calisma olursa o kadar iyi. Sperm sorunu varsa gun asiri calisma daha iyi olabilir. Atesiniz yukseldikten sonra calisma genelde dollenmeyle sonuclanmaz. Ates yukseldiginde yumurta catlayali belli bir zaman gecmistir, yumurta yaslanmistir, spermle bulussa bile tutunmasi guctur. O sebeple calisma icin en ideal gun atesin dusuk oldugu en son gun, yani ates yukselmesinden bir gun oncedir.

Yumurtlamadan sonra atese bakarak hamilelik ogrenilebilir mi? Hem evet, hem hayir. Ben anlamistim, cunku atesim en yuksek oldugu zaman bile 36.7yi gecmezdi. 36.8 ve yukarisini gorunce hamile oldugumu anliyordum. Ama bu herkes icin gecerli degil. Dusuk atesle de hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz oldu. Hatta bu sebeple yumurtlamadan sonra ates olcmeyi birakip, stresten uzak kalabilirsiniz. Kadinlarin yuzde 20sinde yumurtlamadan 5-10 gun sonra acik pembe akintiyla yerlesme kanamasi, cok azinda da bu gunlerde yerlesme dususu gorulebilir. Ama bunlar sizde yoksa uzulmeyin. Herkes farkli. Ben yerlesme dususu yasamadim ama her iki sefer de 8-9. Gun gibi yerlesme kanamasi yasadim. Kanama degildi ayrica, bir damla acik pembe akintiydi.

Ates olcmeyi ilk aydan kullanmali miyim? Hayir. Strese giriyorsaniz kesinlikle hayir. 2-3 ay serbest calisin derim. Ondan sonra ilk is esiniz test olsun. Onlarinki en kolayi ve cok cabuk sonuc aliniyor. Sperm sorunu yoksa 6. Aydan sonra atesi deneyin derim.

Gecen ay atesim yukselmedi, yumurtlamadim mi? Kadinlar arada bir ay yumurtlamayabilirler, bu normaldir. Bazen de yumurtlama olur ancak yumurtanin boyu 20mmyi gecince artik catlayamaz, kistlesir ve adetle atilir. Eger bu cok sik oluyorsa doktorunuza danismalisiniz.

Ben her ay farkli gun yumurtluyorum? Bu da normaldir. Bir ay yumurta cabuk olgunlasir 13. Gun bir ay gec olgunlasir 16. Gun yumurtlarsiniz. Ama ates olcerseniz luteal surenizi bilirsiniz, adetin ne zaman gelecegini de hesaplarsiniz. Ornegin luteal doneminiz 13 gun is eve 13. Gun yumurtladiysaniz adet gununuz 26. Gundur. 10 gunden kisa luteal donemleriniz varsa doktora basvurmalisiniz.

Bazi arastirmalara gore gec yumurtlamak yumurtanin kaliteli oldugunu gosterir. Ben her iki seferde de 16. Gun yumurtladigimda hamile kaldim. 14. Gun yumurtladigimda hep erken lekelenmelerim oldu, yumurtam sanirim kalitesizdi. Ama bu da kisiden kisiye degisir.

Kizlar bn cok kotuyum.18 haftalik hamileyim.bgn doktoruma gittim.ense kalinligi 8 mm mis.turner hstaligi olabilirmis.cok korkuyorum.18 hftalikken ense kalinligi kac olmasi gerekiyor.ne olur birsey diyin :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gördüm canım :9:

evet yaa öyle bir durumda hiç sesini çıkartmadan arabasına binip uzaklaşaydı ve hemen polisi arasaydı biraz ileride. Kimseye dayılık taslamaya gelmez bu devirde, haklıyken haksız duruma düşülüyor sonra. Allah korumuş walla efloş:26: Söyle eşine bir daha oraya parketmesin arabasını.

nerede takıldınız? adım adım herşey anlatılıyor aslında, her adımı doğru yaptığınıza emin misiniz? Biz de hepimiz ilk sayfadan öğrenerek fertility friends sitesine üye olduk ve tablolarımızı yaptık. Yaptıktan sonra burda herkes elinden geldiğince yorum yaptı yardım etti.
ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrm:(ne yazacam ki:43:

Back
X